2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Gerçekten çok üzüldüm şuan sana üzülme lütfen benim 10. Yılım bu.. 3. Denemem.. Biraz kendine gel maddi manevi düzel yeniden başlarsın öptüm çok çok

Canım benimde 2mart transfer tarihim ne kadarlık diye hesaplayim dedim 1hafta sonrayada ben randevu almıştım acaba erteleyip kalp atışını da mı duysam diye kafam karışıyor
Kalp atışına bilmiyorum canim bana gerekmedikce disari cikma dedi.atar kalpatisi merak etme dedi dr

Gerçekten çok üzüldüm şuan sana üzülme lütfen benim 10. Yılım bu.. 3. Denemem.. Biraz kendine gel maddi manevi düzel yeniden başlarsın öptüm çok çok
Canım benim çok teşekkür ederim üzülmicem ya banane :) olmadıysa eğer vardır bir bildiği rabbimin şu günleri ah vah diye geçirmicem hayat kısa yalamaya değer durmak yok tevekküle devam zamanı gelince inşallah olacak :)))

Aynen öyle kardeşim. dünyanın sonu değil.. Beni olmamasına değil de beni çocuktan vurmalar üzüyodu çünkü onlara göre başka açığım yoktu.. Onun için gez toz eşinle.. Siz iyi olun gerisi gelir..

Kızlar sizde de şişkinlik varmı ? Bende çok fazla, şimdi koronadan dolayı çıkıp yürüyüşte yapamıyorum karnım davul gibi sanki.
Evet canim bende de cok oluyor. Dedigin gibo yuruyuste yapamiyorum. bazi zamanlar patlayacak gibi hissediyorum.

Bacım napim burda ne faydam olacak size :)) kalabalık etmeyim sizde burdan Aralık annelerine transfer olun :) gönlüm sizinle bacılar sağlıkla doğurun :)
Kız hersey bebek muhabbetımı ask olsun valla benım dogım zamanım bellı olmaz kuzum hersey olabılır hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…