- 12 Şubat 2020
- 1.158
- 1.069
- 63
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.961
Delisin yaaAmın cnm bebeklerınız sag saglık gelsınde bız gene sabrederız herseye nabalımuzun sure ayrı kalcaksakta aşlah buyuk gurbet mecburı zor hamıleyız zaten ufacık bıseye dokunsan aglıyorum tvde antebı gordum sımdı agladım
Oh uyu en güzeli vakit geçerBıde yagmur var bacaklarm agrıoyo benımde progestan yan etkı yaomaya basladı benım uyku saatm gelmeye basladı ohhh
Aynı hastanede ve aynı saatte mi yaptırdın canım. Okuyunca şok oldumKizlar hepinize selam, ben galiba kimyasal geciriyorum. 11. Gun 203 cikan deger 13. Gun 195 cikti. Cok moralim bozuk
Aynen malesef..Aynı hastanede ve aynı saatte mi yaptırdın canım. Okuyunca şok oldumşimdi ne yazmam gerektiğinide bilemedim
Hadi bismillah canım..hayirli haberlerle gelin. Bende yarin saglik ocagina gidecemBenimde değerlerim yüksek çıkıyordu kese günü doktor ikisi de tutmuş ama diyeri büyümemiş küçük kalmış dedi onu vücut atar dedi kendiliğinden diyerinin kesesini gördük çok şükür önümüzdeki cumada kalp atışına gidicez 6+4 olucak
Hadi ya insallah yükselir canım benim Allahım senle olsun...ne desem bilemedim ama ümidini kesmeAynen malesef..
Çok üzüldüm canım ya 11.gün değeri de gayet güzel aslındaKizlar hepinize selam, ben galiba kimyasal geciriyorum. 11. Gun 203 cikan deger 13. Gun 195 cikti. Cok moralim bozuk
Amin canim sagol da.hemen pes etme belki kötü birsey yokturdur.kendini üzmeNiye boyle oldu anlamadim, ne agrim var, ne kanamam var. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Ayin 21ine randevum vardi bide. Nasip olmadi, hayirlisini istedim Allahtan, demek ki hayirlisi buymus
Nolur suan hamin olanlar kendinize cok dikkat edin, yemenize icmenize, kendinizi yormayin, yavrulariniz size simski tutunsunlar, hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Hayirlisi boyleymis canim ne diyeyim..Hadi ya insallah yükselir canım benim Allahım senle olsun...ne desem bilemedim ama ümidini kesme
Sıkma tatlı canını. Senin ve eşinin sağlığı sıhhati yerinde olsun gerisinin üstesinden gelirsiniz. “ her nasip vaktine esir” vakti ve saati gelince tüm bu yaşananlar masal olur gider..Aynen malesef..
Evet canim 9. Gun 92ydi, nasil oldu anlamadim. İnsallah dis gebelik degildir.Çok üzüldüm canım ya 11.gün değeri de gayet güzel aslında
İnsallah canim benim iyi ki imanimiz var, Rabbime siginiyorum, teevekkul ettim. İnsallah bi gun bahar gelicekSıkma tatlı canını. Senin ve eşinin sağlığı sıhhati yerinde olsun gerisinin üstesinden gelirsiniz. “ her nasip vaktine esir” vakti ve saati gelince tüm bu yaşananlar masal olur gider..
Sanırım merkezimi değiştiricem canım gideceğim merkez rahim dinlendirme yapmıyor bir başka merkez var bir ay rahim dinlendirme yaptıktan sonda transfer yapıyor o şekilde daha mantıklı geliyor o merkeze gecicem sanırımNiye işi şansa bırakıyorlar ki olumsuz sonuç alırsak bakarız ne demek sanki çocuk oyuncağı sen doktor gibi yap bütün tahlilleri ihtimalleri sonra çocuk olsun az para ödemiyoruz sonuçta ay çok sinirlendim şu an
Valla ya sorma sakınlestım progestandan sımdı valla uyku bastı bıde yağmurlu havadaDelisin yaahormonlardan oluyor canim
Agızdan alıyom cnm ben progestanı oh uyku yapıyo bazen elın ayagın tutmuyo fena kalkamıyosun en sevdıgımOh uyu en güzeli vakit geçerbenimde sorunum uykuyla kız hiç uyuyamıyorum gündüz dün uyumuşum biraz gece sonucu da aldım ya uyuyamadım bir türlü progestanı nasıl alıyorsun yan etkisi mi varmış hiç bilmiyordum
Haa doktor bana da demişti fitil koyamıyoruz demiştim ben . Çok çarpar bence fitil al demişti ondan demek ki baş dönmesi falan yapıyor demiştiAgızdan alıyom cnm ben progestanı oh uyku yapıyo bazen elın ayagın tutmuyo fena kalkamıyosun en sevdıgım
Bana dr alttan almdemedı gıdınce sorayım barı cnm fena carpıyo az uyudum ama daha kendıme gelemedım yemek yedım bulantı basladıHaa doktor bana da demişti fitil koyamıyoruz demiştim ben . Çok çarpar bence fitil al demişti ondan demek ki baş dönmesi falan yapıyor demişti
Sor bakalım ben özellikle sormuştum içsem diye Biraz kaşıntı olmuştu çünkü çok çarpar bence fitil olarak al demişti senin doktorun daha iyi bilir tabi ki canımBana dr alttan almdemedı gıdınce sorayım barı cnm fena carpıyo az uyudum ama daha kendıme gelemedım yemek yedım bulantı basladısarhos gıbıyım hem ıgne saatımde gelıyo
Fıtıl gıbı sokmakta onu cok zor olur kucuck ılac ya yandık valllaSor bakalım ben özellikle sormuştum içsem diye Biraz kaşıntı olmuştu çünkü çok çarpar bence fitil olarak al demişti senin doktorun daha iyi bilir tabi ki canım
Fitil olarak al canım çok kolay kullanımı senin mide bulantısı filan da ağızdan aldığın için progestan yan etkisi kesinlikle vajinal alFıtıl gıbı sokmakta onu cok zor olur kucuck ılac ya yandık vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?