- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #9.381
Tabi ki bulantı olmaması güzel olur haklısın ama bulantı olmadan da bebeği hissetmemin başka yolu yok gerçekten hiçbir belirti yaşamıyorum nerdeyseBence bulantı olmaması daha güzel. Ne güzel işte eziyetsiz rahat geçirirsin. Benim de midem hiç bulanmadı çok şükür rahat rahat yedim içtim. İnsan hamile olduğunu farketmek istiyor tabi seni de anlıyorum. Göbek çıkmaya bi başlasın kıyafetlerden gelsin o zaman anlayacaksın inşallah. Ben yine de bulantınız sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerimUykusuz Koala
Merhaba doktorunuz iğneyle durdurabilir bende yaşamiştım proloton iğne vermişti ve çok şükür geçtiAz önce kanamam oldu çok korktum doktor olabilir dinlen dedi keseye görünüyor dedi çok üzgünüm Ne oldu acaba....
Hadi gözünüz aydın
İlk ögrendigim testten itibaren saklıyorum 4 tanecikler yaniHadi gözünüz aydınBence testi saklayın
İlk ögrendigim testten itibaren saklıyorum 4 tanecikler yaniAllah razı olsun darısı isteyen herkese kısmet olsun inşallah ❤
Benimkide öyle dedi biliyor musunben de saklamayi dusundum ama sonra esim sakla su cisli testleri deyince tiksindim...benim de bi test serisi var gun gun..bir kac haftaya atarim herhalde
Benimkide öyle dedi biliyor musunyahu dedim çişli kısım kapağın içinde kalıyor öyle düşünme çişli falan değil sus sen bakiim saklıcam ben dedim
Ay inanmıyorumbenim cok sakalam huyuma yok, atmak kolay geliyor. bi tek ultrasound goruntulerini saklarim galiba...be arada kayin validem esimin ilk disini, sacini saklamis, ilkokul resimlerini, kusmuk bezlerini, battaniyesini hep saklamis...bana getirmisti kutu icinde...onun icin cok anlamliydi ama benim midem kalkti. sonra esimde annesi yokken cope atti, bi de kizdi ne sakliyorsun boyle seyleri diye...simdi romantik gelen seyler sonra mide bulantici oluyor
Ay inanmıyorumdiş ve kusmuk bezi beni bitirdi yalnız ama diğerleri benlik şeyler yengem yeğenimin ilk kestirdiği saçlarını saklamış ev taşırken bir kutudan çıkıverdi çok duygulandım bebek saçlarını görünce. Oy❤ birde anneannem saçlarını kesmiş atmaya kıyamamış saklamış ilk kez. Ve ocak ayında malesef ani bir şekilde vefat etti. Annem anneannemin saçlarını evde bulmuş kokluyor iyi ki saklamış diyor böyle de bir olay oldu tabi ben evde kendi saçım bile düşse tiksinirim hiç sevmem kıl tüy muhabbetlerini ama bu anlattığım şeyler nebileyim benim içimi ısıtıyor
Hahaha güldürdün beni yaay yok hic benlik degil...allahtan cisli bi testini de getirmedi. o zaman olsaydi kesin onu da getirirdi kutuda...bi de kazik kadar adamin annesi boyle seyleri gururla gosterince bi tuhaf oluyor. esim cok ozur dilemisti,ben alismadigim icin bana tuhaf geldi sadece. sadece battaniye veya patik yeter bence onlar sirin mesela...
Hahaha güldürdün beni yaTabiki bence de normali sevdiğin bir iki parça giysi olur battaniye olur nebileyim bunlar normal şeyler. Benim bebeklik kundağım durur hâlâ annemde. Eğer kızım olursa alıp kullanmak isterim
Ya bende aynı konudan muzdaribim bizim doktorun doğum ücreti de çökmüş hiç okadar olucağını düşünmemiştim hastane ücreti ile 27000 tl dedi asistanı sok oldum deli para YaAnladim canim, oyle gerçekten cok zor, büyük masraflar yaptiksen git yinede nuri beye memnun kalmazsan değiştirirsin. Dedigim gibi her doktor icin iyi ve ya kötü yorumlar oluyor. Muayene ücreti nedir acaba onun? Ben arzu hanima 170 vermiştim
27 bin miYa bende aynı konudan muzdaribim bizim doktorun doğum ücreti de çökmüş hiç okadar olucağını düşünmemiştim hastane ücreti ile 27000 tl dedi asistanı sok oldum deli para Ya
Doktor 20bin kendine alıyormuş 7 bin hastane florence nightingale benim doktor porf eyer bize bu fiyatı verir se başka doktor hastane Bakica artık ist da okadar para veremeyiz27 bin mihangi hastane bu nasıl bir fiyat öyle
Himm evet biliyorum o hastaneyi. Ne kadar pahalıymış ya yazık o parayaDoktor 20bin kendine alıyormuş 7 bin hastane florence nightingale benim doktor porf eyer bize bu fiyatı verir se başka doktor hastane Bakica artık ist da okadar para veremeyiz
Aynen bende öyle dusunuyorum oyuzden yeni hastane yeni doktor bakıcam ümraniye civarında hatta tavsiyesi olan varsa öneri bekliyorumHimm evet biliyorum o hastaneyi. Ne kadar pahalıymış ya yazık o paraya
Gerçekten hediye kutusunda getirme olayı bi değişik olmuşonlar cok sirin gerekten..bir kac parca kiyafet, belki bir kac oyuncak..diger turlusu suyunu cikarmak artik...bi de gelinine hediye kutusunda getirmek ayri bi olay...sakladin bari bana getirme ne gerek...
Ay inanmıyorumYa bende aynı konudan muzdaribim bizim doktorun doğum ücreti de çökmüş hiç okadar olucağını düşünmemiştim hastane ücreti ile 27000 tl dedi asistanı sok oldum deli para Ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?