2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

5.gün embriyosu 9.günum evde test yaptim. Negatif acaba dogru mudur? Kanda cıkma ihtimali var mi?
Canım ben genelde doğru olanı söylerim boş yere umut vermemek adına olsaydı şimdi çıkması lazım dı 5.gün daha da erken çıkıyor tabi arada istisnalar oluyor inşallah o istisna içindesinizdir

canım üüzüldüm.hakkında hayırlısı olsun. en kısa zamanda inşallah rabbim versin

Ya gercektenmı cokmuzgunum cnm allahım en kısa zamanda yavruna kardes gondersın ıns ama erken degıl dımı

Çok teşekkür ederim canım rabbim senin kızına inşallah kardeş nasip etmiştir şuan seninledirler
Hayırlısı canım bu sefer içimde heyecan yok nedense, belkide kızımla ilgilenmekten çok odaklanamadıpım içindir. Ben 4.-5. Gün yaparım idrar testi. Silik çizgi çıkarsa tamamdır, çıkmazsa hamike değilimdir. Ben öyle 2 hafta bekleyemem. Her iki gebeliğimdede 4. Gün silik çizgi çıkmıştı.
zaten negatifse hemen yeni tedaviye başlamak istiyorum zaman kaybetmeden. Bunlar son dondurulmuşlardı.

Aynen canım ben de bekleyemedim valla 5.gün embiryosu olsa çoktan yapardım sanırım yeni tedavi için en az 2 ay dinlenmek gerekiyormuş

Aynen canım ben de bekleyemedim valla 5.gün embiryosu olsa çoktan yapardım sanırım yeni tedavi için en az 2 ay dinlenmek gerekiyormuş
Senin taze transfermiydi? Çünkü dr um negatif olursa kanamayla birlikte hemen yeni tedaviye başlarız demişti. Sıfırdan işlem, yumurta toplama vs vs,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…