- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.121
Keşke çıksa ah ahh biz kadınlar herşeyi düşünürüzBiliosn akıldan ckarınca cuk oluo
Birinciyide cok beklemiştinKeşke çıksa ah ahh biz kadınlar herşeyi düşünürüz
Malesef tam 1 yıl.. inşallah bu öyle bekletmezBirinciyide cok beklemiştin
Regl ne zaman :)Malesef tam 1 yıl.. inşallah bu öyle bekletmez
25 Aralık bat günüm bugün test yaptım öylesine negatifti .Regl ne zaman :)
İnşallah aynen ben de pişman oldumçabucak geçsin inşallah
cnm artık onlarda tepki vermeyi öğreniyorlar
sen yinede vurma
sen kendin fıldır fıldır geziosun tabiki uyutmaz
sen onu rahat bırakıormusunki o seni bıraksın
Kız safra kesemde taş var ya, ameliyat gunu bekliyorum ya zatentaş kum felanmı var acaba
gelecek aya inşallah cnm25 Aralık bat günüm bugün test yaptım öylesine negatifti .
evet ben yaşlandımKız safra kesemde taş var ya, ameliyat gunu bekliyorum ya zaten
cnm nasılsın
lakin sen onu seçtino mecbur kaldı
hemde zorla
herkes haklıYıoooo kaç milyon spermin içinden o geliverdi
Bobrek tasi birayla dusuyor da, safra kesesi taşına da mi oluyormus o, şaşırdım suangelecek aya inşallah cnm
evet ben yaşlandım
doğru ya offffffffffffffff
kız merdiven in çık
olmadı bira iç
ben öyle düşürmüştüm
off ama ağırısı doğum sancısından beter derlerdi doğumu bilmiorum derdim
tmm normal doğurmasamda bence hamileyken yaşadığımız ağrılardan daha beter
düz duvara tırmanıodum resmen
seni o kadar iyi anlıyorumkiBobrek tasi birayla dusuyor da, safra kesesi taşına da mi oluyormus o, şaşırdım suanay bazen mahvoluyorum, elim ayagim kesiliyor dunyam değişiyor cok berbat oluyor. Bazen de hiçbir sey yok, havalarda ucuyor gibi oluyorum resmen
Sag ol canimseni o kadar iyi anlıyorumki
allah yardımcın olsun
Burdayım burdayım işte burdayımner de si niz
hopppppppppp
aboo geldiğinde göre çalışmalar başlamış olmalıBurdayım burdayım işte burdayımnasılsın kuzum yine topiğin başındasın
Yok canım regl oldum bile. Yaza doğru başlarım. Hem kızım da bezi bırakmış olur o zamana kadar. Sen naptınaboo geldiğinde göre çalışmalar başlamış olmalı
kaç yaş oldu şimdi minnoşYok canım regl oldum bile. Yaza doğru başlarım. Hem kızım da bezi bırakmış olur o zamana kadar. Sen naptın
2 yaşında. Geçen hafta doğum günüydü. Havalar soğuk olmasa şimdiden alcam bezi dötünden ama donar kıyamamkaç yaş oldu şimdi minnoş
bez demişken
yaa kyıamam bende dedm nie bekliyor2 yaşında. Geçen hafta doğum günüydü. Havalar soğuk olmasa şimdiden alcam bezi dötünden ama donar kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?