- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
- #4.741
Henüz adet olmadın tamam cnm.Adetin iki
adetin ikinci günü dedi kuzum şimdi istediği testleri yaptırıp mail atıcaz
Hayırlı uğurlu olsun şimdidenBurda yazılanlar dan farklı birşey yaşamadım ama çok şiddetli kasık agrım yok ince ince oluyo bel agrım da olmadi hiç goguslerim de hassasiyet var acıyo dokununca
Şnsallah canım rahatım insallah nasip eder AllahımHenüz adet olmadın tamam cnm.
Sana tavsiyem stres olma olumlu düşün küçük şeyleri takma kafana, stresten uzak dur. ❤❤
adetliyken mi gittiniz muayeneye yoksa adet bitimndemi bakıldı yumurtalaraŞnsallah canım rahatım insallah nasip eder AllahımAma amh istemedi ben tine de baktırsam mı ki
Adetim bugün bitmişti canımadetliyken mi gittiniz muayeneye yoksa adet bitimndemi bakıldı yumurtalara
Son adet tarihime göre 15 şubatGözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin.. Bende 7 martta transfer oldum benimde pozitif.. Senin nasıl 6. Hafta oluyo ben 5.haftaya yeni girdim.
Kızlar bugün 10.gün transferin kan değerim 497.32 cıktı inşallah herşey yolunda giderBelirtin varmıydı peki
Süper canım ıns bende verınce en az senın gıbı cıkarKızlar bugün 10.gün transferin kan değerim 497.32 cıktı inşallah herşey yolunda gider
Tbr ederım kuzum kac degerınAz önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Inşallah canım sende güzel haberi alırsın artıkSüper canım ıns bende verınce en az senın gıbı cıkar
Doğrudur canım ben 21 şubatSon adet tarihime göre 15 şubat
Ins kuzum heyecanla beklıyorum persembeyiInşallah canım sende güzel haberi alırsın artık
215 canımTbr ederım kuzum kac degerın
Testın nasılsı dunku yada bugunku kuzum kendımı tahmın etmeye calısıyorum da215 canım
Az önce kan sonucum cikti hamileyim, darisi isteyen bekleyen herkese ınsallah. Transferimin 9. Günü bugün.
Canım tebrik ederim çok sevindim ben de dayanamadım kan verdim bugün maalesef negatif sizinle güzel vakit geçirdik hamile olan herkesi tebrik ediyorum sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bizimki başka bahara kaldı inşallah pes etmek yok sadece vakti gelmemiş sağlıcakla kalın215 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?