- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.801
Gıtme gene buralardan cnm en azından bıtane yavrun var ıns kardesıde gelır yakında ınanıyorummYok kuzum erken değil kan testi zaten kesin sonuç sağlıcakla al inşallah kucağına yavrularını Amin canımmm
İnşaAllah canım geçer biran önce, bu virüs yüzünden tedavisini iptal edenler oldu, kimilerin ki yarım kaldı. Bu süreçte dinlenirsin. Yeni tedaviye bomba gibi başlarsınHiç sorma ya valla korkuyorum temmuz a kadar geçer mi ki
Gerçekten çok üzüldüm şuan sana üzülme lütfen benim 10. Yılım bu.. 3. Denemem.. Biraz kendine gel maddi manevi düzel yeniden başlarsın öptüm çok çokCanım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Kalp atışına bilmiyorum canim bana gerekmedikce disari cikma dedi.atar kalpatisi merak etme dedi drCanım benimde 2mart transfer tarihim ne kadarlık diye hesaplayim dedim 1hafta sonrayada ben randevu almıştım acaba erteleyip kalp atışını da mı duysam diye kafam karışıyor
Kan sonucu mu canim hormonmuCanım catlatma iğnesi vurulunca progestan ve lh hormonun kaç çıkmıştı bana dosyandan bakip söyleyebilir misin yumurta toplama dan bir gün önce bakılıyor ya o kan sonucun kacti
İnşAllah canım umutsuzluk yok üzülmek yok :) ölümden başka her şeyin çaresi varİnşaAllah canım geçer biran önce, bu virüs yüzünden tedavisini iptal edenler oldu, kimilerin ki yarım kaldı. Bu süreçte dinlenirsin. Yeni tedaviye bomba gibi başlarsın
Canım benim çok teşekkür ederim üzülmicem ya banane :) olmadıysa eğer vardır bir bildiği rabbimin şu günleri ah vah diye geçirmicem hayat kısa yalamaya değer durmak yok tevekküle devam zamanı gelince inşallah olacak :)))Gerçekten çok üzüldüm şuan sana üzülme lütfen benim 10. Yılım bu.. 3. Denemem.. Biraz kendine gel maddi manevi düzel yeniden başlarsın öptüm çok çok
Bacım napim burda ne faydam olacak size :)) kalabalık etmeyim sizde burdan Aralık annelerine transfer olun :) gönlüm sizinle bacılar sağlıkla doğurun :)Gıtme gene buralardan cnm en azından bıtane yavrun var ıns kardesıde gelır yakında ınanıyorumm
Ayar tabi de gelsinlerde onun heyecanını bekleyişini bize sorsunlar hayırlısıyla inşallah sağ salim kucağımıza alırızKalp atışına bilmiyorum canim bana gerekmedikce disari cikma dedi.atar kalpatisi merak etme dedi dr
Gerçekten çok üzüldüm şuan sana üzülme lütfen benim 10. Yılım bu.. 3. Denemem.. Biraz kendine gel maddi manevi düzel yeniden başlarsın öptüm çok çok
Güldürdün kızÖpmek yok efendim malüm virüsümüz var öpücük yerine Gönderiyoruz
Maşallah çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahAz önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Çok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bugün 10.gün transferin kan değerim 497.32 cıktı inşallah herşey yolunda gider
Darısı güzl haber bekleyen herkezeÇok güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Biz sabırsız olduğumuz için yaptık varsa çıkar doktorlar 12.günü baza aliyoMaşallah çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahDarısı başımıza peki 9. Gün çıkıyor mu kanda bize niye 12 gün sonra dediler
Canım en son yaptırdığın hormon sonucu lh hormonuyla progestran catlatma iğnesi vurulunca ertesi gün kan veriyosun ya sonucKan sonucu mu canim hormonmu
Aynen öyle kardeşim. dünyanın sonu değil.. Beni olmamasına değil de beni çocuktan vurmalar üzüyodu çünkü onlara göre başka açığım yoktu.. Onun için gez toz eşinle.. Siz iyi olun gerisi gelir..Canım benim çok teşekkür ederim üzülmicem ya banane :) olmadıysa eğer vardır bir bildiği rabbimin şu günleri ah vah diye geçirmicem hayat kısa yalamaya değer durmak yok tevekküle devam zamanı gelince inşallah olacak :)))
Hahaha uyarın dikkate alıcamÖpmek yok efendim malüm virüsümüz var öpücük yerine ❤ Gönderiyoruz
Evet canim bende de cok oluyor. Dedigin gibo yuruyuste yapamiyorum. bazi zamanlar patlayacak gibi hissediyorum.Kızlar sizde de şişkinlik varmı ? Bende çok fazla, şimdi koronadan dolayı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum karnım davul gibi sanki.
Kız hersey bebek muhabbetımı ask olsun valla benım dogım zamanım bellı olmaz kuzum hersey olabılır hayırlısı olsunBacım napim burda ne faydam olacak size :)) kalabalık etmeyim sizde burdan Aralık annelerine transfer olun :) gönlüm sizinle bacılar sağlıkla doğurun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?