- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
aynen sağlıkla hayırla gelsin inşallahYa sağlıklı olsun da beklerim zaten 11 aydın bekliyorum şükür ummadığım anda bebeğim geldi şükürler olsun ama ben hala inanamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen sağlıkla hayırla gelsin inşallahYa sağlıklı olsun da beklerim zaten 11 aydın bekliyorum şükür ummadığım anda bebeğim geldi şükürler olsun ama ben hala inanamıyorum
Hamile kaldığın yaş ve aya göre bakıyosun canımÇin takviminden nasıl bakılıyor![]()
Hosgeldin gözünaydin canimMerhaba kızlar bu yazdığım kaçıncı Ocak anneleri topiği bilmiyorum ama SAT 21 Nisan dı geçen hafta Cuma karından ultrasonla keseyi ve kalp atışını gördü. Tabi tam emin olmak ve dinletmek için bayramdan sonra dedi dr ama ben yarın tekrar gideceğim. Geçen hafta 4+5 tik cuma günü Beta Hcg değeride 15000 lerdeydi. Beklenen doğum tarihi 26 Ocak
kalp atışını duydunuz mu yani canım erken değil miMerhaba kızlar bu yazdığım kaçıncı Ocak anneleri topiği bilmiyorum ama SAT 21 Nisan dı geçen hafta Cuma karından ultrasonla keseyi ve kalp atışını gördü. Tabi tam emin olmak ve dinletmek için bayramdan sonra dedi dr ama ben yarın tekrar gideceğim. Geçen hafta 4+5 tik cuma günü Beta Hcg değeride 15000 lerdeydi. Beklenen doğum tarihi 26 Ocak
ben daha 6. haftadayım en az üç hafta daha geçmeyecek demek kiKizlar bu uyku hali halsizlik ve yorgunluk ne zaman gecicek bayramdan sonra isten ayrilicam isim cok yorucu cünkü hicbir seye yetisemiyorummm
Yok kiz gecmiyor ne agiz tadim var ne halim yedigim hicbir yemekten zevk alamiyorum agzimda degisik bir tat midem hep dolu gibi ama kusamiyorumben daha 6. haftadayım en az üç hafta daha geçmeyecek demek ki![]()
![]()
Gözün aydın canım darısı başımızaKızlar doktordan geldim şimdi. Kalp atışlarını duydum çok şükür. 6+2deyiz (sata göre 6+5ti). Daha önce kaybım olduğu için doktor hergün karından iğne verdi bana da, geçen hafta da coraspinle progestan vermişti zaten. Sancılarım olması normalmiş, dinlenince geçiyorsa hiç bir sıkıntı yok dedi. Bebeğin büyüyor çok normal dedi. Darısı hepinize inşallah ❤![]()
sancılarla ilgili açıklaman için de ayrıca teşekkür ederimm içim rahatladıKızlar doktordan geldim şimdi. Kalp atışlarını duydum çok şükür. 6+2deyiz (sata göre 6+5ti). Daha önce kaybım olduğu için doktor hergün karından iğne verdi bana da, geçen hafta da coraspinle progestan vermişti zaten. Sancılarım olması normalmiş, dinlenince geçiyorsa hiç bir sıkıntı yok dedi. Bebeğin büyüyor çok normal dedi. Darısı hepinize inşallah ❤![]()
İçini ferah tut unutma ki o kötü düşünceler bebeğini etkiliyorKötü düşünmek istemiyorum zaten5 haftalık daha eli ayağı yok kalbi bile atmıyor ama o benim canım
bi de bizim biraz zor oldu. Allahım hayırlısıyla herkesin evladını ailesine bağışlasın. Yarın 11.15te randevum var izmir egepol ihsan bey e gitcem. İnşallah değerlerim iyidir. Bida kanamam olmadı 1 kere oldu geçti. Yarın içimi rahatlatacak sonuçlar alırım inşallah
inşallah canım belki yerleşmeyle ilgili bir kanamadır güzel düşünelim güzel olsun. iyi haberlerle gelKötü düşünmek istemiyorum zaten5 haftalık daha eli ayağı yok kalbi bile atmıyor ama o benim canım
bi de bizim biraz zor oldu. Allahım hayırlısıyla herkesin evladını ailesine bağışlasın. Yarın 11.15te randevum var izmir egepol ihsan bey e gitcem. İnşallah değerlerim iyidir. Bida kanamam olmadı 1 kere oldu geçti. Yarın içimi rahatlatacak sonuçlar alırım inşallah
Haklısınızİçini ferah tut unutma ki o kötü düşünceler bebeğini etkiliyor
Darısı başınıza canım. Ne demek! Dinlenmeyi ihmal etmiycekmişiz asla ☺sancılarla ilgili açıklaman için de ayrıca teşekkür ederimm içim rahatladı![]()
Amin canım inşallah. Bak doktor beni bildiğin azarladıBizde 8 haftalik olduk bugun sukur cok merak ediorm bayramdn sonra kontrolm insallah iyidr buyuyodur insann kaybi olunca daha endiseli oluyoo agrilarm var ama kanamam olmadi sukur Allahm hepimize nasip etsin kucagimizq almayi![]()
![]()
![]()
Rahatlycaz ama iste doktoor degilzAmin canım inşallah. Bak doktor beni bildiğin azarladırahatlamaya çalışmamız lazım ❤❤