Amin canım çok teşekkür ederim hepimize inşallahhMiniğin sana hayırla sağlıkla sıhhatle gelsin ♥
Canim seninki adetlemi dustu bebek kimyasal gebelikteBat 25 Ağustos ☺ Çok ümitliyim ne hikmetsegerçi sonu hüsran oluyo genel de ama
Evet cnm değer düşük olunca adetle düştüCanim seninki adetlemi dustu bebek kimyasal gebelikte
Amin canım öyle vallahh olumlu düşünelim olumlu olsunHadi bismillah, tam bu zamanlarda ben de hamile kalmayı deniyorum adetim de gecikti belki buraya katılırım inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli hamileliği gerçekleşsiin amin
Allah kısmet ederse hayırlı birer evlat verir bizim ne zamanı ne de nasıl olacağını bilmediğimiz bir Kader var.
Kadere inandığımızdan kurban olduğum alınımıza yazmışsa olacaktııır inşAllah.
İyi düşünelim iyiye kavuşalım gebe olalıımmm
Benimkide oyle oldu sen simdi adetten ciktigin gune goremi hesapladin bat tarihiniEvet cnm değer düşük olunca adetle düştü
Şimdi ben 25 Ağustos da adet olacaktım ama hamile olduğum için ve düşük olduğu için 30 un da oldum aynı 7 gün sürdü . Adet tarihi 29 gözüküyo ama benim ki şaşmaz pek 25 olur diye düşünüyorum CNNBenimkide oyle oldu sen simdi adetten ciktigin gune goremi hesapladin bat tarihini
Benimkide seninki gibi hesaplarsam 9 gun var ama bugun lekelenmeler basladi hadi hayirlisiŞimdi ben 25 Ağustos da adet olacaktım ama hamile olduğum için ve düşük olduğu için 30 un da oldum aynı 7 gün sürdü . Adet tarihi 29 gözüküyo ama benim ki şaşmaz pek 25 olur diye düşünüyorum CNN
Sende kimyasal gebelik geçirdin demi değerin kaçtaydı cnmBenimkide seninki gibi hesaplarsam 9 gun var ama bugun lekelenmeler basladi hadi hayirlisi
İnş. nasip olur çok teşekkür ederim evet ilk olacak Allah'ın izniyleAmin canım öyle vallahh olumlu düşünelim olumlu olsunİnşallah hepimize nasip olur tatlı sevimli keratalar Senin de mi ilk olucak cnm
147 once sonra 90 sonra 14 ve tamamen sifirlandi benimde 7 gun surduSende kimyasal gebelik geçirdin demi değerin kaçtaydı cnm
Hadi hayırlısı inşallah cnmİnş. nasip olur çok teşekkür ederim evet ilk olacak Allah'ın izniyle
Benim çok düşüktü ya 32 den 6 ya düştü .3 gün içinde147 once sonra 90 sonra 14 ve tamamen sifirlandi benimde 7 gun surdu
İnşallahh yine nasip olur bize ya147 once sonra 90 sonra 14 ve tamamen sifirlandi benimde 7 gun surdu