2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
eğer sıkılmayacaksan şimdiden başla derim tabi temelin yoksa ...

merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor?
Merhabalar,
Ben matematiğe devam ediyorum.
Soru çözüyorum konu çalışmama pek gerek yok gibi şimdilik..
Sözel derslere başlamadım ,ama onlarında bir konu anlatım çalışıp sonra sadece soru çözüp denemeye gireceğim.
Tarih çoğrafya anayasa benim 15 günümü almaz bilgilerim taze.Belki ücretli öğretmenlik yaparım diye bu ara konuları hızlandırmayı düşünüyorum bakalım yapabilirsem..

masalla hocam Allah utandırmasın inş. 2019 sizin yılınız olur. ben daha başlamadım kpss sonucumu bekliyorum. zaten 2020 gireceğim için fazla kasmıyorum 2019 tüm konuları çalışıp 2020 sürekli deneme çözmeyi hedefliyorum. zaten 2018 dershaneye gittiğim için belli bir bilgi düzeyim var bakalım nasip.

Hocam bende 2020 için çalışıyorum.
Sadece hamile olduğum için konuları hemen bitirmem gerek
Bebek doğduğunda da sadece soru ben deneme..
Çoookkk soru çözmek ve çooook denemeye girmek gerek.
Hatta denemelere evde de değil gidip dershane ortamında, kütüphane ortamında girmek gerek.
Çünkü sınav bilgi ölçmüyor dikkat ve hız ölçüyor.
Ben 2018 çok çalıştım fakat sınava giremedim yeni hamileydim sürekli kusuyordum:-/
Kısmet diyelim ,her işte bir hayır vardır..

öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu. çok güzel bir mucize.
bende 2014 yılında dershaneye giderken hamile olduğumu öğrendim 2014 cok kötü geçti hamileyken çok zor hazırlanmak. 2014 soruları çokta kazıktı berbat geçti ve sonuçta berbat 2016 da hazırlandım ama çocuk büyüdü ve hep üstümdeydi yapışık geziyorduk, tam istediğim gibi kendimi veremedim sınava kötü geçti. 2018 çok iyi hazırlanmıştım sözel çok iyi di benim hatam matematik hiç çalışmadım matematik yüzünden kötü geçti istediğim puanı alamayacağım ama 2020 son kez artık hazırlanıp girecem. nasip. ama sınav yılları ilerledikçe giren sayısı artıyor ve sorular bir o kadar zorlaşıyor. inşallah yaparız. güzel sonuçlar olur. bebek doğunca hiç çalışamıyorsun ve sürekli sana bağlı uykusuz kalıyorsun sadece tek derdin uyku oluyor o yüzden bebek doğana kadar tüm konuları hallet derim. tavsiyem.

Bende öyle düşünüyorum hocam,atanmam şart evde çok bunaldım
Özelde çalışıyordum fakat evli iken özel çok zor sonra eşim atandı bende çıkmak zorunda kaldım.
Ben elektrik elektronik mühendisiyim,alt yapı sağlam ama böyle diyip asla matematik ve Türkçe çözmemezlik olmaz zaten en büyük hata da bu oluyor.’onu nasıl olsa yaparım ‘dediğin an bitiyor olay.
Hayırlısı ile en güzeli olsun çocuklarımızın geleceği için uğraşıyoruz
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim

ben teşekkür ederim. bir gün bizde atanacağız. ben buna inanıyorum. inanmak kazanmanın yarısı. gerçekten çalışınca oluyor. matematik ve Türkçe her zaman daha fazla puan getiriyor. bunu bizzat yaşadım. :)
kendinize iyi bakın bol verimli çalışmalar

Yaşim 36..3 cocuk annesiyim..

Kpss maceram..
2010....77
2016..77
2018...81

2020 için hevesim var ama yaşdan yana kaygılar da cabası..umutlanmaya ihtiyacım var..

Selam kızlar ,
Bu aralar rahatım çok şükür yerinde ve çalışmalara devam ediyoruz minik oğlumla
Ben Ales’e girmeyi düşünüyorum sınav kasımda ve eylülde başvurular başlıyor.
Ales’e girmemdeki amaç sadece mat ve Türkçeyi sınavda ölçmek. 3 ay sonra sınav var diyip kendimi daha motive tutuyorum.
Zaten bir süre daha sadece matematik ve Türkçe çalışacağım.Hemde kenarda bir ALES puanım olmuş olur.
Sınavın geçerliliği 5 yıl .2020 deki KPSS den sonra da dil çalışmayı planlıyorum.
Şimdilik herşey güzel gidiyor.Allah’a emanet olun ,bol çalışmalı günler

eğer b gurubu için girmeyi düşünüyorsanız yaşı sıkıntı yapmayın ama A grubu için bilemiyorum. benimde 2018 78 geldi, 2020 tekrar gireceğim. yaşım 30 bu arada :)

eğer b gurubu için girmeyi düşünüyorsanız yaşı sıkıntı yapmayın ama A grubu için bilemiyorum. benimde 2018 78 geldi, 2020 tekrar gireceğim. yaşım 30 bu arada :)
KPSS b için 35 şartı var.Doğal olarak yaş sıkıntı oluyor:-/
Bide sınav 2 yıla bir olunca malesef iş giderek zorlaşıyor.

merhaba hocam,
bir arkadasım 38 yasında 2018 kpss girdi çok ta iyi puan aşdı tercih dönemini bekliyor. araştırmıştı hatta yaşta sıkıntı yok diye biliyorum ben ya ..

merhaba hocam,
bir arkadasım 38 yasında 2018 kpss girdi çok ta iyi puan aşdı tercih dönemini bekliyor. araştırmıştı hatta yaşta sıkıntı yok diye biliyorum ben ya ..
Hocam eğer ilanlara bakarsanız yaş sınırı olduğunu görürsünüz.
Sadece bazı ilanlarda sınır yok ve malesef bu ilanlar çok az oluyor.
Ama öğretmenlik için yaşı 40’a çektiler.

ben düz memur alımlarında yaş sıkıntısı olmadığını biliyordum. demekki değişmiş, uf rabbim güzel kapılar açar belki hocam nasip artık.

Bence dil çalışmanızı yani yds düşünüyorsanız 2020 sonrasına bırakmayın. 2020 KPSS ye dha çok var şimdiden onu halletmeye bakın. Hedefiniz yüksekse ve temeliniz yoksa ilk hazırlanışta hedefe ulaşamayabilirsiniz.

2018 den bana da 76 puan geldi sözleşmelileri takip edeceğim bakalım ama 2020 ye de çalışacağım yeniden yaş 33 hayırlısı bakalım biraz heyecan yaptm sınavda ama elimde değildi

2018 den bana da 76 puan geldi sözleşmelileri takip edeceğim bakalım ama 2020 ye de çalışacağım yeniden yaş 33 hayırlısı bakalım biraz heyecan yaptm sınavda ama elimde değildi

Ben de seni merak edip gitmiştim

Hatta bir konuda etiketleyip sorsam mı diye bakarken gördüm

Hayırlısı olsun diyorum

Ben de seni merak edip gitmiştim

Hatta bir konuda etiketleyip sorsam mı diye bakarken gördüm

Hayırlısı olsun diyorum
daha iyi alabilirdim aslında ama yine sınavda panikledim zaten antideprasana başlamıştım heyecan yapmayayım diye ama sınavda 4-5 oruyu neredeyse okumamışım bile iibfli olduğumdan açıktan alımlarda belki şansım olur diyorum ama 2020 ye daha güvenli hazırlanacağım kendimden biraz daha emin olarak alt yapımı yapmış oldum önceki seneler gibi tembellik yapmadım aşırı olayları da kafama takmamaya çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…