• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hepimizin gönlünce evi olsun 😍 dediğin gibi faizler yüksek 500bin çekince 10bin ödeme oluyor.ee asgari ücret o kadar değil şaka gibiler gerçekten

Umarım alışırım 🙄 cinsiyet belli olunca daha çok hamile gibi hissederim belki 2 hafta sonra ikili teste gidicem
500bine aldigin ev guzel olsa dersin ki bi sekilde oderim ama o rakamlara satilan evler cok kotu oluyor genelde 😫😫

İnşallah hepimizin gönlünce evi olsun 😍 dediğin gibi faizler yüksek 500bin çekince 10bin ödeme oluyor.ee asgari ücret o kadar değil şaka gibiler gerçekten

Umarım alışırım 🙄 cinsiyet belli olunca daha çok hamile gibi hissederim belki 2 hafta sonra ikili teste gidicem
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım. Hala şaka gibi geliyor ya bayağı da büyümüş 😍

Lipikar'ın temizleyicisini ben duş jeli ve yüz yıkama jeli olarak kullanıyordum bir ara. Bebeklere de uygunmuş o seri, evet

Yazarken birden tuhaf oldum. Biz burada neleri konuşurken neleri konuşur hale gelmişiz. Üç yılda ne çok şey değişmiş hayatlarımızda. Keşke hep güzel şeyler yaşayıp onları konuşmak mümkün olsa. Tedavisi yok değil zaten. Maalesef bu pis hastalığın ilaçlarıyla devasa bir sektör oluşmuş durumda. Kimsenin işine gelmez gerçek tedaviler. Bildiğim kadarıyla Küba'da başka işliyor bu süreç. Dayımı kaybettik biz bu hastalıkten. O çok gitmek istedi Küba'ya ama olmadı, çok ilerlemişti onunki. Kuzuyu yirim ya her şeyi nasıl da anlıyorlar. Alışmış babaannesine tabii onu arıyordur. İnşallah babaannesi en kısa zamanda sağlığına kavuşur, tontiriks de babaannesiyle birlikte eski düzenine 🙏
Ben de babami kaybettim yemek borusu kanserinden 2013te.. son evreydi ogrendigimizde ve tum vucuda yayılmıştı. Max 6ay yaşayacaklarini hesap ediyordu doktorlar ama 2bucuk yıl yaşadı babam. Amin canim insallah 🙏 basiniz sag olsun sizin de 😔
Öyle valla sağolasın 😘 ben de inanamıyorum sata göre 10+1 olması lazım.Ece gözümde hala çok küçük.şuan hiçbir şey hissetmiyorum 😶 sanki Ece’yi hep daha çok sevecek gibiyim

Sen bir de emekleyince gör 😄
Ben de öyle diyorum belki de daha iyi bir yer nasip olacak 3+1 gibi evimiz bundan iyisini de bulabileceğimizi sanmıyorum 😄 eşime acaba dublekse mi geçicez diyorum sanki para var da 😂😂😂

Amin amin 🤲🏻 bence de çaresi var ve açıklamıyorlar böylelerinin yatacak yeri yok.
Pankreasın böyle riskli olduğunu bilmiyordum inşallah iyileşir Allahtan umut kesilmez 🤲🏻 Moral de önemli diyorlar
Kesinlikle çok onemli... Babam moral motivasyonla cok daha uzun yasadi bictikleri ömürden..
Cok sag ol canım 🙏😔

500bine aldigin ev guzel olsa dersin ki bi sekilde oderim ama o rakamlara satilan evler cok kotu oluyor genelde 😫😫
Doğru 😣 Elimizdekiyle arabayı da satsak 800 desek yine de kötü evler oluyor.yarın toki açıklanacak tek umudumuz o.yoksa eşim kötü de olsa küçük de olsa ev alıcam diyor 😣 çocuk odası hayallerim vardı inşallah yarım kalmaz
Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin bakalım. Hala şaka gibi geliyor ya bayağı da büyümüş 😍
amin canısı sağol aynen bana da şaka gibi geliyor midem bulanmasa inanmam.iki çocuklu hayata inanmak istemiyorum galiba 😅 şaka bir yana Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Sağol canısı 🥰😘 iyiyiz çok şükür hayat koşturması olsa da sağlıklıyız en azından diyoruz.Sen nasılsın 💕

Iyi canim bebekle ugrasiyorum hep ayni 😬
sen nasilsin? 🥰
Doğru 😣 Elimizdekiyle arabayı da satsak 800 desek yine de kötü evler oluyor.yarın toki açıklanacak tek umudumuz o.yoksa eşim kötü de olsa küçük de olsa ev alıcam diyor 😣 çocuk odası hayallerim vardı inşallah yarım kalmaz

amin canısı sağol aynen bana da şaka gibi geliyor midem bulanmasa inanmam.iki çocuklu hayata inanmak istemiyorum galiba 😅 şaka bir yana Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Sağol canısı 🥰😘 iyiyiz çok şükür hayat koşturması olsa da sağlıklıyız en azından diyoruz.Sen nasılsın 💕
Hadi bakalim hayirlisi😍😍

Ben de babami kaybettim yemek borusu kanserinden 2013te.. son evreydi ogrendigimizde ve tum vucuda yayılmıştı. Max 6ay yaşayacaklarini hesap ediyordu doktorlar ama 2bucuk yıl yaşadı babam. Amin canim insallah 🙏 basiniz sag olsun sizin de 😔

Kesinlikle çok onemli... Babam moral motivasyonla cok daha uzun yasadi bictikleri ömürden..
Cok sag ol canım 🙏😔
Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur
Küçükken olsun bitsin dedik çokta rahat ettik nealim 1 gün huysuzdu sadece
En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldık
Nasıl olalım işte koşturmacalar. Elimizi hastaneye bir verdik, kolumuzu kaptırdık. Yarın meme ultrasonuna gideceğim. Stres bastı. Kist dolu ya. Geçen sene, yılda bir takip lazım dediler
Balusu özledim keşke gelse hepimizi azarlasa😢
Gelecek de azarlayacak da. O günleri de göreceğiz inşallah sağlıkla, huzurla

Iyi canim bebekle ugrasiyorum hep ayni 😬
sen nasilsin? 🥰

Hadi bakalim hayirlisi😍😍
Çıkmadı maalesef önümüze bakacağız 🤷🏻‍♀️
Sizin de başınız sağ olsun. İnşallah babaanne için çok daha güzel sonuçlar aldığınız bir süreç olur

En iyisini yapmışsınız. Ne kadar erken o kadar iyi. Ben de çok istedim ama başka engeller çıktı bizim. Ertelemek zorunda kaldık

Nasıl olalım işte koşturmacalar. Elimizi hastaneye bir verdik, kolumuzu kaptırdık. Yarın meme ultrasonuna gideceğim. Stres bastı. Kist dolu ya. Geçen sene, yılda bir takip lazım dediler

Geçmiş olsun inşallah kötü bir şey yoktur.benim de kist dolu ama göstermeyi bıraktım.yorucu işler gerçekten

Geçmiş olsun canım benim ya🥺
Umarım kötü bir şey çıkmaz
Evet gelecek inşallah ❤️

Geçmiş olsun canım benim :KK43:
Cok sag ol canim 🙏😔

Cok teşekkür ederim amin canım 😔🙏

Sunnetiniz hayirli olsun 🥰
Iyi yapmissiniz bizde 11 haftalikken yaptirdik hic birsey anlamadi aglamadi 2haftada iyilesti. Buyudukce zorlasiyor atlatmasi 😩

Aa demekki büyüdükçe iyileşme süresi artıyor 🥲 çok teşekkür ederim kuzu sizinde hayırlı olsun🤩

Ben iyiyim çok şükür yavrus sen nasılsın nasıl gidiyor

Olsun kısmet değilmiş, ilerde rahatlayınca olur minnoşum sünnetini

Back