Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emiyor canim ama gece rahat edeyim diye sagdigim sutu veriyorum. Babasi bi ise yarar diye dusundum ama hicte oyle olmadi emzirsem daha iyi
Maşallah emiyormuş gece emzirmesi sütü arttırırmış.rahat edemesen de emzir bence.birkaç ay sonra o kadar sık emmeyecek zaten.

Katre_g çok çook sevindim canısı Allah analı babalı büyütsün inşallah seni biraz yormuş ama hepsine değdi dimi şuan günlerin çok yoğun geçiyordur ama sabret ilerleyen günlerde daha rahat edeceksin.minik hallerinin tadını çıkar bol bol kokla

2. Yi düşünmüyorum sanırım başta bir heweslenmiştim ama çok zor çok yoruluyorum hem bebiş hem çalışma . Hem amh değerim 2020 de bile çok düşüktü
ama kardeş gerekkk

bende seni yavyummmmmmmm
ben diorum size gitmeyin kalın şurda 2yi doğuracaz
1i beklienleride 2yi beklemye alacaz inşallah

ama kardeş gerekkk

bende seni yavyummmmmmmm
ben diorum size gitmeyin kalın şurda 2yi doğuracaz
1i beklienleride 2yi beklemye alacaz inşallah
İnşallah 2yi ne zamana düşünüyorsun? Yaş aralığı ne kadar olmalı hala tam karar vermiş değiliz.Ece 3 yaşındayken hamile kalsam güzel olur aslında 4 e girince de doğmuş olur.tabi Allah bilir
Paresilaaa güzel arkadaşım kaldı
onuda anne yaptıkmı bu topiğin tüm herşeyi bitecek
sohbet topiği açacaz
seni bekliyoruz parişşşşşşşşşş
birkaç arkadaş daha vardı onlar vaz mı geçti?

ben sneeye bu aylarda transfer olmayı düşünüorum doğum yaptığımda lena 3 yaşında oalcak cnm

kimmmmmmmm vardıııııı

ben sneeye bu aylarda transfer olmayı düşünüorum doğum yaptığımda lena 3 yaşında oalcak cnm

kimmmmmmmm vardıııııı
Hadi inşallah sağlıcakla kucağına al ben ufak olur idare edemem diye 4 dedim.en azından anaokuluna gönderirim yarım gün.
Nur vardı bir de Black le başlayan bir arkadaş daha vardı.tam nicki aklıma gelmedi

Hadi inşallah sağlıcakla kucağına al ben ufak olur idare edemem diye 4 dedim.en azından anaokuluna gönderirim yarım gün.
Nur vardı bir de Black le başlayan bir arkadaş daha vardı.tam nicki aklıma gelmedi
Nurzfr ara verdi biraz tüp deniecek
Black Light bu aralar düşünmüyorum artık demişti

o yüzden geriye Paresilaaa demiştim abuvv

ay bulutum olabilir tabikisi.. mesela benm kardeşimle aramda 5 yaş var ama annem tabi benden gençmiş o zamanlar
ben seneye bebeyi yapmaya başladığımda 34
doğurduğumda 35 olcam ki zaten tutarsa tabisi

Hm o zaman en kısa zamanda pareden hayırlı haberler alırız inşallah yaş konusunda haklısın doğru zamanda yapacaksın 5 yaş yine iyimişsiniz bir kardeşimle aramda 15 yaş var çocuğum gibi

Canımm iyi çok şükür kıpır kıpır. Bende peşinde koşuyorum bütün gün siz nasılsınıızz? Bu arada bahsettiğiniz 2. Çocuk ne zaman konusu benim de kafamı çok kurcalıyor şu ara. Malum tabi tüp bebek olunca kalan embriyoların belli bir zamanı oluyor.. başta şansımız artsın diye 2 embriyo koydurduk ama bu sefer nasıl olacak tutar mı tutmaz mı ya bi de ikiz olursa yetebilir miyim diyeee kafamda deli sorular sürekli keşke kendiliğinden olsa Allah nasip etse

kaç tane embriyon var
evet 5 sene tutuluyor ama ben son seneye kadar bırakmazdım yinede
bende 2 koydurmuştm
ama tutsada tutmasada 2 koydurmayacam artık tek koyduracam
tutmazsa diğerini denerim 3 tane var
ikiz artık bakamam

kaç tane embriyon var
evet 5 sene tutuluyor ama ben son seneye kadar bırakmazdım yinede
bende 2 koydurmuştm
ama tutsada tutmasada 2 koydurmayacam artık tek koyduracam
tutmazsa diğerini denerim 3 tane var
ikiz artık bakamam
Aynen öyle insan ilk çocukta ikiz olsa keşke diyebiliyor da ikinci de demek yürek ister çook zor olur. Benim 12 embriyo var iyisiyle kötüsüyle tabi ama 2şer 3 er paketler olduğu için her seferinde 1 koydursam da diğer bir embriyo için üzülücem bende son seneye bırakmak istemiyorum hiç ben de seneye düşünmeye başlarım sanırım transferi

herkes kendi kaderini yaşar
embriyocuklarda öyle

Düşünüyorum ben aşkom. Adetim 3 gün gecikti dua edin bana. Eğer regl olursam eşim ilaç tedavisine başlayacak inşallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…