- 11 Şubat 2019
- 279
- 474
- 53
- 37
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.681
Olmayan gebelikte silik çizgide çıkmaz ki canım neden öyle düşündüm anlamadım silikte olsa var işte ne güzel :)Gunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alinsevgiler ..
3.gun embriyosu oldugu icin cikmayabilir.Transferimin 9. Günü 3. Gün embriyosu idrar testi negatif çıktı erken mi yaptım kızlar
Benim ilk transferim de 3. Gün embriyoydu. 8 . Gün kanda 55 çıkmıştı ama idrarda 10. Gün hala çıkmamıştıGunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alinsevgiler ..
Doktor vermeden kaliteli yumurta için kullansak sıkıntı olur mu
Anladım canım zaten tedaviyi bir süre düşünmüyorum. Bu süre zarfında kaliteyi attırmak için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Amh de sıkıntı var mı bilmiyorum ama 10 yumurta toplandı 8i olgundu 5i döllendi kaliteyi artırmak istiyorum o yüzden yoksa 8 10 yumurta yeterli yoksa diğer Mart ayı topiğinde 53 yumurtası olan birinin sadece 1 yumurtası kaliteli çıkmış düşünün transfer neredeyse iptal olacaktıBiestrol daha çok Amh düşük kişilere veriliyor. Amh yüksekken kullanmak belki yumurtalığın fazla uyarılması olan ohss neden olabilir. Çünkü hormon yani bence eğer amh ile ilgili sıkıntınız yoksa kullanmayın Dr danışıp kullanırsanız bir şey diyemem ama diğer vitaminleri Dr danışıp kullanabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. Birde aslında tüm hormon ve vitamin ilaçları 2.5 3 ayda etki ediyor. Benim ilk ay tedavide 5adet yumurta gelişti 2 si olgundu 1i donduruldu. 2.ay tedavide 10 adet yumurta gelişti 6 sı olgundu 4 adet donduldu. Ama çok şükür hepsi 5aa kalite yani aslında önemli olan kalitesiymiş Dr bana çok iyi kaliteli yumurta oluşturduğumu söyledi Rabbim
İsteyen kimsenin Kucağını boş birakmasin inşallah..
Ve ilk ay az yumurta geliştirmemin tek nedeni stres çünkü ilaçsız bile ilk kontrol e gittiğim zaman 8 adet folikül vardı.
Ikı hafta sonra cnm senıİnşallah canım doktor seni ne zaman için çağırdı
Anladım canım zaten tedaviyi bir süre düşünmüyorum. Bu süre zarfında kaliteyi attırmak için ne yapabilirim onu düşünüyorum. Amh de sıkıntı var mı bilmiyorum ama 10 yumurta toplandı 8i olgundu 5i döllendi kaliteyi artırmak istiyorum o yüzden yoksa 8 10 yumurta yeterli yoksa diğer Mart ayı topiğinde 53 yumurtası olan birinin sadece 1 yumurtası kaliteli çıkmış düşünün transfer neredeyse iptal olacaktı
Kız bır gunde hemen koyulasmayabılır ıkı uc gun sılıktı benım hep testın hcg sı 25 50 dır ve aynı algılıyodur ıkı kere ver bı kan bakalımGunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alinsevgiler ..
Olmazmı cnm uc ayda devam dedılerArkadaşlar transfer sonrası progesteron iğne verdi doktorum, iğne yerleri çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Niye hemen karamsar oluyorsun önce bi kan testini gör hem silik çıktı diyorsun daha neGunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alinsevgiler ..
Yaklaşık aynı dönemdeyiz benimde oluyo hatta bazen kramp giriyor doktorum normal dedi yer yapıyormuş bizimkilerKızlar sag kasıgımda baskı hıssı var arada gelıyor adet agrısı gıbı degıl baskı oluyo suan gelen gıden bısey yok ama korkuyorum neden olabılır
Öylemı dersın baskı gıbı agrı ıste baya devam etmeye baskadı bugun ama cnm ya bazen ıdrar yaparken de baskı oluyoYaklaşık aynı dönemdeyiz benimde oluyo hatta bazen kramp giriyor doktorum normal dedi yer yapıyormuş bizimkiler
Çok şükür iyi o zaman çünkü benimki 4. Gün embriyosu yarın yine kan vereceğim inşallah sağlıkla ilerler hepimizinkiBence gayet iyi benim 11. Günde 180 çıktı 6. Gün embriyosu
Silik çıkması yeterli zaten bence modunu düşürme kan sonucunu bekliyoruz inşallah iyi haberler verirsin bizeGunaydin herkese , bugun kan testi gunum ve gitmeden once bi test yaptim.okadar silik okadar silik ki cizgi.Allah nasip etmedi , kotu haberi teyit ettirmeye gidiyorum.Kendim icin cok uzgunum , ama sizler adina cok coook seviniyorum.Insallah saglikla guzel haber ler almaya dewam edin, bebeklerinizi kucaginaza alinsevgiler ..
Aynen canım seninki iyi maşallah hayırlısıyla bi kalp atışını duysak da bi rahatlasakÇok şükür iyi o zaman çünkü benimki 4. Gün embriyosu yarın yine kan vereceğim inşallah sağlıkla ilerler hepimizinki
Sen içini rahat tut bence fazla kendimizi dinliyoruz belirti varmı diye hepsi psikolojik sen kucağına alacağın günleri düşünÖylemı dersın baskı gıbı agrı ıste baya devam etmeye baskadı bugun ama cnm ya bazen ıdrar yaparken de baskı oluyo
Haklısın cnm ıns oyledır bebıslerımız bızlere sokı sokı tutunuyo olsun kese ıcın haftaya gıdecekmısınSen içini rahat tut bence fazla kendimizi dinliyoruz belirti varmı diye hepsi psikolojik sen kucağına alacağın günleri düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?