2020 ye mi hazırlanıyorsunuz ben de yeniden başlayacağım bakalımmerhaba kızlar çalışmalarınız nasıl gidiyor ?
2020 ye mi hazırlanıyorsunuz ben de yeniden başlayacağım bakalım
Merhaba,
Bende 2020 yi hedefledim. Önlisans kpss ye gireceğim fakat çalıştığım in sizler gibi saatlerce ders çalışma gibi bi durumum yok
Nasıl yaparım bilmiyorum ama yapmam lazım
Nasıl yapmalıyım peki?merhaba hocam bende çalışıyorum hatta evliyim birde oğlum var. sadece planlamaya çalış kafandaki yeri ve almak istdiğin puanı bir de ders çalışma planı oluşturman gerekiyor.
Nasıl yapmalıyım peki?
Sizin iş saatleri nedir ve de hangi saarlerde çalışıyorsunuz?
Aynı benim şartlar. Bende 08:00 - 18:15.hocam ben 08:18:00 arası alışıyorum ama evden 7 de çıkıp aksam 7 de evde oluyorum 1 saat yol sürüyor. inanın 2018 girdim 78 puan aldım çok çalışmıştım demek ki verimli çalışmamışım o kadar sıktım ki kendimi şimdi tekrardan ders çalışmak zor geliyor, masa başına geçince çalışıyorsun bir masa başına geçemedim. ama çalışmak ve kazanmak zordundayım. çünkü yaklaşık 10 yıldır ayn şirkette çalışıyorum ve asgari ücret.
Aynı benim şartlar. Bende 08:00 - 18:15.
Akşam 19:00 da evdeyim.
Yemekti, çaydı, dinlenmeydi derken saat oluyor 21:00.
1 saatte duş, hazırlık vs derken 22:30 da kendimi yatakta buluyorum.
Masa başı çalışıyorum ama neden bilmiyorum elimi kıpırdatacak hal kalmıyor.
Bende aynı asgari ücret.
Bugün sabah nasıl olduysa bir anda "kpss kazanmalıyım bu böyle gitmez" diye bi düşünce girdi aklıma.
Nasıl ders çalışacağım hakkında bir fikrim yok. Motive olsun diye buraya yazdım ben de.
Aynı benim şartlar. Bende 08:00 - 18:15.
Akşam 19:00 da evdeyim.
Yemekti, çaydı, dinlenmeydi derken saat oluyor 21:00.
1 saatte duş, hazırlık vs derken 22:30 da kendimi yatakta buluyorum.
Masa başı çalışıyorum ama neden bilmiyorum elimi kıpırdatacak hal kalmıyor.
Bende aynı asgari ücret.
Bugün sabah nasıl olduysa bir anda "kpss kazanmalıyım bu böyle gitmez" diye bi düşünce girdi aklıma.
Nasıl ders çalışacağım hakkında bir fikrim yok. Motive olsun diye buraya yazdım ben de.
Aynenn aynenn. Kesinlikle benim düşüncelerim de öyle.seni çok iyi anliyorum arkadaşım. aynen birde üzerine çocuk ve eş ekle benim yatağa girmem zaten 12 buluyor. çünkü gerçekten çalışan anne olmak o kadar zor ki sorumluluk var eş ve çocuk üzerine tüm gün çocugunu görmüyorsun o uyunca derse oturuyorsun fakat bu seferde senin uykun geliyor 2018 kpss hazırlanırken çocuğa eşim bakıyordu ben ders çalışıyordum. ve gözlerimden yaşlar akarak. ama bu puanımada şükür emeklerimin karşılığını aldım mı bilmiyorum belki bu kadar emek ettim bu puanı aldım. ama çok iyi bir temel oldu benim için o yüzden 2020 kpss daha iyi olacak inşlalah. çünkü özel sektörün gerçekten sonu yok. yemin ederim asgari ücret alayım ama devlet olsun.
Aynenn aynenn. Kesinlikle benim düşüncelerim de öyle.
Benim tek şansım bekar olmam. Derse bi başlayabilsem devamı gelecekte işte hangi derse nası başlasam die düşünmekten başlayamıyorum
ben de tüm kitaplarımı çıkardım yeniden ortaya çalışacağım inşallahevet hocam 2020 hazırlanacağım nasipse ama daha başlamadım
ben de tüm kitaplarımı çıkardım yeniden ortaya çalışacağım inşallah
Hayırlı olsun benim de son haftalar önümüzde çok zaman var ama her gün çalışmayı ihmal etmeyelim bir saat bile olsa bakmamız gerekiyorHocam bende 2020 için çalışıyorum.
Sadece hamile olduğum için konuları hemen bitirmem gerek
Bebek doğduğunda da sadece soru ben deneme..
Çoookkk soru çözmek ve çooook denemeye girmek gerek.
Hatta denemelere evde de değil gidip dershane ortamında, kütüphane ortamında girmek gerek.
Çünkü sınav bilgi ölçmüyor dikkat ve hız ölçüyor.
Ben 2018 çok çalıştım fakat sınava giremedim yeni hamileydim sürekli kusuyordum:-/
Kısmet diyelim ,her işte bir hayır vardır..
Ben de konuları halletmeye çalıştım ama tabi hepsini bitiremedim bakalım bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor...öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu. çok güzel bir mucize.
bende 2014 yılında dershaneye giderken hamile olduğumu öğrendim 2014 cok kötü geçti hamileyken çok zor hazırlanmak. 2014 soruları çokta kazıktı berbat geçti ve sonuçta berbat 2016 da hazırlandım ama çocuk büyüdü ve hep üstümdeydi yapışık geziyorduk, tam istediğim gibi kendimi veremedim sınava kötü geçti. 2018 çok iyi hazırlanmıştım sözel çok iyi di benim hatam matematik hiç çalışmadım matematik yüzünden kötü geçti istediğim puanı alamayacağım ama 2020 son kez artık hazırlanıp girecem. nasip. ama sınav yılları ilerledikçe giren sayısı artıyor ve sorular bir o kadar zorlaşıyor. inşallah yaparız. güzel sonuçlar olur. bebek doğunca hiç çalışamıyorsun ve sürekli sana bağlı uykusuz kalıyorsun sadece tek derdin uyku oluyor o yüzden bebek doğana kadar tüm konuları hallet derim. tavsiyem.
Çok teşekkür ederim hep beraber güzelce hazırlanalım. Sınava rahat rahat girelim inşallahSayfanın hayırlı olsun iyi calismalar
B den hazırlanıyorsan eğer yaşın bir önemi yok, daha iyi tecrübelisin ve daha bilinçli hazırlanacaksınYaşim 36..3 cocuk annesiyim..
Kpss maceram..
2010....77
2016..77
2018...81
2020 için hevesim var ama yaşdan yana kaygılar da cabası..umutlanmaya ihtiyacım var..