2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Bıde yagmur var bacaklarm agrıoyo benımde progestan yan etkı yaomaya basladı benım uyku saatm gelmeye basladı ohhh
Oh uyu en güzeli vakit geçer benimde sorunum uykuyla kız hiç uyuyamıyorum gündüz dün uyumuşum biraz gece sonucu da aldım ya uyuyamadım bir türlü progestanı nasıl alıyorsun yan etkisi mi varmış hiç bilmiyordum

Hadi bismillah canım..hayirli haberlerle gelin. Bende yarin saglik ocagina gidecem

Amin canim sagol da.hemen pes etme belki kötü birsey yokturdur.kendini üzme

Sıkma tatlı canını. Senin ve eşinin sağlığı sıhhati yerinde olsun gerisinin üstesinden gelirsiniz. “ her nasip vaktine esir” vakti ve saati gelince tüm bu yaşananlar masal olur gider..
İnsallah canim benim iyi ki imanimiz var, Rabbime siginiyorum, teevekkul ettim. İnsallah bi gun bahar gelicek

Sanırım merkezimi değiştiricem canım gideceğim merkez rahim dinlendirme yapmıyor bir başka merkez var bir ay rahim dinlendirme yaptıktan sonda transfer yapıyor o şekilde daha mantıklı geliyor o merkeze gecicem sanırım

Agızdan alıyom cnm ben progestanı oh uyku yapıyo bazen elın ayagın tutmuyo fena kalkamıyosun en sevdıgım

Haa doktor bana da demişti fitil koyamıyoruz demiştim ben . Çok çarpar bence fitil al demişti ondan demek ki baş dönmesi falan yapıyor demişti
Bana dr alttan almdemedı gıdınce sorayım barı cnm fena carpıyo az uyudum ama daha kendıme gelemedım yemek yedım bulantı basladısarhos gıbıyım hem ıgne saatımde gelıyo

Bana dr alttan almdemedı gıdınce sorayım barı cnm fena carpıyo az uyudum ama daha kendıme gelemedım yemek yedım bulantı basladısarhos gıbıyım hem ıgne saatımde gelıyo
Sor bakalım ben özellikle sormuştum içsem diye Biraz kaşıntı olmuştu çünkü çok çarpar bence fitil olarak al demişti senin doktorun daha iyi bilir tabi ki canım

Sor bakalım ben özellikle sormuştum içsem diye Biraz kaşıntı olmuştu çünkü çok çarpar bence fitil olarak al demişti senin doktorun daha iyi bilir tabi ki canım
Fıtıl gıbı sokmakta onu cok zor olur kucuck ılac ya yandık vallla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…