• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 ocak anneleri buraya ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de aynı canım ya bide benim senden önce sanırım 6+1 bugün yani
Benden Bir hafta ileridesin canım. Ama anneme sorduğumda omunda kusma fln olmadığını söyledi. Demekki her kişide bu değişiyor. Kötüyü düşünme seni çok iyi anlıyorum aynı korku bende de var ama bu sefer güzel sonuçlarla döneceğiz evimize inanıyorum 🙏❤️ Sende göğüs göğüs ucu ağrısı kasıkta ağrılar fln oluyor mu.

Benden Bir hafta ileridesin canım. Ama anneme sorduğumda omunda kusma fln olmadığını söyledi. Demekki her kişide bu değişiyor. Kötüyü düşünme seni çok iyi anlıyorum aynı korku bende de var ama bu sefer güzel sonuçlarla döneceğiz evimize inanıyorum 🙏❤ Sende göğüs göğüs ucu ağrısı kasıkta ağrılar fln oluyor mu.
Benim karnımda şişkinlik oldu göğüslerim büyüdü arada başım dönüyor ama psikolojik mi bilmiyorum canım belirti olabilecek şeyler bunlar var . İnşallah amin amin 🙏🏻

Benim karnımda şişkinlik oldu göğüslerim büyüdü arada başım dönüyor ama psikolojik mi bilmiyorum canım belirti olabilecek şeyler bunlar var . İnşallah amin amin 🙏🏻
Yarın gidiyorsun dimi hastaneye güzel haberler le dön bugün de kafana takma rahat bir şekilde uyu. Allah duyuracak inşallah o güzel kalp atışlarını 🙏❤️

Yarın gidiyorsun dimi hastaneye güzel haberler le dön bugün de kafana takma rahat bir şekilde uyu. Allah duyuracak inşallah o güzel kalp atışlarını 🙏❤️
Sabah 6 buçukta uyandım canım evet bugün gidiyorum Ankara'ya gidiyorum bide ben doktor için iki saat sonra yola çıkacağız öğleden sonra randevum. Dün akşam iftar yemeğim vardı kızlar yorulmuşum ondan sonra da bi korku ve umutsuzluk çöktü içime kendimi yordum diye çok saçma olduğunu söyleyin lütfen 😔

Sabah 6 buçukta uyandım canım evet bugün gidiyorum Ankara'ya gidiyorum bide ben doktor için iki saat sonra yola çıkacağız öğleden sonra randevum. Dün akşam iftar yemeğim vardı kızlar yorulmuşum ondan sonra da bi korku ve umutsuzluk çöktü içime kendimi yordum diye çok saçma olduğunu söyleyin lütfen 😔
Icini ferah tut canım bol bol dualar oku o en guzel sesi duyacaksın ins

Ankarada nereye gidiyosun canım.güzel haberler al inşallah umutsuzluk yok😘

İyi yolculuklar canım . Düşündüğün Saçma değil canım sadece tedirginsin sağlıklı olduğunu bilsen bu evhamları yapmayacaksın. Seni anlıyorum çünkü bende öyleyim 😂😂 bugün kan verdim inş güzel artmıştır da bi nebze stresten kurtulurum😂 ama gör bak güzel haberler vericez birbirimize. 🙏🤲🏼✌🏻🤗

Merhaba Kızlar,
Benim de son adet tarihim 21 Nisan. Gebeliğimi geçen hafta salı günü testle öğrendim. ÇArşamba kan verdim BEta 8000 lerdeydi Bir de cuma verdim 15000i geçmişti Cuma öğlenden sonra doıktor karından ultrasonla baktı keseyi gördü.. Kalp atışını da görüyorum ama emin olmak için bayramdan sonra gel dedi. Sizce bu cuma gitsem duyulur mu?

Merhaba Kızlar,
Benim de son adet tarihim 21 Nisan. Gebeliğimi geçen hafta salı günü testle öğrendim. ÇArşamba kan verdim BEta 8000 lerdeydi Bir de cuma verdim 15000i geçmişti Cuma öğlenden sonra doıktor karından ultrasonla baktı keseyi gördü.. Kalp atışını da görüyorum ama emin olmak için bayramdan sonra gel dedi. Sizce bu cuma gitsem duyulur mu?
Hoş geldin canım Rabbım sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Dr gördüyse duyulur da bence

Merhaba Kızlar,
Merhaba canım değerin çok güzel muhtemelen duyulur.benim 12 mayısta 658 gelmişti şu an ne durumdayım acaba merak etmiyo değilim.ama bayramdan sonra gitmeye adepteyim.bulantıma bakarsam bthcg baya yülseldi gibi geliyor.hayırlısıyla görelim bebişlerimizi inşallah😊

Merhaba canım değerin çok güzel muhtemelen duyulur.benim 12 mayısta 658 gelmişti şu an ne durumdayım acaba merak etmiyo değilim.ama bayramdan sonra gitmeye adepteyim.bulantıma bakarsam bthcg baya yülseldi gibi geliyor.hayırlısıyla görelim bebişlerimizi inşallah😊

Benim bulantım yok ya da daha başlamadı.. İlk hamileliğimde de olmamıştı belki bünyeden kaynaklıdır.

Benden Bir hafta ileridesin canım. Ama anneme sorduğumda omunda kusma fln olmadığını söyledi. Demekki her kişide bu değişiyor. Kötüyü düşünme seni çok iyi anlıyorum aynı korku bende de var ama bu sefer güzel sonuçlarla döneceğiz evimize inanıyorum 🙏❤️ Sende göğüs göğüs ucu ağrısı kasıkta ağrılar fln oluyor mu.
Kızlar her hamilelik birbirinden farklı ben oğlumda bir kere bırak istifra etmeyi midem hiç bulamadı bile ama 2 hamileliğimdede tam tersi çok bulantı istifra aşermiştim göğüs ağrısı zaten en büyük belirti canlar inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar ben Dr dan geliyorum çok şükür kalp atışlarını duyduk inşallah darısı bekleyenlere şuan herşey yolunda inşallah Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sevindimm😍darısı bizlere inşallah💕

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X