2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Durdu gibi sağ olun kızlar bugün doktor baktı kese var ama olması gereken yerde değil dedi acaba kese hareket ediyor da yerleşme kanaması olabilir mi? Aklım çıktı korkudan
Sen yinede ara doktorunu bilgisi olsun belki seni hastaneye yollar iğne yaptırır çok yoğun olursa serum takıyorlar

Ezan okunuyor dua ettim sana rabbim evladını versin sana yaraların dinsin evin şenlensin.
Allah razı olsun dileyen isteyen Hak eden herkese versin ben de sevineyim daha hiç testte 5 den yüksek bir değer görmedim etrafımda duyunca o kadar imreniyorum ki Allah bana da tattırsın inşallah

O meraklar beklemeler hiç bitmiyor ki cnm pozitif oluyo tam rahatliyoruz kese görme zamanı geliyo sonra kalp atışı sonra da 12.haftayı da atlatınca rahatlicaz galiba
Sen öyle zannet ne zaman kucağına aldın ondan sonra bitiyor telaşlar, korkular. Yoksa 9 ay boyunca tüp bebek anne adaylarının ne telaşı bitiyor ne de korkuları bacım.. bizim gebeliğimiz kıymetli

arkadaşlar yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım:) duygularım karma karışık o kadar çok negatif sonuç gördüm ki bir tarafım yine öyle olursa diyor, diğer tarafım hep umutlu.

Progestan iğne kullanıyorum ben dışarı çıkıp yaptırdığım için doktor çıkma dedi progestan fitil kullan dedi iğne ile fitil arasında fark varmıdır acaba aynı etkiler mi var kararsız kaldım

Canım pzt kan vericem, iki gün sonra tekrarlatırlar 2 hafta sonrasınada randevu verirler( her şey yolunda olursa) öyle bekliyoruz 16.günü. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
İyiyim kuzum ben de yeni tedavşye virüs biterse agustos gibi başlıcam inşallah doktora araştırıyorum birinde karar kıldım bakalım virüs biterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…