2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Merhaba,
Bende 2020 yi hedefledim. Önlisans kpss ye gireceğim fakat çalıştığım in sizler gibi saatlerce ders çalışma gibi bi durumum yok
Nasıl yaparım bilmiyorum ama yapmam lazım

merhaba hocam bende çalışıyorum hatta evliyim birde oğlum var. sadece planlamaya çalış kafandaki yeri ve almak istdiğin puanı bir de ders çalışma planı oluşturman gerekiyor.

merhaba hocam bende çalışıyorum hatta evliyim birde oğlum var. sadece planlamaya çalış kafandaki yeri ve almak istdiğin puanı bir de ders çalışma planı oluşturman gerekiyor.
Nasıl yapmalıyım peki?
Sizin iş saatleri nedir ve de hangi saarlerde çalışıyorsunuz?

Nasıl yapmalıyım peki?
Sizin iş saatleri nedir ve de hangi saarlerde çalışıyorsunuz?

hocam ben 08:18:00 arası alışıyorum ama evden 7 de çıkıp aksam 7 de evde oluyorum 1 saat yol sürüyor. inanın 2018 girdim 78 puan aldım çok çalışmıştım demek ki verimli çalışmamışım o kadar sıktım ki kendimi şimdi tekrardan ders çalışmak zor geliyor, masa başına geçince çalışıyorsun bir masa başına geçemedim. ama çalışmak ve kazanmak zordundayım. çünkü yaklaşık 10 yıldır ayn şirkette çalışıyorum ve asgari ücret.

Aynı benim şartlar. Bende 08:00 - 18:15.
Akşam 19:00 da evdeyim.
Yemekti, çaydı, dinlenmeydi derken saat oluyor 21:00.
1 saatte duş, hazırlık vs derken 22:30 da kendimi yatakta buluyorum.
Masa başı çalışıyorum ama neden bilmiyorum elimi kıpırdatacak hal kalmıyor.
Bende aynı asgari ücret.
Bugün sabah nasıl olduysa bir anda "kpss kazanmalıyım bu böyle gitmez" diye bi düşünce girdi aklıma.
Nasıl ders çalışacağım hakkında bir fikrim yok. Motive olsun diye buraya yazdım ben de.

seni çok iyi anliyorum arkadaşım. aynen birde üzerine çocuk ve eş ekle benim yatağa girmem zaten 12 buluyor. çünkü gerçekten çalışan anne olmak o kadar zor ki sorumluluk var eş ve çocuk üzerine tüm gün çocugunu görmüyorsun o uyunca derse oturuyorsun fakat bu seferde senin uykun geliyor 2018 kpss hazırlanırken çocuğa eşim bakıyordu ben ders çalışıyordum. ve gözlerimden yaşlar akarak. ama bu puanımada şükür emeklerimin karşılığını aldım mı bilmiyorum belki bu kadar emek ettim bu puanı aldım. ama çok iyi bir temel oldu benim için o yüzden 2020 kpss daha iyi olacak inşlalah. çünkü özel sektörün gerçekten sonu yok. yemin ederim asgari ücret alayım ama devlet olsun.

internette bakıp nasıl ders çalışmalıyım ders çalışma programları nasıl olmalı bir fikir et derim eğer gerçekten kazanmak istiyorsan. sonra kendine göre hafiften bir program yap hergün mutlaka 1 sat veya 20 dk çalışmayı planla. baştan kendini hiç kasma.

Aynenn aynenn. Kesinlikle benim düşüncelerim de öyle.
Benim tek şansım bekar olmam. Derse bi başlayabilsem devamı gelecekte işte hangi derse nası başlasam die düşünmekten başlayamıyorum

selam kızlar ne yapıyorsunuz çalışmalar nasıl gidiyor? bir düzene oturdunuz mu ben 01.10.2018 itibariyle başlamış bulunmaktayım. Türkçe ile başladım. Ekim ayında hedefim Türkçeyi bitirmek. Sonra Matematik ile devam edeceğim.

Hayırlı olsun benim de son haftalar önümüzde çok zaman var ama her gün çalışmayı ihmal etmeyelim bir saat bile olsa bakmamız gerekiyor

Ben de konuları halletmeye çalıştım ama tabi hepsini bitiremedim bakalım bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor...

Yaşim 36..3 cocuk annesiyim..

Kpss maceram..
2010....77
2016..77
2018...81

2020 için hevesim var ama yaşdan yana kaygılar da cabası..umutlanmaya ihtiyacım var..
B den hazırlanıyorsan eğer yaşın bir önemi yok, daha iyi tecrübelisin ve daha bilinçli hazırlanacaksın
3 çocuğuna da güzel örnek olacaksın. Annelerini hazırlanırken elinde kitap kalemle gördükleri zaman onlara da güzel örnek olacaksın. Senin hazırlanıp kazanıp çalıştığını görecekler, ilk elden gözlemleyecekler
Gelecekleri için süper ilham

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…