- 15 Ağustos 2018
- 101
- 71
- 18
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozunuz aydin ne kadarlik bebekKizlar merhaba kalp atislarini duyduk bugun cok sukur![]()
Cok sagol Sata gore 7+5 ultrason da 7+1 cikti 6+2 de gitmistim kalo atisi yoktu bugun cok sukur..Gozunuz aydin ne kadarlik bebek
Cok sukur bugum.benmde kontorlum.var sata gore 7+1olmasi gerekio ultrasonda 6+5 cikti bugun bakalm durum.ne insallah bende duyarm rabbimCok sagol Sata gore 7+5 ultrason da 7+1 cikti 6+2 de gitmistim kalo atisi yoktu bugun cok sukur..
Geriden gelmesi ile ilgili bsy dedi mi doktorunuzCok sukur bugum.benmde kontorlum.var sata gore 7+1olmasi gerekio ultrasonda 6+5 cikti bugun bakalm durum.ne insallah bende duyarm rabbim
Malesef dün 6+6 gunluk bebegimin kalp atisi yoktu die bugun kurtaja alındım
Cok gecmıs olsunMalesef dün 6+6 gunluk bebegimin kalp atisi yoktu die bugun kurtaja alındım
Kaç haftalıksınız siz ????Ben de bugün doktora gittim. Keseyi gördü doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi.
SAT kaç sizin doğum tarihimiz aynı görünüyor ama benim şu an 8. hafta bitti 9. haftada görünüyor .Cok sagol Sata gore 7+5 ultrason da 7+1 cikti 6+2 de gitmistim kalo atisi yoktu bugun cok sukur..
Kaç haftalıksınız siz ????
Hmm benimse sat 20 Nisan. Cumartesi gittim daha net oluşmamış dedi. Değerim 1142 idi. Sizin erken oluşmuş maşallah4+2 dedi doktor SAT 21 Nisan
3-5 gunluk fark onemli degil ya sonraki aylarxa tamamliyolar oglum 2 hafta geridn geliyodu sonra kapattiydi farki suan cok sukur uc bucuk yasinda :) insllah Snde duyarsin kap atislarnjCok sukur bugum.benmde kontorlum.var sata gore 7+1olmasi gerekio ultrasonda 6+5 cikti bugun bakalm durum.ne insallah bende duyarm rabbim
Sat 27 mart bnm allah allah daha 7+5 falan olmasi lazmSAT kaç sizin doğum tarihimiz aynı görünüyor ama benim şu an 8. hafta bitti 9. haftada görünüyor .
Hmm benimse sat 20 Nisan. Cumartesi gittim daha net oluşmamış dedi. Değerim 1142 idi. Sizin erken oluşmuş maşallah. Bu Cumartesi tekrar gidicem.
Insallah canm cok merak ediorm bi tane kaybim olunca3-5 gunluk fark onemli degil ya sonraki aylarxa tamamliyolar oglum 2 hafta geridn geliyodu sonra kapattiydi farki suan cok sukur uc bucuk yasinda :) insllah Snde duyarsin kap atislarnj
Masalah ya Rabbim devamini nasip etsin sag salim kucagina alırsın insallah canmCok sagol Sata gore 7+5 ultrason da 7+1 cikti 6+2 de gitmistim kalo atisi yoktu bugun cok sukur..