- 19 Nisan 2018
- 1.536
- 1.234
- 133
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.401
Masallah canim cok sevindim. Cem beye mi gideceksin tekrar 28 indeDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Ayy masallah kuzuma❤❤ultrason r3smi aldinmi.Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğizRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Saglik ocagina kaydini da yaptir canim.bende bugun 2 .aşımı oldum.bi ay sonra tekrar saglik ocagi izlenim tahlil falanDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Evet kontrol muayenesi dedi ücret almıyorlarmış o gün gidip yolları ayıracağız bu şekilde konuştukMasallah canim cok sevindim. Cem beye mi gideceksin tekrar 28 inde
Saglik ocagina kaydini da yaptir canim.bende bugun 2 .aşımı oldum.bi ay sonra tekrar saglik ocagi izlenim tahlil falan
Evet evet aldımm yüzük gibi görünüyor aynı bebişAyy masallah kuzuma❤❤ultrason r3smi aldinmi.
Allah razı olsunHadi bakalım gözün Aydın canım
Tekrar hayirli olsn canim.saglikla alalim kucagimiza insallahEvet evet aldımm yüzük gibi görünüyor aynı bebiş
Zaten sağlık ocağı haber bekliyordu benden. Bugün arar söylerim hamileliğimi
Amiin kuzum inşallah ya. Cok teşekkür ederim destekleriniz içinTekrar hayirli olsn canim.saglikla alalim kucagimiza insallah
Ne demek canim benim❤Amiin kuzum inşallah ya. Cok teşekkür ederim destekleriniz için❤
Gözünüz aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkiniDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Amiiin canım benim inşallah ya ❤Gözünüz aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini
Merhaba ilacın ismine bakabilir misinizCanim.benim esimde sperm azlığı vardı antalaya vitale de fuat bey esime bi ilac verdi ismini hatirlamiyorum ya 80 bin di.53 milyon oldu .sonra tüp düşündük bizde
Canim inaanki hatirlamiyorum.baya oldu 2 yil nerdeyseMerhaba ilacın ismine bakabilir misiniz
Merhaba, adetin 18. Günü transfer oldum ben. Insallah olumlu sonuç alırsınız .Herkese merhabalar aylardır sizleri uzaktan takip ediyorum
Ben de tüp bebek annesiyim
İlki taze transferle oldu
Şimdi dondurulmuşlarla deneyeceğiz
Sizlere bi sorum olacak özellikle
5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer olanlar
Adetten sonra Kaçıncı Gün transfer oldunuz ?
hepinize evlatlarınıza sağlıkla kavuşmanızı dilerim
Benim ki 4 a b kaliteydiPozitif sonuç alan kızlar embiryolar birinci kalite miydi hep
5.gün embiryosu 4a b değil mi canımBenim ki 4 a b kaliteydi
Evet5.gün embiryosu 4a b değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?