- 27 Ağustos 2019
- 32
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #6.181
3martta 5. Gün emriyo transferi yapılmıştı.Tebrikler daim olsun
Daha erken diye görememiştir inşallah bir sıkıntı yoktur gönlünü ferah tut Allah kerim
Var var gözün aydın canımKızlar az önce erken gebelik testi taptım böyle çıktı 9. günüm 3. gün embriyosu sizce var mıdır ama umutlandırmayın olmayabilir derseniz elim ayağım kesildi eşim daha görevden gelmedi var derseniz sürpriz yapmak istiyorum yada bekleyeyim mi daha test yapmayacaktım sizde göre göre dayanamadım
Var bence rabbim daim eder inşallahKızlar az önce erken gebelik testi taptım böyle çıktı 9. günüm 3. gün embriyosu sizce var mıdır ama umutlandırmayın olmayabilir derseniz elim ayağım kesildi eşim daha görevden gelmedi var derseniz sürpriz yapmak istiyorum yada bekleyeyim mi daha test yapmayacaktım sizde göre göre dayanamadım
Canım ultra erken gebelik testi yazıyor. Hassaiyeti nedir? Kaç ml den sonra gösteriyor. Bu arada ikinci çizgi var.Kızlar az önce erken gebelik testi taptım böyle çıktı 9. günüm 3. gün embriyosu sizce var mıdır ama umutlandırmayın olmayabilir derseniz elim ayağım kesildi eşim daha görevden gelmedi var derseniz sürpriz yapmak istiyorum yada bekleyeyim mi daha test yapmayacaktım sizde göre göre dayanamadım
Canım birkaç tane doktor vardı fiyatları değişiyor 500küsürden başlıyordu benim istinye taraflarında doktorum var ona devam edicem beni zaten o yönlendirmişti acıbademe ora artık bütçeyi aşıyor yaniAnladım cnm bende on gun sonraya alcam fıyat ıcın gıttıgımızdekı ıcretımı verceksın dedıler pekı bıde nereye devam etmeyı dusunuyorsun
Evet canım dondurulmustu seninde dondurulmuş mu ben yeniyuzyil gop ta tedavi
Oldum canım sen ? Birde ben kese kalp görmeden rahat edemiyorum
O zaman kese oluşmuş mu olmalıydı doktor ne dedi bilmiyorum ki sen yine de iyi düşün bence inşallah iyi olur3martta 5. Gün emriyo transferi yapılmıştı.
Beta hcgvye tekrar bakmadılar. Pazartesi bakarız dedi.O zaman kese oluşmuş mu olmalıydı doktor ne dedi bilmiyorum ki sen yine de iyi düşün bence inşallah iyi olurbu arada hcg kaç şu an kanda
Aminnnn canım inşallah vardırVar var gözün aydın canımAllah herkese aynı mutluluğu nasip etsin
Ayy inşallah vardır ve daim olur Allah razı olsunVar bence rabbim daim eder inşallah
5-50 arası diyor varsa bile yeni oluşmaya başlamış galiba bide normalde yarın adet günüm ve transferden sonra bugün ilk defa işe gidip yoğun çalıştım neden oldu bilmiyorum ama aşırı derece kasıklarımda ağrı var adet olacağım gibiCanım ultra erken gebelik testi yazıyor. Hassaiyeti nedir? Kaç ml den sonra gösteriyor. Bu arada ikinci çizgi var.
Masallah canim. Hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun insaallah. Dua et bende pazartesi gunu duyayim saglicaklaEvet canım ilk ultrason Du şükür herşey iyi kalplerimizde duyduk
Bariz var canım çok belli rabbim daim etsinKızlar az önce erken gebelik testi taptım böyle çıktı 9. günüm 3. gün embriyosu sizce var mıdır ama umutlandırmayın olmayabilir derseniz elim ayağım kesildi eşim daha görevden gelmedi var derseniz sürpriz yapmak istiyorum yada bekleyeyim mi daha test yapmayacaktım sizde göre göre dayanamadım
AlttanBence o kesedir insallah canim alttan mi oldun.karindan mi
bence pozitif:) hayırlısı olsunKızlar az önce erken gebelik testi taptım böyle çıktı 9. günüm 3. gün embriyosu sizce var mıdır ama umutlandırmayın olmayabilir derseniz elim ayağım kesildi eşim daha görevden gelmedi var derseniz sürpriz yapmak istiyorum yada bekleyeyim mi daha test yapmayacaktım sizde göre göre dayanamadım
Amin inşallah Allah razı oldunBariz var canım çok belli rabbim daim etsin
Allah razı olsun canım inşallah öyledir Rabbim tamamına erdirirbence pozitif:) hayırlısı olsun
İkiz mi senin canım çok yüksek çıkmışKizzlaarr test sonucum. 899 cikti.12.gün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?