- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
Alabiliyorsunuz ama siz yine de gidip baktırın diğer vitaminlerinize de bakılsın genel bir muayene olunYaaa bilmiyordum.Peki eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz acaba? Yoksa doktor kontrolü mü gerekli ?
Hamilelik için muayene oldum yumurtalık vs. Bir problem çıkmadı çok şükür. Ama vitaminlerime baktırmadım. Onlara da baktırayım o zaman :)Alabiliyorsunuz ama siz yine de gidip baktırın diğer vitaminlerinize de bakılsın genel bir muayene olun
Hoş geldiniz :) galiba listeyi erken açacağız.. Hayırlı haberler olsun :)Bizde hazırlıklara bu ay itibariyle başladık bakalım
Hoş geldiniz :)Audreyhorne
Hem birikimden hem buradan konuna dahil olayım :)
Bizde bebek isteyenlerdeniz. Hatta 2 sene olacak.
Umarım 2020'de hayırlısıyla bizde bebek sahibi olabiliriz.
Bende folik asit B12 ve D vitamini kullanıyorum. Ama dikkat edin bir süre sonra iştah açıp kilo artışına neden olabiliyor. Kilonuzu kontrolde tutmaya çalışın o yüzden.
HoşbuldumHoş geldiniz :)
Umarımherkese iyi dileklerimi güzel enerjimi göndereceğim.
Benimde bir kaç kilo fazlam var onu vermeye çalışıyorum sporla destekleyip korurum sanıyorum ki
İnşallah .nasip bende 2020 ye bebisle girmek istiyorum .Bakalım Rabbim nasip edicekmi .birde doktor bana folik asit .önerdi inşallah hayırlısı olur herkes için.Merhaba :) 2020 yılında bende bebek düşünenlerdenim. İnşallah gönlümüze göre olur:)
Çok teşekkür ederim :)Melodiaa çok geçmiş olsun.
Ne yazık ki bazı doktorlarımız yeterince açıklama yapmayıp üstünde durmuyorlar.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba hoş geldiniz :) Bu grup aslında 2020 yılında çalışmaya başlayanların grubu ama şu an deneyen arkadaşlarımız da var :) Bende listeyi erken başlatacağımMerhabalar. Ben de 2020ye bebekle girmek istiyorum. Biz çalışmalara başladık 2 ay denedik ama daha başarılı olamadık. Bayanlar için özel macun aldım kullanmaya başladım şuanda regl dönemindeyim bitsin ilk kez ovulasyon testi ile takip ederek deneyeceğim. Polikistik over ım Malesef. İki arkadaşım da daha pcos var onlar şuanda hamiş. Bu da bana moral oluyorrabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin
Merhaba hoş geldiniz :) Bu grup aslında 2020 yılında çalışmaya başlayanların grubu ama şu an deneyen arkadaşlarımız da var :) Bende listeyi erken başlatacağım
Benimde yakın arkadaşım pcoslu ama 3. ayında hamile kaldı sorunsuz
Sizi de çok bekletmez umarım bebeğiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?