- 23 Temmuz 2019
- 44
- 42
- 38
- 31
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.721
Benim 12. Gün değerim 640 çıktı bir daha kan tahliline gerek görmedi doktorumBenıde ıkı hafta sonra cagardı cnm ama rapor cıkarmam lazım keseyı gormedenn rapor vermıyolar carsamba ılacım bıtmıs olcak bıde senın kan degerlerın kac kac cıktı
Ben de kullanıyorum haka gerçekten zor bir iğne ama nasıl yaptıkları da önemli sert yapıyorlar daha çok ağrıtıyorArkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
İnşallah öyledir, sonuö olumsuz olsa çift çizgi çikarmıydıCanem progestan igneyi duzenli kullan. O yerlesme kanamasi olabilir. Benimde biraz oldu .
Yerleşme kanaması olabilir tatlım. Eğer tutmamış olsaydı silik çizgi çıkmazdı. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle. Yorma kendiniHafif kırmızı aktif değil,hiç tutmasaydı silik çikmazmıydı, kasık ağrımda var , dün akşam doktoru aradım bekleyelım demişti, sonucu şimdi gönderdim cevap gelmedi
Maşallah hayırlı uğurlu olsun resmen pozitif buKızlar günaydın bende 20 Martta transfer oldum. Bugün sekizinci günüm ve sabah test yaptım ilk idrarımla. İkinci silik çizgi çıktı. Çatlatma iğnemi de 13 gün önce yapmıştım. Transferden sonra birinci ve dördüncü gün progesteron iğnesi yaptım. Dünden beri de günde üç defa olmak üzere vajinal progesteron ve ağızdan da östrojen alıyorum. Bunlar sonuçları etkiliyor mu acaba? Bu arada 4. Gün embriyosu transfer edilmişti bana.
Eki Görüntüle 2609707
Bnmde 8.gun basladı kanamam cnm cok gelıyomu uzan kırmızı mı pembe mkProgestan dex iğnesi kullanıyorum, bugun 9.gün ama şu kanama moralımi bozuyor , sizin kaçinci gün naptınız
İnşallah Allah razı olsunYerleşme kanaması olabilir tatlım. Eğer tutmamış olsaydı silik çizgi çıkmazdı. Sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle. Yorma kendini
Sağol teşekkür ederim Kaim. Umarım ilaçların yanıltması değildir. Sevinmeye korkuyorum vallahiMaşallah hayırlı uğurlu olsun resmen pozitif bu
Yani net kırmızı değil soluk ama pet kullanıyorum ona sürünüyor, inşallah bizede nasip olur, test yaptınız mi sizBnmde 8.gun basladı kanamam cnm cok gelıyomu uzan kırmızı mı pembe mk
MaşaAllah çok güzel çıkmış. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir. Diğer günlük kullandığımız ilaçlar gebelik hormonu salgılamıyor. Sadece embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor. Bende 21 de transfer oldum bugün sizin 7. Gününüz. Transferden sonraki ilk gün 1. Gün sayılıyor. Kan testiniz ne zaman. O zamana kadar idrardaki cizginin koyuluğunu takip edebilirsiniz, ya da boşverin tadını çıkarınKızlar günaydın bende 20 Martta transfer oldum. Bugün sekizinci günüm ve sabah test yaptım ilk idrarımla. İkinci silik çizgi çıktı. Çatlatma iğnemi de 13 gün önce yapmıştım. Transferden sonra birinci ve dördüncü gün progesteron iğnesi yaptım. Dünden beri de günde üç defa olmak üzere vajinal progesteron ve ağızdan da östrojen alıyorum. Bunlar sonuçları etkiliyor mu acaba? Bu arada 4. Gün embriyosu transfer edilmişti bana.
Eki Görüntüle 2609707
Yerlesme olabılır drunu bılgılendır genede cnm ıkı kere kan verdımYani net kırmızı değil soluk ama pet kullanıyorum ona sürünüyor, inşallah bizede nasip olur, test yaptınız mi siz
Aldığım cevapla biraz olsun rahatladım. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Kan testim 1 Nisanda. Sizin de birkaç test yaptığınızı okuduklarımdan hatırlıyorum. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve son testler ne aşamada?MaşaAllah çok güzel çıkmış. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir. Diğer günlük kullandığımız ilaçlar gebelik hormonu salgılamıyor. Sadece embriyoların tutunmasına yardımcı oluyor. Bende 21 de transfer oldum bugün sizin 7. Gününüz. Transferden sonraki ilk gün 1. Gün sayılıyor. Kan testiniz ne zaman. O zamana kadar idrardaki cizginin koyuluğunu takip edebilirsiniz, ya da boşverin tadını çıkarın
Aldığım cevapla biraz olsun rahatladım. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. Kan testim 1 Nisanda. Sizin de birkaç test yaptığınızı okuduklarımdan hatırlıyorum. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi ve son testler ne aşamada?
Amin inşallah.Çizgi çıkmış sonuçta. Hayırlısıyla günden güne koyulaşsın sağlıklı bir hamilelik olsun hepimiz içinben 4.gün negatif, 5.gün sabah negatif ikindi silik çizgi vardı, bugün düne göre biraz daha belirgin cizgi. Beklemedeyim, kan tahlilim nisanın 6 sı.
5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi.
inşaAllahlah sağlıklı gebelikler yaşarız hep birlikte ❤
Sizin test ne çikti, bende şimdi gidiyorum kan vermeye doktorumla görüştümYerlesme olabılır drunu bılgılendır genede cnm ıkı kere kan verdım
8.gun 267 10.gun dun 577 cıktıSizin test ne çikti, bende şimdi gidiyorum kan vermeye doktorumla görüştüm
Maşallah , kanamanız nasıl oldu şuan varmı nedurumdasınız, sizde idrar da mi görüp kn verdiniz8.gun 267 10.gun dun 577 cıktı
Ne ilaçları canım.Hmm bnde rapor almak ıcın keseyı gormemız lazım dedı dr da kendı drumda ıkı hafta sonra dedı ılaclar malum pahalı saglık ocagı ıkıncıye yazarmı bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?