• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar değerlerimiz benzer gözüküyo tekrarladınız mı çarşambadan sonra veya doktora göründünüz müü
Çok geç cevap yazıyorum kusura bakma
Evet cuma günü doktora gittim betaya bakıldı sadece değer 1022 çıktı
Doktorum perşembe günü idrara sıkışık gel muhtemelen görürüz dedi
Bekliyorum en zor süreç bu sanırım beklemek çokça beklemek

Çok geç cevap yazıyorum kusura bakma
Evet cuma günü doktora gittim betaya bakıldı sadece değer 1022 çıktı
Doktorum perşembe günü idrara sıkışık gel muhtemelen görürüz dedi
Bekliyorum en zor süreç bu sanırım beklemek çokça beklemek
Inşallah görürsünüz bebeğinizi bende hala beklemede olanlardanım maalesef 😞😞 kese göründü henüz bebeği goremedik biz

Inşallah görürsünüz bebeğinizi bende hala beklemede olanlardanım maalesef 😞😞 kese göründü henüz bebeği goremedik biz
Ne kadar güzel keseniz görünmüş :) inşallah bebeğinizi de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız umarım her şey yolunda gider sağ salim alırsınız kucağınıza

Merhaba sevgili anne adayları. Bu ay ya yeni öğrendik yada yeni öğreniyor olacağımız bebişlerimizi. Ben tam 4 haftalık gebeyim nasipse olursa ocak 3 doğum diyor.9 gün sonra kese görmeye gideceğiz. İnşallah herşey yolundadır. :anneadayı::KK49:

Ben de araniza katilacagim sanirim. Bugun beta hcg baktirdim. 452 cikti. Sat 13 nisan. Buna gore 4 hafta 2 gunluk oluyor, dogum tarihi de 18 ocak gorunuyor. Haftaya keseyi gormek icin gidicez. Insallah saglikla yola beraber devam edebiliriz :KK200:

Ben de araniza katilacagim sanirim. Bugun beta hcg baktirdim. 452 cikti. Sat 13 nisan. Buna gore 4 hafta 2 gunluk oluyor, dogum tarihi de 18 ocak gorunuyor. Haftaya keseyi gormek icin gidicez. Insallah saglikla yola beraber devam edebiliriz :KK200:
Hayırlı olsun. Benim de sat 27 Mart geçen Cuma 6. Haftadaydık ve kalp atışını duyduk. Folik Asit alıyor musun hemen kullanmaya başlayabilirsin ben dr randevu için aradığımda hemen başlamamı söylemişti. Ayrıca sana tavsiyem 6 haftanda ilk muayeneni yaptır istersen kalp atışını duymak için

Hayırlı olsun. Benim de sat 27 Mart geçen Cuma 6. Haftadaydık ve kalp atışını duyduk. Folik Asit alıyor musun hemen kullanmaya başlayabilirsin ben dr randevu için aradığımda hemen başlamamı söylemişti. Ayrıca sana tavsiyem 6 haftanda ilk muayeneni yaptır istersen kalp atışını duymak için
Sana da hayırlı ugurlu olsun. Ben aralık ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. O zaman doktor tekrar hamile kalmayı istiyorsan hiç bırakma folik asiti dedi, o sebeple aylardır folik asit kullanıyorum zaten. Aslında çok mantıklı direk 6. haftada gitmek ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için tedirginim. Belki riskli gebelik olduğu için daha erken de gitmem gerekiyordur, onu bile bilmiyorum :/ Kendimce 5 haftalık olunca gideyim diye karar verdim işte..

Sana da hayırlı ugurlu olsun. Ben aralık ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum. O zaman doktor tekrar hamile kalmayı istiyorsan hiç bırakma folik asiti dedi, o sebeple aylardır folik asit kullanıyorum zaten. Aslında çok mantıklı direk 6. haftada gitmek ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için tedirginim. Belki riskli gebelik olduğu için daha erken de gitmem gerekiyordur, onu bile bilmiyorum :/ Kendimce 5 haftalık olunca gideyim diye karar verdim işte..
Bnmde ekimde bebegimin kalbi durdu suan yine hamileym erken gtmk istemedm cok yorucu surec diye kese varmi bebek var mi dye kan verdm yukseldi bekliom bugun 6 haftalk oldu yarn gidcm nasipse insalllh iyi haberler duyarz

Bnmde ekimde bebegimin kalbi durdu suan yine hamileym erken gtmk istemedm cok yorucu surec diye kese varmi bebek var mi dye kan verdm yukseldi bekliom bugun 6 haftalk oldu yarn gidcm nasipse insalllh iyi haberler duyarz

Sen de haklısın canım, hakikaten kayıp yaşayınca çok zor oluyor tek tek hepsini beklemek. Ama ben de hiç haber almadan oturunca daha çok geriliyorum. Geçen sefer 7. haftada durmuş bebeğimin kalbi, benim 11. haftadaki kontrolde haberim oldu. O sebeple 4 hafta ara asla arar veremem heralde o zamanki kontrollerde mesela :((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X