2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bence bulantı olmaması daha güzel. Ne güzel işte eziyetsiz rahat geçirirsin. Benim de midem hiç bulanmadı çok şükür rahat rahat yedim içtim. İnsan hamile olduğunu farketmek istiyor tabi seni de anlıyorum. Göbek çıkmaya bi başlasın kıyafetlerden gelsin o zaman anlayacaksın inşallah. Ben yine de bulantınız sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerim Uykusuz Koala

Tabi ki bulantı olmaması güzel olur haklısın ama bulantı olmadan da bebeği hissetmemin başka yolu yok gerçekten hiçbir belirti yaşamıyorum nerdeyse karnım çıkana kadar randevuları iple çekeceğim galiba çünkü bana hiç bulantım olmayacak gibi geliyor

ben de saklamayi dusundum ama sonra esim sakla su cisli testleri deyince tiksindim...benim de bi test serisi var gun gun ..bir kac haftaya atarim herhalde
Benimkide öyle dedi biliyor musun yahu dedim çişli kısım kapağın içinde kalıyor öyle düşünme çişli falan değil sus sen bakiim saklıcam ben dedim

Benimkide öyle dedi biliyor musun yahu dedim çişli kısım kapağın içinde kalıyor öyle düşünme çişli falan değil sus sen bakiim saklıcam ben dedim

benim cok sakalam huyuma yok, atmak kolay geliyor. bi tek ultrasound goruntulerini saklarim galiba...be arada kayin validem esimin ilk disini, sacini saklamis, ilkokul resimlerini, kusmuk bezlerini, battaniyesini hep saklamis...bana getirmisti kutu icinde...onun icin cok anlamliydi ama benim midem kalkti. sonra esimde annesi yokken cope atti, bi de kizdi ne sakliyorsun boyle seyleri diye...simdi romantik gelen seyler sonra mide bulantici oluyor

Ay inanmıyorum diş ve kusmuk bezi beni bitirdi yalnız ama diğerleri benlik şeyler yengem yeğenimin ilk kestirdiği saçlarını saklamış ev taşırken bir kutudan çıkıverdi çok duygulandım bebek saçlarını görünce. Oy❤ birde anneannem saçlarını kesmiş atmaya kıyamamış saklamış ilk kez. Ve ocak ayında malesef ani bir şekilde vefat etti. Annem anneannemin saçlarını evde bulmuş kokluyor iyi ki saklamış diyor böyle de bir olay oldu tabi ben evde kendi saçım bile düşse tiksinirim hiç sevmem kıl tüy muhabbetlerini ama bu anlattığım şeyler nebileyim benim içimi ısıtıyor

ay yok hic benlik degil...allahtan cisli bi testini de getirmedi. o zaman olsaydi kesin onu da getirirdi kutuda...bi de kazik kadar adamin annesi boyle seyleri gururla gosterince bi tuhaf oluyor. esim cok ozur dilemisti,ben alismadigim icin bana tuhaf geldi sadece. sadece battaniye veya patik yeter bence onlar sirin mesela...

Hahaha güldürdün beni ya Tabiki bence de normali sevdiğin bir iki parça giysi olur battaniye olur nebileyim bunlar normal şeyler. Benim bebeklik kundağım durur hâlâ annemde. Eğer kızım olursa alıp kullanmak isterim

onlar cok sirin gerekten..bir kac parca kiyafet, belki bir kac oyuncak..diger turlusu suyunu cikarmak artik...bi de gelinine hediye kutusunda getirmek ayri bi olay...sakladin bari bana getirme ne gerek...

Ya bende aynı konudan muzdaribim bizim doktorun doğum ücreti de çökmüş hiç okadar olucağını düşünmemiştim hastane ücreti ile 27000 tl dedi asistanı sok oldum deli para Ya

onlar cok sirin gerekten..bir kac parca kiyafet, belki bir kac oyuncak..diger turlusu suyunu cikarmak artik...bi de gelinine hediye kutusunda getirmek ayri bi olay...sakladin bari bana getirme ne gerek...
Gerçekten hediye kutusunda getirme olayı bi değişik olmuş sen istemişsin sen sakla gelinine ne diye onu öyle götürüyorsun

Ya bende aynı konudan muzdaribim bizim doktorun doğum ücreti de çökmüş hiç okadar olucağını düşünmemiştim hastane ücreti ile 27000 tl dedi asistanı sok oldum deli para Ya
Ay inanmıyorum ben doğum için o 27.000 tl nin 7000 tl sini veremem derken 27.000 dudağımı uçuklattı. İnanılmaz bir para

Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…