- 21 Temmuz 2020
- 5.323
- 9.265
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.481
Çok çok zor..inşallah hemen toparlarlar.artık haberlere bakmıyorum izledikçe başım çatlıyor içim sıkılıyor yaşayanlara Allah ferahlık versinSağlık durumları iyi ama öbür türlü kötü maalesef. Memleketleri, canları, herşeyleri gitti..
İzmir depremini hissettiniz mi siz?Çok çok zor..inşallah hemen toparlarlar.artık haberlere bakmıyorum izledikçe başım çatlıyor içim sıkılıyor yaşayanlara Allah ferahlık versin
İyiyim canım. Durumumuz aynı hâlâ. Hallolmadı ev isi. Bizim ev az hasarlı ama yan bina sıkıntılıymış, o yüzden gitmiyoruz bakacaz daha. Bi annemde Bi teyzemdeyşm. Bugün teyzeme geldim, teşekkür ederim sen nasılsın canım benim
İnşallah en kısa zamanda çözülür. Allah yardımcınız olsun. Aynı biz de nasıl olalım işte çaresiz çaresiz oturuyoruzİyiyim canım. Durumumuz aynı hâlâ. Hallolmadı ev isi. Bizim ev az hasarlı ama yan bina sıkıntılıymış, o yüzden gitmiyoruz bakacaz daha. Bi annemde Bi teyzemdeyşm. Bugün teyzeme geldim, teşekkür ederim sen nasılsın canım benim
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benimİnşallah en kısa zamanda çözülür. Allah yardımcınız olsun. Aynı biz de nasıl olalım işte çaresiz çaresiz oturuyoruz
Yok canısı hissetmedik siz nasılsınızİzmir depremini hissettiniz mi siz?
İyi olacaklar inşallah. Biraz zamana ihtiyaçları var. Ben inanıyorum, o tek başına bile her şeyin üstesinden gelecek güçte. Çok şükür ailesi iyi, hepsi sağ ve sağlam. Gerisi evet çok zor ama halledeceklerAllah hepimizin yardımcısı olsun canım benimbaloncuka yazıyorum arada. İçim parçalanıyor ne diyeceğimi bilemiyorum onların hasarı çok büyük.
Bok gibi valla nasıl olsun. İsyan etmeyeyim etmeyeyim diyorum. Yok, olmuyorYok canısı hissetmedik siz nasılsınız
Hepsi imtihan isyan etme hepsi geçecek öyle düşün.her gecenin sabahı var derlerİyi olacaklar inşallah. Biraz zamana ihtiyaçları var. Ben inanıyorum, o tek başına bile her şeyin üstesinden gelecek güçte. Çok şükür ailesi iyi, hepsi sağ ve sağlam. Gerisi evet çok zor ama halledecekler
Bok gibi valla nasıl olsun. İsyan etmeyeyim etmeyeyim diyorum. Yok, olmuyor
Evet ama her şey üst üste. Destek de bir yerde yetersiz kalıyorHepsi imtihan isyan etme hepsi geçecek öyle düşün.her gecenin sabahı var derlerDestek almaya başlamıştınız diye hatırlıyorum devam ediyor musunuz
Sağlık durumları iyi ama öbür türlü kötü maalesef. Memleketleri, canları, herşeyleri gitti..
Evleri hasarlı suan baska sehirdeler, aileden degil ama yakin cevresinden, arkadaşlarından cok kayip var, iyi oldugu soylenemezBal0ncuk hic giremiyor sanirim. Ne yapsin kiz su an ne uzuntuler yasadilar (
Evlerinde hasar oldu mu sizin iletisiminiz var sanirim.
Evet maalesef hatayı terk ettiler, çok can kayıpları oldu. Çok kötüydü, zaten kısa kısa dönüyor ancakBal0ncuk hic giremiyor sanirim. Ne yapsin kiz su an ne uzuntuler yasadilar (
Evlerinde hasar oldu mu sizin iletisiminiz var sanirim.
Haklısın valla inşallah güzel günler yakındırEvet ama her şey üst üste. Destek de bir yerde yetersiz kalıyor
İnşallah canım amin çok sağolbunca kötü günlerin içinde güzel bir haber var sanki?DusunceBulutu hamile misin canım takvimi gördüm şimdi, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah. Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHaklısın valla inşallah güzel günler yakındır
İnşallah canım amin çok sağolevet süpriz bir bebiş çıktı inşallah hakkıyla sağlıcakla mutlu huzurlu bir şekilde ikisini de büyütürüm rabbim isteyen herkese versin Senin bebiş ne alemde
Haklısın valla inşallah güzel günler yakındır
İnşallah canım amin çok sağolevet süpriz bir bebiş çıktı inşallah hakkıyla sağlıcakla mutlu huzurlu bir şekilde ikisini de büyütürüm rabbim isteyen herkese versin Senin bebiş ne alemde
Amin canım sağolasınİnşallah. Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
oy maşallah Allah damatlığını da göstersinAmiin inşallahbizim bebişte iyi çok şükür dün sünnet oldu büyüyor günden güne
sağolasın canım inşallahKızlar nasılsınız, buralara uğramayalı bayağı oldu?
DusunceBulutu canım çok sevindim, sağlıkla gelsin bebeğin
Oh hayırlı uğurlu olsun. Hızlı çıktınız. Bizimki ileri yaşlara kalacak gibi :/Amiin inşallahbizim bebişte iyi çok şükür dün sünnet oldu büyüyor günden güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?