- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 88
- 29
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.501
Erken aslında bizimki erken embriyo canım 3 gün ama biz sabirsizizDayanamadım yaptım ama pişman oldum
Y canım herkezde aynı olmuyor ki bide erken gebelik mi yaptın sende11. Gün hptde tespit edilecek kadar yüksektir diyo insallah yanlış çıkmıştır
Normal testler bazen olanı bile zor gösteriyor canım erken gebelik alıp dene istersen bıde benceYok normal testti canım
Varsa erken gebelik testi yapın normal testlerde çıkmayabilir. Sıkmayın canınızı. Kanda negatif olmadığı sürece sıkıntı yokYok normal testti canım
Şimdiden karamsar olma canım daha 9.gun hiç bişey belli olmaz belirtin varmı peki güzel düşünelim olumsuz düşünme :)İnsallah benimledir bebeğim şuan başka bisey düşünmek istemiyorum
Ay hadi hayırlısı canım ya benimde göğüsler ve kasık ağrısı oluyor arradaKarnımda hafif sızı var bide bacaklarım ağrıyor biraz şuan bunları hissediyorum sadece
Balla canim bende bu sabah test yaptim idrar da tek cizgi cikti. Biliyorum cok erken ama insan dayanamiyorum. 10 tane daha test var elimde her sabah yapicam vallaAyyy işte testleri alınca beni dürtüyorlar “yap” diye... o sese maalesef direnemiyorum.. ve yapıyorum. pozitif olursa harika olur olmazsada canım sağolsunyeni tedaviye başlarım.. şansımı onda denerim.
Bence suan erkenn canini skma kan tahlili gununu bekleYok normal testti canım
Dondurulmuş embriyo muydu?Kızlar transferin 8 günü ıdrar yaptım silik çıktı çok ince var görüntü ekleyemiyorum buraya ya.
Valla ben bugün 8 gundeyim erken gebelik yaptım hala gözlerime inanmıyorum yani silik var gibi geliyorKizlar bu bizimm idrar testleri bhcg kacken cift cizgi oluyo? Duyarliligini bilen var mi?
Hayır taze canimDondurulmuş embriyo muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?