- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.041
Ay haftaya randevu var doktor bakacak kuzu beklesem mi kiPazartesi versem mi
Tanam kuzu hayırlısı herseyın saol cNım benımhaftaya randevu varsa bekle kuzum o zaman bakarlar zatensabret kızz sonu güzel olsun inşallah
6-7 günSenın kaç gün gectı yumurtlamadan
Utanilicak konu deil bu bende cekiniorum esimden ama salıyorum mecbur tutamam daha kotu oluo ufak ufak saliyom bazen ses cikio eşim anlamamazlia verioMutfakta hamur işine sardım şaşkınlıktan
Birinciden 14 gün gectı ikinciden6-7 günsenin?
Valla ya ben yatıyorum dedimUtanilicak konu deil bu bende cekiniorum esimden ama salıyorum mecbur tutamam daha kotu oluo ufak ufak saliyom bazen ses cikio eşim anlamamazlia verioolmadı sen mutfakta takip kuzum bol bol tatlı borek poca yap bizede yolla ama şaka bi yana geçmezse doktora görün canım usutuyoruz bence hava soğuk ya anlamıyoruz usuttugumuzude
Kızlar benim macun gelmiş, asagida gidip almak zor geliyor.İnsallah ise yarar bu ah hamiş kalırım ya ❤
Valla ya ben yatıyorum dedim
Hahaha valla yorgani çektim üstüme alttan alttan saliyom ahahahahhaahahValla ya ben yatıyorum dedim
2 kere mi oldu?Birinciden 14 gün gectı ikinciden
7 gün cNım
Evet canım bende hep 2 kere oluyor ama tutmuyo2 kere mi oldu?
Canım bence yarın pik olacak gibi duruyor
Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder isteyen,ellerini açan herkese..rabbim içinde annelik duygusu olsn herkese tattırsın..mutlaka 10 gün sonra yine haberleşelim,8 nde kandil Rabbim büyüktürEvet canım bende hep 2 kere oluyor ama tutmuyo
ay kuzum yarında olabilir öbür gün de 2 gün boyunca mı annenlerde olcaksınız
Canım bugün yarın olur ona gore planla kendini
Ee yani o senin elinde bize bisi düşmezTamam kuzum cevapları aldım, planlamayı da bir zahmet ben yapayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?