2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar merhaba oksapar yüzünden gobegimin mosmor şiş acıyor hatta o kadar kötü mor ki siyaa yaklaştı doktor mor olmayan yere vur diyor ama mor olmayan bir bölüm kalmadı öneriniz varmi? Birde progestan igne estrofem bunlar iştah açıp Kilo yapıyor mu benim iştahım çok açıldı transferden sonra 10 gün oldu 2 Kilo aldım bile gerçi hareket yürüyüş yok o da ayrı dert ama zaten çok kiloluydum suan korku sardı beni ya

Bu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam var
hamilesin bence hayırlı olsun:) kanama bazı gebeliklerde olabiliyor

Kol yada bacaga gecebılırsın cnm benımde baya mor yer kalmazsa gececegım mecbur bende ıstah acmadı oyle aman dıkkat etm

oksaparı koldan da yapabilirsiniz inretnetten araştırıp tam olarak nereye yapmanız gerektiğine bakabilirsiniz. benim iştahım hiç açılmadı aksine canım pek istemiyor

hayırlı olsun:) gözün aydın

Merhaba kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın . Benim sorum transferden sonra yat dinlen deniliyor yA hiç hareketsiz yatıyor musunuz ben bu olayı anlamadım. Uzanmayın bir yere diyorlar Mesela yerden çorabımı aldım bir hızla değil tabi ama o an yanımda verebilecek kimse yoktu yavaşça eğilip aldım . Ben mi yanlış yapıyorum evde hareketsiz yatamıyorum kalkıyorum su içiyorum bir dolanıyorum hata mı bunlar ? Uzun oldu biraz teşekkürler şimdiden

Merhaba hayırlı olsun transferin, corap almakla ya da onun gibi ufak egilmelerle bisey olmaz. Sadece ani haraket yapma, yükseğe uzanma, ağır zaten kaldırmazsin, surekli yatmadim ben yürüdum evde bazen, tuvalette dikkat et bide cok zorlanma. Surekli yatarak gecmez zaman zaten, karantina olmasa ilk 3 gunden sonra disarida da yürürdüm ben :)

Benim bugün 3. Günüm sürekli yatamıyorum, sırtım ağrıyor ama iş yapmıyorum, yemek dahi yapmiyorum, kabak çekirdeği havuç suyu içiyorum

Benim bugün 3. Günüm sürekli yatamıyorum, sırtım ağrıyor ama iş yapmıyorum, yemek dahi yapmiyorum, kabak çekirdeği havuç suyu içiyorum
Ben transferin ertesi günü şirkete gittim clıştım izin yapmadım , yürüyüşte herekette lazım kan akışı olması için, hiç yatmadım öyle yemeğimi de kendim yaptım temizliği de cok zorlamadan kendimi yapıyorum ani hareketlerden kacınıyorum sadece

Teşekkürler cevaplar için insan ister istemez tedirgin oluyor acaba yanlış bşe mi yapıyorum diye 3. Denemem nasipten öte köy yok artık hayırlısı ne ise o olsun

Canım öncelikle hayırlı olsun ama bunu kim söyledi bilmiyorum aksine sürekli yatmak oturmak hareketsiz kalmak iyi değil çünkü vücutta kan akışını yavaşlatıyor bu da tutunmayı engelliyor. Ben her gün yemeğimi yaptım evde ağırlık kaldırmadan ve kendimi zorlamadan hep hareketli oldum pek oturup uzanamadım hatta yavaşça ev süpürdüğüm bile oldu ve tutmuş Allahın izniyle

Nasip herşey bende çok yatamıyorum normalde de pek durmam yerimde yemek yapmıyorum ama çok dolanmamaya çalışıyorum genelde su alıyorum tuvalete gidiyorum iş yapmıyorum ama yatmaktan da başım ağrıyor artık inşallah minikler tutunur bize

İnşallah tutunur ama hareket etmeye çalış kendini yormadan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…