- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.781
Oyle cnm nasıp kosmet artık allaha bıraktm dınlenıyorum bn 12 18 haftalarda ne kanamalarım oldu ılk bebegmde ondan kaybetmedım bebegımı baska seyden kaybetmıstmAyyy çok teşekkür ederim içimi rahatlattı. sen hamileydin sanırım ve lekelenme lerin vardı. İnş kısa zamanda kesilir ama bence lekelenme ler azsa ve kahve pembeye hiçbir tehlikesi olmuyor zaten içini rahat tut sende
Ben 5. Haftayi bitirdim hala kullaniyorum canim. Benimde cok agriyor. Kol bacak gobek donusumlu vurmaya calisArkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Yanı oyuzden nasıp uzanıp ılaclara devam gerısı allaha kalmısNe yapilmasi gerekiyorsa doktorun herkesten iyi bilir. En kisa zamanda doktorunla istisare et durumu
Bende ayni mood dayim valla. Hala hamile havasina giremedimİnşallah aynen şu an bir şey hissetmiyorum diye pek anlamıyorum hamile miyim
koluna da bacagına da vurduruyor musun , benim hastaneden hep kalçadan vuruyorlar , inan kalçada yer kalmadı bir sağa bir sola şeklinde bende vurduruyorum :))Ben 5. Haftayi bitirdim hala kullaniyorum canim. Benimde cok agriyor. Kol bacak gobek donusumlu vurmaya calisben hergun vuruyorum
Bende kalcadan vurduruyorum uc ay devam edıcekmısım benkoluna da bacagına da vurduruyor musun , benim hastaneden hep kalçadan vuruyorlar , inan kalçada yer kalmadı bir sağa bir sola şeklinde bende vurduruyorum :))
Kaçıncı gün embriyosu sizin kiBugün 9.gün ama hafif kanamam var
Ben de yengeme yaptırıyorum sağ olsun sayesinde kolay oldu benim içinBenım eve komsu hemsıre gelıyo yavas salıyo ılacı sagolsun cok ıyı
bana da doktorum 3 aya yakın kullanabilirsin dedi , kaç günde bir oluyorsun pekiBende kalcadan vurduruyorum uc ay devam edıcekmısım ben
Hergun oluyorum benbana da doktorum 3 aya yakın kullanabilirsin dedi , kaç günde bir oluyorsun peki
Aynen cnm hanı ogne sıkıntılı yapan yavas yaparsa toptop olmuyo etımız barıBen de yengeme yaptırıyorum sağ olsun sayesinde kolay oldu benim için
aynen bende hiç hamile havasına giremedim hala inanamıyorum ki zaten
Bende ayni mood dayim valla. Hala hamile havasina giremedim
Bende öyle canım oksapar inofolic progestan esrrofem 400 ü bıluyor neredeyseOksapar 6000 alıyom bn ıkı tanesı 180 tl cnm
Oksapar 4000 olanına mı geçsen acaba belkide 6 lık olanı fazla geliyor bünyene canım kanaman için diyorumOksapar 6000 alıyom bn ıkı tanesı 180 tl cnm
Ikı genımde pıhtılasmam var benım ama cnm ıste pahalı da dr la yenıden gorusurum gelırse fazla gelırmı sorarım yenıdenOksapar 4000 olanına mı geçsen acaba belkide 6 lık olanı fazla geliyor bünyene canım kanaman için diyorum
Cok tesekkur ederim , doktorumuzla konustuk.Iki dondurulmus embriyomuz var.vakti gelince onlarla deneyecegiz yineYüce rabbimm kucaginizi boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda bir evladınız olsun üzülmeyin Rabbimin bir bildiği vardir
Hadi gozunuzaydnBu sabah yaptım sizce nasıl, ama hafif kanamam var
Anladım canım, Allah yardımcın olsun inşallah en doğrusu olurIkı genımde pıhtılasmam var benım ama cnm ıste pahalı da dr la yenıden gorusurum gelırse fazla gelırmı sorarım yenıden
Yok canım olmuyor benimde olmadiHadi gozunuzaydnbence hamilesinz. Benim yerlesme kanamam olmadi acaba herkeste oluyor mu bu kanama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?