• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Folik asit ve d3 aliyorm ama nblmmm cok rahatsz hissediyorummm
Ben de bilemedim vitamin eksikliği mi acaba diye düşünmüştüm... gerçi ben anlamadim ne oluyo desem çevremdekiler normal normal diyip duruyo hatta bi arkadaşıma bahsedince bana cevabı hep aynı " allah allaaaah acaba hamile olduğundan olabilir mi" "aaaa hamilemisin acaba "" dalga geçip duruyolar sürekli böyle...
Bende diyorum artık ne olsa normal kabul edicem takmicam kafaya diye ama dayanamiyo insan

Kaç haftalikken ogrendin canm beta degerin neydi peki
Dogrudur alttan bakinca daha net oluyir diyor tum doktorlar
Ilk keseyi gordugumde 4+5 falandi.. sonraki hafta 6+3 olarak gorundu kalp atisinida duyduk. Simdi 7+4deyiz p.tesi tekrar kontrol var.. beta 11. Gun baktirdim yanlis hatirlamiyosam 390 di sonra 13. Gun 800 kusurdu bi daha baktirmadim doktora gittim zaten.

Ben de bilemedim vitamin eksikliği mi acaba diye düşünmüştüm... gerçi ben anlamadim ne oluyo desem çevremdekiler normal normal diyip duruyo hatta bi arkadaşıma bahsedince bana cevabı hep aynı " allah allaaaah acaba hamile olduğundan olabilir mi" "aaaa hamilemisin acaba "" dalga geçip duruyolar sürekli böyle...
Bende diyorum artık ne olsa normal kabul edicem takmicam kafaya diye ama dayanamiyo insan
Aynen yaa millet hc hamile degil gbi goruyorm ben daha yolun basnda bu halde nasil olcak diorm ama rabbim yardim edicek insallah

Yiyeceklere karşı hassaslasan var mi aranızda ben 3 gündür tavuk ve et yiyemiyorum kuru bakliyatta ve sebzede hiç sorun yok ama yeterli mi bu kadarı bilemiyorum :110: iki gündür çorbayla besleniyorum sürekli birde ara öğün meyve ve kuruyemis yiyorum bulantı kusma olmadı bende ama yemek yiyememek korkutuyor beni
Bende gebeliklerimde maalesef 5.6. Haftada başlayıp 12.haftaya kadar bulantı kusmayla geçerdi, hiçbişey yiyemez en son hastaneds serumla kendime gelirdim. Kg da vermiştim ilk 3 ay oğşumda hatta ama oğlumun gelişimi hep 1 2 hafta öndeydi. Korkmayın son 4 5 ay en önemli bebiş gelişimi için balık et vs o zaman telafi edersiniz ben öyle yapmıştım :)) şimdi de bulantılar ne zaman başlayacak diye bekliyprum 🙈 oğlum 3 yaşında şimdi gayet sağlıklı yani ilk 3 ay bebiş bizden besleniyo zaten sonra bizim dikkat etmemiz lazım.

Ilk keseyi gordugumde 4+5 falandi.. sonraki hafta 6+3 olarak gorundu kalp atisinida duyduk. Simdi 7+4deyiz p.tesi tekrar kontrol var.. beta 11. Gun baktirdim yanlis hatirlamiyosam 390 di sonra 13. Gun 800 kusurdu bi daha baktirmadim doktora gittim zaten.
4+5 de kesede bebişi de gördünüz mü, benimde erken döllenme sanırım, 4+6 da gideceğim haftaya. Oğlum çok yoruyo tüm gün ayaktayım yoruluyorum belki progestan verir diye.

4+5 de kesede bebişi de gördünüz mü, benimde erken döllenme sanırım, 4+6 da gideceğim haftaya. Oğlum çok yoruyo tüm gün ayaktayım yoruluyorum belki progestan verir diye.
Yok sadece keseyi gorduk o zaman. Kesenin seklini falan goruo cok duzgun yolu falan cok iyi demisti. Progestani dusuk tehlikesi falan varsa veriyor.. benim tup bebek .. ben sabah aksam fitil bide igne oluyorum yaninda birsuru baska ilacta var tabi

Yok sadece keseyi gorduk o zaman. Kesenin seklini falan goruo cok duzgun yolu falan cok iyi demisti. Progestani dusuk tehlikesi falan varsa veriyor.. benim tup bebek .. ben sabah aksam fitil bide igne oluyorum yaninda birsuru baska ilacta var tabi
Benim 3 düşük, farklı sebeplerden, 2 tane de kimyasal var canım. Sağlıklı oğlum var sadece coraspin ve folik alıyorum. Oğlumdayken tabi bol bol dinlerek geçiyordu ma şimdi 3 yaşında mecbur bütün gün peşinde hiç oturamıyorum bazen o yüzden düşüklerimde olduğu için korkuyorum açıkçası. İnşallah bana da verir fitil olanlardan. Senin de benimde sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏🏽🙏🏽

Kızlar merhaba 5+5 oldum bugün dün akşam hafif cok acık renk bi leke geldi peçeteye geçen haftasa olmuştu aynısını ağrım falan yok ama korktum normal mı acaba :( doktora da gidemedim

Kızlar merhaba 5+5 oldum bugün dün akşam hafif cok acık renk bi leke geldi peçeteye geçen haftasa olmuştu aynısını ağrım falan yok ama korktum normal mı acaba :( doktora da gidemedim
Devamına bak geliyormu canım, bol bol dinlen hiç kalkma bol su hiç. Yorulduğun içinde olöuş olabilir yerleşme de olabilir. Benimde 5.6.haftada mutlaka yerleşme kanaması olur gebelikte kahverengi lekeler. Açık renk devam ederse mutlaka dr la görüş hemen

Devamına bak geliyormu canım, bol bol dinlen hiç kalkma bol su hiç. Yorulduğun içinde olöuş olabilir yerleşme de olabilir. Benimde 5.6.haftada mutlaka yerleşme kanaması olur gebelikte kahverengi lekeler. Açık renk devam ederse mutlaka dr la görüş hemen
Devamı olmadı olmuyor canım geçen haftada olmuştu devamı gelmedi sadece bi kere peçeteye geldi o kadar açık renk olunca mı tehlikeli oluyor? :( dinlenmeye imkanım fırsatım yok ki olmuyor :(

Canim benim de 5 haftalikken olmuştu hatta çamaşırım kirlenmişti baya. Gittim kese normaldi. Yerleşme falandi muhtemelen.ama yine de dr ilac verdi. Sen de devam ederse git bence canim muhakkak. Önemli birsey degildir ama yine de önlem almak gerek

Bana da aynı cevabı veriyorlar, 3 haftadır iğrenç bir durumdayım. Asla yemek yiyemiyorum ve sürekli kusuyorum. Dün dayanamayıp mide bulantısı için ilaca başladım. Biraz mide bulantılarımı azalttı ama ağzımın tatsızlığı midemdeki hazımsızlık aynen duruyor. Sanırım bizim gibi bazı kişilet hamileliği biraz zor atlatıyor. Ama hayatım felç olmuş durumda. İşe bile zor gidiyorum.

Devamı olmadı olmuyor canım geçen haftada olmuştu devamı gelmedi sadece bi kere peçeteye geldi o kadar açık renk olunca mı tehlikeli oluyor? :( dinlenmeye imkanım fırsatım yok ki olmuyor :(
Sen dr la bir görüş canım, burda biz bişey olmaz desek bile tehlikeli olabilir Allah korusun. Açık renk leke kanama da progestan verir dr lar. Sende al mutlaka bence.

Aaaa canım benim de sat seninle aynı. Ben de tedavi görüyordum menogon iğne ve çarlatma iğnesi ile hamile kaldım. İki yumurta oluşup çatlamıştı ve kan değerlerim hep 3,5 4 kat artıyor iki günde. Benim de ikiz olma ihtimali varmış. Hadi bakalım bekleyişlerdeyiz :) sağlıkla gelsin yada gelsinler de beklemeye de razıyım 🙏🏻
Cok guzelmis :) saglikla kucagimiza alalim insallah. Doktora gidince doktor net söyler ama benim programa göre 4+5 olduk bugün :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X