• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam herkese:)

Ben de akşam kan verip öğreneceğim. SAT 21 Nisan. Hamileysem 26 Ocak gösteriyor tahmini doğumu

Ben sadece kan tahlili icin gittim oda dahiliyeye orda öğrendim. Onun dışında kadin doğuma 31 mayista randevu bulabildim. Sen hangi ildesin canim
Yalova canm ozelde bayan doktor buldum ama memnun kalmamistm o yuzden ilk once devlette devam edip sonradan ozele gecmeyi dusunuyorum canm zaten 2 tane ozel var burda birde calıstıgm icin skntı oluyor randevular ilk aylar oldugundan is yerindekilere soylemek istemiyorum bahanede bulamiyorum izin icin o nedenle biraz beklegecegim 30 mayista randevum var insallah hayrlisi olur
7+1 olmus olacak kontrole gittigimde insalalh hem kalp atisini duyabilirz hemde keseyi goruruz🙏🙏🙏
Rabbim hepimize hayrlisini nasip etsin

Yalova canm ozelde bayan doktor buldum ama memnun kalmamistm o yuzden ilk once devlette devam edip sonradan ozele gecmeyi dusunuyorum canm zaten 2 tane ozel var burda birde calıstıgm icin skntı oluyor randevular ilk aylar oldugundan is yerindekilere soylemek istemiyorum bahanede bulamiyorum izin icin o nedenle biraz beklegecegim 30 mayista randevum var insallah hayrlisi olur
7+1 olmus olacak kontrole gittigimde insalalh hem kalp atisini duyabilirz hemde keseyi goruruz🙏🙏🙏
Rabbim hepimize hayrlisini nasip etsin
Amin canim insaallah. Bende ağrıdayim. Burda devlette kadin doğumda sira bulmak imkansız gibi bisey cok dolu. Nasipse benden 1 gün önce duyacaksın bebisinin kalp atisimatışlarını

Cnm ben öğrendim Dr aradım panikten 😂 karındaki bi kasa denk gelmiş olmalı dedi. Dikkat et dedi. Bi kaç gün hastaneye gidip yaptırıcam inşşş. Kasa denk gelince kanama durmuyormuş.
Aa bak bunu ogrendigim iyi oldu cnm bende dikkat edeyim bunda hic yasamadim ama kizimda olmustu
herkes ozel hastaneye mı gıdıyor devlet hastanelerinden sıra bulmak cok zor:KK11::KK11::KK11:
Evet devlete gidip sira bulmak ve beklemek cok zor bu devirde birde doktorlarini gectim ultrason cihazlari bile hanileleigi cok geride olcuyor ablamin 18 haftalik cocuguna bu gelismemis 14 haftalik dediler 🙄
Kalp atışını duyan var mı aranızda duyduysanız kaçıncı haftada duydunuz :anneadayı: :nazar:
6+2 de duydum ama ultrason olcumune gore 6+4 dedi doktor

[QUOTE="hazal1595,6+2 de duydum ama ultrason olcumune gore 6+4 dedi doktor
[/QUOTE]

6+1 de gideciğim duyarım inşallah♥️

Bizde perşembe gunu duyucaz insallah bebisimizin kalp atışlarını..Ama bugün kırmızı degilde pembe açık kahve arası renkte akintim oldu biraz korktum umarım kötü bişey degildir

Bizde perşembe gunu duyucaz insallah bebisimizin kalp atışlarını..Ama bugün kırmızı degilde pembe açık kahve arası renkte akintim oldu biraz korktum umarım kötü bişey degildir
Hayırlı olsun🙏🏼Kaç haftalıksın tatlım geçen hafta benimde öyle oldu ilaç verdi dr düşük riski var dedi dinlendim sürekli

Merhabaa...beta degerlerim
79
129
319
510 cok endiseliyim.sat a gore 5+1 olmasi gerek.Ama beta da duzenli artmiyor sanirim ne dersiniz?

Öyle mi inşallah sağsalim kucağımjza da alırız.Evet keseyi gördük geçen hafta bu hafta içi kalp atışı için çağırdı ama duyulmayadabilir heycanlı bekleyiş😍
İnsallah saglicakla duyarsn canm ben henuz doktora gitmedm bakalm insallah hem kese hem kalp atisi bekliyorum Rabbimden bi sknti cikmazsa
Aminn canm hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz insallah 🙏

Mehabalaar hoşgeldiniz nasıl ögrendiniz hamileliğinizi bnde de pcos var 😔
[/QUOTE]
Valla şaka gibi. Oldu doktora farklı bir hastalığım için gitmiştim bir. Röntgen çekelim dediler yaklaşık 3 aydır adet olmuyordum riske atmayalım bir test yapın dediler bir yaptım pozitif hem de çok yeni gebelik nasıl 7ldu biz de anlamadık henüz kese bile yok

Malesef dün 6+6 gunluk bebegimin kalp atisi yoktu die bugun kurtaja alındım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X