- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.781
Canım ben genelde doğru olanı söylerim boş yere umut vermemek adına olsaydı şimdi çıkması lazım dı 5.gün daha da erken çıkıyor tabi arada istisnalar oluyor inşallah o istisna içindesinizdir5.gün embriyosu 9.günum evde test yaptim. Negatif acaba dogru mudur? Kanda cıkma ihtimali var mi?
InsallahCanım ben genelde doğru olanı söylerim boş yere umut vermemek adına olsaydı şimdi çıkması lazım dı 5.gün daha da erken çıkıyor tabi arada istisnalar oluyor inşallah o istisna içindesinizdir
Doktorumu çok sevdim onunla devam edicem insallah coook heyecanlıyımBak bakalım içine nasıl sinecekse öyle devam et sürece canım. ❤
Bugunmuudu en son kuzum ya yakınız ozaman benımde senden az koyudlkkydlntpl böyle canım.
canım üüzüldüm.hakkında hayırlısı olsun. en kısa zamanda inşallah rabbim versinCanım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Hayırlı olsun canım kaçıncı günündesin bugündlkkydlntpl böyle canım.
Ya gercektenmıCanım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın
Masallahhhh darısı tüm bekleyenlere insallahAz önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Hayırlısı canım bu sefer içimde heyecan yok nedense, belkide kızımla ilgilenmekten çok odaklanamadıpım içindir. Ben 4.-5. Gün yaparım idrar testi. Silik çizgi çıkarsa tamamdır, çıkmazsa hamike değilimdir. Ben öyle 2 hafta bekleyemem. Her iki gebeliğimdede 4. Gün silik çizgi çıkmıştı.Çok teşekkür ederim canım rabbim senin kızına inşallah kardeş nasip etmiştir şuan seninledirler
9. günüm canim. 14 martti transferimHayırlı olsun canım kaçıncı günündesin bugün
Canım catlatma iğnesi vurulunca progestan ve lh hormonun kaç çıkmıştı bana dosyandan bakip söyleyebilir misin yumurta toplama dan bir gün önce bakılıyor ya o kan sonucun kactiCanim 3 mart transfer tarihim.5 nisan kalp tarihim
16 martta transfer oldum kuzum 7 8.gun dıyelımHayırlı olsun canım kaçıncı günündesin bugün
Aynen canım ben de bekleyemedim valla 5.gün embiryosu olsa çoktan yapardım sanırım yeni tedavi için en az 2 ay dinlenmek gerekiyormuşHayırlısı canım bu sefer içimde heyecan yok nedense, belkide kızımla ilgilenmekten çok odaklanamadıpım içindir. Ben 4.-5. Gün yaparım idrar testi. Silik çizgi çıkarsa tamamdır, çıkmazsa hamike değilimdir. Ben öyle 2 hafta bekleyemem. Her iki gebeliğimdede 4. Gün silik çizgi çıkmıştı.
zaten negatifse hemen yeni tedaviye başlamak istiyorum zaman kaybetmeden. Bunlar son dondurulmuşlardı.
Yok kuzum erken değil kan testi zaten kesin sonuç sağlıcakla al inşallah kucağına yavrularını Amin canımmmYa gercektenmıcokmuzgunum cnm allahım en kısa zamanda yavruna kardes gondersın ıns ama erken degıl dımı
Senin taze transfermiydi? Çünkü dr um negatif olursa kanamayla birlikte hemen yeni tedaviye başlarız demişti. Sıfırdan işlem, yumurta toplama vs vs,Aynen canım ben de bekleyemedim valla 5.gün embiryosu olsa çoktan yapardım sanırım yeni tedavi için en az 2 ay dinlenmek gerekiyormuş
Gerçi ben kendi kafama göre hemen diyorum ama şu virüsden ne olur bilemem. 2020 baş belası virüsümüz varSenin taze transfermiydi? Çünkü dr um negatif olursa kanamayla birlikte hemen yeni tedaviye başlarız demişti. Sıfırdan işlem, yumurta toplama vs vs,
Taze transfer canım aynen o yüzden benimki yaza olurSenin taze transfermiydi? Çünkü dr um negatif olursa kanamayla birlikte hemen yeni tedaviye başlarız demişti. Sıfırdan işlem, yumurta toplama vs vs,
Hiç sorma ya valla korkuyorum temmuz a kadar geçer mi kiGerçi ben kendi kafama göre hemen diyorum ama şu virüsden ne olur bilemem. 2020 baş belası virüsümüz var
:))))Kafa missss bende kendi yazdığıma cevap veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?