- 20 Ocak 2019
- 410
- 167
- 23
- 30
Bende bulanti sol kasik ve bacakta agri ve gogus hassasiyeti var cnm
Igneyi neden kullaniyorsunuz acaba?
Tamam canım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bulanti sol kasik ve bacakta agri ve gogus hassasiyeti var cnm
Igneyi neden kullaniyorsunuz acaba?
Anladim cnm bnde kullaniyorum pihtilasma var bende de bu arada o kanama olayini bir iki kez yasamistim kizimdw igne vurdugum yerde sebebi ne tam olarak bilmiyorumBağışıklık sıkıntım var çocuğu kabul etmiyor ANA testim pozitif iğne aspirin ve kortizon kullanıyorum.
Cnm ben öğrendim Dr aradım paniktenAnladim cnm bnde kullaniyorum pihtilasma var bende de bu arada o kanama olayini bir iki kez yasamistim kizimdw igne vurdugum yerde sebebi ne tam olarak bilmiyorum
Kızlar 1. Kan değerim çarşamba günü degerim 495.5 ti. Cuma günü 834.6 çıktı. Sizce nasıl?
[/QUO
İyi canım. Güzel maşallah.![]()
Bulunduğum yerde özel hastahanede hep erkek doktor var eşim istemedi. Devlet hastahanesinde en erken randevu 31 mayisherkes ozel hastaneye mı gıdıyor devlet hastanelerinden sıra bulmak cok zor![]()
Canm bende ayniyim tahmini dogum tarihi:15.01.2020Bulunduğum yerde özel hastahanede hep erkek doktor var eşim istemedi. Devlet hastahanesinde en erken randevu 31 mayis![]()
Benmde sata gore 3 gun geride doktor normal ddi bnmde dusugm var banada coraspirin ve progesteron verdi hayirlisi artk Rabbim.ne derse oSelam herkese, ilk doktor kontrolüm vardı bugün. Sat'a göre 5+2de olmamız gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı. Doktor bikaç günden birşey olmaz dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı nasıl bekleyeceğim, hiç bilmiyorumBhcg değeri 10260 çıkmış. Progesteronum 12.99. Beta iyi de, progesteron seviyesi düşük gibi ama doktor normal dedi. Tüm bunlar olunca da benim canım baya bi sıkıldı.
Düşüğüm olduğu için de coraspin verdi, progestan da hep veriyorlar zaten. Bende durum bu.. Daha güzel randevular sizin olsun inşallah
![]()
Cnm takma kafana. Allah ona ömür verirse hiçbir değerin önemi yok. Aspirini kullan aksatma. Kan akışını sağlasın ki çocuğa kan gitsin çocuk kandan besleniyor. Bak göreceksin herşey daha iyi olacak inş. Gerçekten 2-3 günün önemi yok. Olabilir bu durumlar. Progesteron içinde ilaç vermiştir muhakkak ilacını düzenli kullan olmazsa iğne versin progesteron için.Selam herkese, ilk doktor kontrolüm vardı bugün. Sat'a göre 5+2de olmamız gerekirken ultrasonda 4+5 çıktı. Doktor bikaç günden birşey olmaz dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı nasıl bekleyeceğim, hiç bilmiyorumBhcg değeri 10260 çıkmış. Progesteronum 12.99. Beta iyi de, progesteron seviyesi düşük gibi ama doktor normal dedi. Tüm bunlar olunca da benim canım baya bi sıkıldı.
Düşüğüm olduğu için de coraspin verdi, progestan da hep veriyorlar zaten. Bende durum bu.. Daha güzel randevular sizin olsun inşallah
![]()
Ne kadarlik oldu duydnz cok sukur Rabbim hepimize nasip etsnHanimlaaarr bugün kalp atışını duyduk gördük harika birşeydiinşallah sizler de bir an önce duyarsiniz tarifsiz birşey gerçekten de...
![]()
Ben sadece kan tahlili icin gittim oda dahiliyeye orda öğrendim. Onun dışında kadin doğuma 31 mayista randevu bulabildim. Sen hangi ildesin canimCanm bende ayniyim tahmini dogum tarihi:15.01.2020
Henuz doktora gitmedim evde test yaptm pozitif cikti ikiside
Sata gore bugun 5+5 insallah
En erken tarih 30 mayısa buldum insallah gec olmaz bekliyorum simdilik ama son 1 aydir folik asit kullaniyorm
Sen gittin mi hic doktora
Bebislerimiz ayni şuanCanm bende ayniyim tahmini dogum tarihi:15.01.2020
Henuz doktora gitmedim evde test yaptm pozitif cikti ikiside
Sata gore bugun 5+5 insallah
En erken tarih 30 mayısa buldum insallah gec olmaz bekliyorum simdilik ama son 1 aydir folik asit kullaniyorm
Sen gittin mi hic doktora
Tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin insaallah. Kac haftalık duydunuz kalp atışlarınıHanimlaaarr bugün kalp atışını duyduk gördük harika birşeydiinşallah sizler de bir an önce duyarsiniz tarifsiz birşey gerçekten de...
![]()
Mehabalaar hoşgeldiniz nasıl ögrendiniz hamileliğinizi bnde de pcos varHanımlar merhaba ben de aranıza bugün itibariyle katıldım ben beklemiyordum açıkçası planlı bir durum değildi ve hala şoklardayım polikşstik over hastasıyım ve adet görmüyorum kaç aydır son det tarih bile yok nasıl hamile kaldım bilemiyorum ama Allah hayırlısını nasip etsin ilk kızım da burada çok güzel dostluk kurduk yine kurarız umarım