- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.581
Sen yinede ara doktorunu bilgisi olsun belki seni hastaneye yollar iğne yaptırır çok yoğun olursa serum takıyorlarDurdu gibi sağ olun kızlar bugün doktor baktı kese var ama olması gereken yerde değil dedi acaba kese hareket ediyor da yerleşme kanaması olabilir mi? Aklım çıktı korkudan
amin canım allah razı olsun.Aaaa ne güzel bir sürprizdaim olsun sağlıkla büyüsünler inşaAllah
Yok koz demem herkes hamıle gece geceNe çekti canın
Yok koz demem herkes hamıle gece gece
sen bilirsin cnm
Hiç deme onu zamn geçmiyor sanki. Merak insanı bitiriyor. Günleri sayıyorum artıkİnşaAllah canım bizde güzel haberler alan kervanına katılırız. Ama ben beklemekten acayip sıkıldım.
O meraklar beklemeler hiç bitmiyor ki cnm pozitif oluyo tam rahatliyoruz kese görme zamanı geliyo sonra kalp atışı sonra da 12.haftayı da atlatınca rahatlicaz galibaHiç deme onu zamn geçmiyor sanki. Merak insanı bitiriyor. Günleri sayıyorum artık
Allah razı olsun dileyen isteyen Hak eden herkese versin ben de sevineyim daha hiç testte 5 den yüksek bir değer görmedim etrafımda duyunca o kadar imreniyorum ki Allah bana da tattırsın inşallahEzan okunuyor dua ettim sana rabbim evladını versin sana yaraların dinsin evin şenlensin.
Akşamları benim miydem bulanıyor ama kusmam yok öyle gün icindede muhakak uyuyorumSanırım bır benım ıstahım acılmıs sanırım
Pozitif olduğunu görelim de allahın izniyle bi varlığını hissedelim de gerisi gelir heraldeO meraklar beklemeler hiç bitmiyor ki cnm pozitif oluyo tam rahatliyoruz kese görme zamanı geliyo sonra kalp atışı sonra da 12.haftayı da atlatınca rahatlicaz galiba
Inşallah cnm Inşallah kaçıncı gün senin transferinAllah razı olsun dileyen isteyen Hak eden herkese versin ben de sevineyim daha hiç testte 5 den yüksek bir değer görmedim etrafımda duyunca o kadar imreniyorum ki Allah bana da tattırsın inşallah
Sen öyle zannetO meraklar beklemeler hiç bitmiyor ki cnm pozitif oluyo tam rahatliyoruz kese görme zamanı geliyo sonra kalp atışı sonra da 12.haftayı da atlatınca rahatlicaz galiba
Bende yedıkten sonra böyle ıkı gundur bulanıyor ya sanırım yavas yavas baslıyor dımı ıns tıksınmeyız bıseylerdenAkşamları benim miydem bulanıyor ama kusmam yok öyle gün icindede muhakak uyuyorum
Öyle gercekten zor bir süreç hemde güzelSen öyle zannetne zaman kucağına aldın ondan sonra bitiyor telaşlar, korkular. Yoksa 9 ay boyunca tüp bebek anne adaylarının ne telaşı bitiyor ne de korkuları bacım.. bizim gebeliğimiz kıymetli
Idrarda bakmadınız mi önden fikriniz olurduarkadaşlar yarın kan vermeye gideceğim çok heyecanlıyım:) duygularım karma karışık o kadar çok negatif sonuç gördüm ki bir tarafım yine öyle olursa diyor, diğer tarafım hep umutlu.
aslında 7.günü erken gebelik testi yaptım çok silikti. ilaçların etkisi olabilir diye düşündüm. emin olamadımIdrarda bakmadınız mi önden fikriniz olurdu
Var ozaman cnm hayırlı olsun 9 gün benim erken gebelik testi ile net çıkmıştıaslında 7.günü erken gebelik testi yaptım çok silikti. ilaçların etkisi olabilir diye düşündüm. emin olamadım
İyiyim kuzum ben de yeni tedavşye virüs biterse agustos gibi başlıcam inşallah doktora araştırıyorum birinde karar kıldım bakalım virüs biterseCanım pzt kan vericem, iki gün sonra tekrarlatırlar 2 hafta sonrasınada randevu verirler( her şey yolunda olursa) öyle bekliyoruz 16.günü. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?