- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #5.141
hayırlısıyla ınsallah canım :)İnşallah canım ya inşallah
3. Denemem 4 yıllık evliyim hiç görmedim pozitifi
senınde koyulasma gayet ıyı. neden hala 3. hafta gorunuyorsun anlamadım ben.4. hafta olması lazımBenim 9.gün böyleydi 2 embriyo konuldu yarın 10.gun kanda 497.32 cıktı yarın bakalım kaç çıkıcak
Yarin 12.gun yükselme varmı ona bakicazsenınde koyulasma gayet ıyı. neden hala 3. hafta gorunuyorsun anlamadım ben.4. hafta olması lazım
Bilmiyorum ki ben belki yanlış tarih girdimsenınde koyulasma gayet ıyı. neden hala 3. hafta gorunuyorsun anlamadım ben.4. hafta olması lazım
Nasıl girmem lazım tarihisenınde koyulasma gayet ıyı. neden hala 3. hafta gorunuyorsun anlamadım ben.4. hafta olması lazım
Kuru meyve ye kefir iç canım ıyi gelicekdirYaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmamabu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
Hamilemiuim daha bilmiyorum ama yumurta toplama işleminden itibaren şuan transferin 6 gunundeyim ara ara oluyorum malesef kayısı ye bol bol bide ananas canimYaaa arkadaslar bu kabizlik birakmiycak galiba hamile olmamabu nedir yaa . Cekeniniz var mi benim gibi . Heyy hamile cicisler sizde kabizlik yasadiniz mi transferden sonra
son adet tarıhını gırdın muhtemelen oyle yapma. transfer gününün öncesi 14 gün. + embrıyon 5 günlükse 5 üc gunlukse 3+transferının kacıncı gunu toplam kac oluyorsa o kadar gunluk hamılesın demektırNasıl girmem lazım tarihi
13 mart transfer 5.gun emriyosu yarın 12.günson adet tarıhını gırdın muhtemelen oyle yapma. transfer gününün öncesi 14 gün. + embrıyon 5 günlükse 5 üc gunlukse 3+transferının kacıncı gunu toplam kac oluyorsa o kadar gunluk hamılesın demektır
Evet canım5 gün embriyosu mu canim ?
Tamam canemKuru meyve ye kefir iç canım ıyi gelicekdir
ben hesaplıyım senın ıcın 31 gunluk hamılesın yarın 4+3 haftalık hamıle oluyorsun. son adet tarıhıne 24 şubat girmelisin13 mart transfer 5.gun emriyosu yarın 12.gün
ben her gun ıncır yıyorum cok ıyı gelıyorTamam canem
İnşallah yükselmiştir senindeBenim 9.gün böyleydi 2 embriyo konuldu yarın 10.gun kanda 497.32 cıktı yarın bakalım kaç çıkıcak
Canım sana bir şey danışabilir miyimben hesaplıyım senın ıcın 31 gunluk hamılesın yarın 4+3 haftalık hamıle oluyorsun. son adet tarıhıne 24 şubat girmelisin
Aa bende 3 hafta hesapliyom niye öyle olduCanım sana bir şey danışabilir miyimAdetimin ikinci günü tedavim başlayacak ama doktor bana folik asit falan bir şey söylemedi henüz alıp içmem gerekir mi bu süreçte neler yesem yumurtLarım daha kaliteli olur ?
estafirullah bildiklerimi paylasırım tabı. eğer taze transfer olacaksa folik asite başlamalısın. taze olmayacaksada baslamanda sakınca yok. gelelım yumurta kalıtesıne en önemlisi bence arı sütü orjınal bı marka al mutllaka, kestane balı mumkunse yoksa herhangı bır bal, polen her gun 1 tatlı kaşığı muhakkak yemelısın. arısutunu yeme seklı ıcınde yazar. balla polenı bırlıkte yıyebılırsın. onun dısında her gün 3 ıncırı 4 e bölüp aksamdan zeytınyagına koyup sabah ye. çörekotuda kalıteyı arttırıyor. onuda balla karıstırıp her gun bır tatlı kasıgı yıyebılırsınCanım sana bir şey danışabilir miyim ☺ Adetimin ikinci günü tedavim başlayacak ama doktor bana folik asit falan bir şey söylemedi henüz alıp içmem gerekir mi bu süreçte neler yesem yumurtLarım daha kaliteli olur ?
Çok heyecanlıyım insallah olursa ilk defa gebe kalmış olucamestafirullah bildiklerimi paylasırım tabı. eğer taze transfer olacaksa folik asite başlamalısın. taze olmayacaksada baslamanda sakınca yok. gelelım yumurta kalıtesıne en önemlisi bence arı sütü orjınal bı marka al mutllaka, kestane balı mumkunse yoksa herhangı bır bal, polen her gun 1 tatlı kaşığı muhakkak yemelısın. arısutunu yeme seklı ıcınde yazar. balla polenı bırlıkte yıyebılırsın. onun dısında her gün 3 ıncırı 4 e bölüp aksamdan zeytınyagına koyup sabah ye. çörekotuda kalıteyı arttırıyor. onuda balla karıstırıp her gun bır tatlı kasıgı yıyebılırsın
eşinede etkı eder ama 3 ayda. cunku spermın olusum surecı 75 gün. 3 ay duzenlı kullanımda ancak snuc alır.karısımdan zıyade saf arı sütü tavsiyem.Çok heyecanlıyım insallah olursa ilk defa gebe kalmış olucamben Fethiye’den kooperatiften bal polen arı sütü karışımı almıştım eşimin sperm sayısı icin ona etki ermedi ama kalanı ben yiyim ☺ Folik asite de basliyim o zaman bazı kan tahlilleri istedi doktorumuz mail olarak göndericez sonra adetten önce mi başlanıyor ilaçlara yoksa ikinci gün mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?