• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Gebelikaski

Günler geçiyor..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
2.139
2.693
133
Arkadaşlar 1hafta kaldı transferime. İgneler çok canımi acıtıyor. Kalçadan progestan ignem var popomun üstüne oturamıyorum göbegim oksapardan mosmor olmuş durumda. Iğne yapacak yer bulamıyorum :KK61: Varmı bu sürecte derdimi paylaşacak arkadas? Neler yiyip neler içiyorsunuz

Güncelleme : Gebeyim .Rabbim el açıp dua eden herkese versin

Son düzenleme:
Cnm o iğneyi cok iyi biliyorum kalcadan progestan cok berbat birsey değil oturmak yürümekte bile zorlanıyordum. Druna soylesen bu durumu vajinal progestoronla değiştirir belki crinone jel verir. Günde kaç iğne kalcadan vuruluyorsun? Ben ikinci denemede kullanmıstım ama transfer deb hemen sonraydı sırf o iğneyi bırakmak için erkenden test yapmıstım gebelik yoksa iki gün daha vurmayayım diye.
Gobek ten iğne de oksapar da kullanmıstım hem morarma hemde agrı oluyordu iğnesi cok kalın. Onun muadili bir iğne var adını unuttum o çok inceydi oksapar kadar canımı yakmıyordu..
Allah kolaylık versin cnm. Ben 3.deneme için basladım. Daha opu olmadım
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm o iğneyi cok iyi biliyorum kalcadan progestan cok berbat birsey değil oturmak yürümekte bile zorlanıyordum. Druna soylesen bu durumu vajinal progestoronla değiştirir belki crinone jel verir. Günde kaç iğne kalcadan vuruluyorsun? Ben ikinci denemede kullanmıstım ama transfer deb hemen sonraydı sırf o iğneyi bırakmak için erkenden test yapmıstım gebelik yoksa iki gün daha vurmayayım diye.
Gobek ten iğne de oksapar da kullanmıstım hem morarma hemde agrı oluyordu iğnesi cok kalın. Onun muadili bir iğne var adını unuttum o çok inceydi oksapar kadar canımı yakmıyordu..
Allah kolaylık versin cnm. Ben 3.deneme için basladım. Daha opu olmadım
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım aynı zamanda clinone jelimde var hergün birtane progestan ve olumlu olursa 3ay kullancam nasıl dayanıcam yürürken etim sallanıyo adım atmak istemiyrum. Sizin sorununuz neydi insallah bu sefer olumlu sonuç alirsin kac yumurtan var

Selam kizlar Rabbim yuzumuze gülsün insaallah. Bende pazartesi gunu dondurulmus embriyo transferi icin gun alicam insaallah 5. Denememde olumlu sonuc alirim insallah
Insallah canim allah cektgmiz bu dertlerin karsilgni güzel verir umarim basladinmi ignelerne. Sorununuz neydi sizin

Igne vermedi donsurulmus embriyo transferi icin igne kullanmadim hic ben.benim tuplerim tikali bide rahmim yarin. Hatta gecen yaz yapilcakti transferim ama spontane hamilelik yasadim oda 3. Transfer de oldugu gibi kalp durmasi sonucu kürtajla sonlandirildi

Igne vermedi donsurulmus embriyo transferi icin igne kullanmadim hic ben.benim tuplerim tikali bide rahmim yarin. Hatta gecen yaz yapilcakti transferim ama spontane hamilelik yasadim oda 3. Transfer de oldugu gibi kalp durmasi sonucu kürtajla sonlandirildi
Canim hangi merkezdesin. Igne kullanmayan hic duymamistim haplarinm.h var

Hap da yok canim benim.bu transferim dogal yapicam dedi doktorum. Bende igneleri opudan once kullandim verirse yine kan sulandirici verebilir baska hic kullanmadim ben igne pembe mavi bursadayim canim
Yiyeceklerimiz tutunmayi etkiliymu acaba neler yapiyosunuz bunun için

Yiyeceklerimiz tutunmayi etkiliymu acaba neler yapiyosunuz bunun için
Yiyeceklerin etkilediğini burdan ve netten okuduğum yazılardan anladım. Benim doktorum sadece bitki çayı ve sigara içmememi söylemişti, tabi çay kahve de sınırlı sayıda. Burdan okuyarak ben her gün çekirdek/kabak çekirdeği, bir iki dilim ananas, nar suyu, çok az avakado yedim içtim. Bunların dışında et balık yumurta sebzeler, yani normalde yediğim şeyleri yedim. Özel bi menü yapmadım yani 😊

Yiyeceklerin etkilediğini burdan ve netten okuduğum yazılardan anladım. Benim doktorum sadece bitki çayı ve sigara içmememi söylemişti, tabi çay kahve de sınırlı sayıda. Burdan okuyarak ben her gün çekirdek/kabak çekirdeği, bir iki dilim ananas, nar suyu, çok az avakado yedim içtim. Bunların dışında et balık yumurta sebzeler, yani normalde yediğim şeyleri yedim. Özel bi menü yapmadım yani 😊
Acaba transferdn öncemi baslanmali transferdn sonramı :)

Bursa dan selam kızlar :) benimde pazartesi opu (yumurta toplamam) var. Ocakta da transferim olacak. Doktorum progesteron kan tahlili yaptırdı. Progesteron 1'in üzerindeyse vücut kendini hamile sanıp embriyonun tutunmasını engelliyormuş.ozaman yumurtaları dondurup vücudu buna ilaçla hazırlıyormuş. Ancak 1'in altındaysa yumurtayı dondurmaya gerek olmuyormuş. Transfer hemen olabilirmiş.

Önce başlarsak vücut hazırlanmış olur daha iyi olur bence :) sonra zaten ilk üç dört gün boş boş oturduğumuz için atıştırmalık olarak da iyi oluyor vakit geçiyor :)
Anam benim 3gün kaldi transfere kös kös oturuyrum oksapar göbekte yer birakmadi kara kara düsünyrm bende basliym ozaman kuruyemstr bilmemnedir :)

Bursa dan selam kızlar :) benimde pazartesi opu (yumurta toplamam) var. Ocakta da transferim olacak. Doktorum progesteron kan tahlili yaptırdı. Progesteron 1'in üzerindeyse vücut kendini hamile sanıp embriyonun tutunmasını engelliyormuş.ozaman yumurtaları dondurup vücudu buna ilaçla hazırlıyormuş. Ancak 1'in altındaysa yumurtayı dondurmaya gerek olmuyormuş. Transfer hemen olabilirmiş.
Güzel haberlerniz beklyrm canim kac yumurta gözúkyrm benim doktorum garantici taze transfer yapmiyor cnkü rahim ve yumurtalık hormondan çok yoruluyor diye ben 2adet bos gecrdim opudan sonra

Back