eğer sıkılmayacaksan şimdiden başla derim tabi temelin yoksa ...Zaman çok ama hepimiz biliyoruz göz açıp kapayana kadar geçiyor. 2018 için de sınava niyetlenmiştim ama bir türlü nasip olmadı. Çalışamadım. Bu sefer erkenden rahat rahat çalışmak istiyorum. Düz memurluk için çok yüksek puan gerekiyor. Çok yüksek puan için de konuları tamamen bitirip bütün soru bankalarını çözmek gerekiyor.
Benim gibi uzun vadede çalışmak isteyen arkadaşlar konuma bekliyorum. Birlikte konuları daha iyi öğrenir daha hevesle çalışırız. Hem bilemediğimiz soruları da birbirimize sorarız.
Merhabalar,merhaba kızlar çalışmalar nasıl gidiyor?
Hocam bende 2020 için çalışıyorum.masalla hocam Allah utandırmasın inş. 2019 sizin yılınız olur. ben daha başlamadım kpss sonucumu bekliyorum. zaten 2020 gireceğim için fazla kasmıyorum 2019 tüm konuları çalışıp 2020 sürekli deneme çözmeyi hedefliyorum. zaten 2018 dershaneye gittiğim için belli bir bilgi düzeyim var bakalım nasip.
Bende öyle düşünüyorum hocam,atanmam şart evde çok bunaldımöncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu. çok güzel bir mucize.
bende 2014 yılında dershaneye giderken hamile olduğumu öğrendim 2014 cok kötü geçti hamileyken çok zor hazırlanmak. 2014 soruları çokta kazıktı berbat geçti ve sonuçta berbat 2016 da hazırlandım ama çocuk büyüdü ve hep üstümdeydi yapışık geziyorduk, tam istediğim gibi kendimi veremedim sınava kötü geçti. 2018 çok iyi hazırlanmıştım sözel çok iyi di benim hatam matematik hiç çalışmadım matematik yüzünden kötü geçti istediğim puanı alamayacağım ama 2020 son kez artık hazırlanıp girecem. nasip. ama sınav yılları ilerledikçe giren sayısı artıyor ve sorular bir o kadar zorlaşıyor. inşallah yaparız. güzel sonuçlar olur. bebek doğunca hiç çalışamıyorsun ve sürekli sana bağlı uykusuz kalıyorsun sadece tek derdin uyku oluyor o yüzden bebek doğana kadar tüm konuları hallet derim. tavsiyem.
Sayfanın hayırlı olsun iyi calismalarCoğrafyadan Coğrafi Konum konusu bitti ve konuyla ilgili 73 soru çözdüm.
Kpss'deki ilk konumu bitirdim.
Her gün böyle verimli geçer umarım
KPSS b için 35 şartı var.Doğal olarak yaş sıkıntı oluyor:-/eğer b gurubu için girmeyi düşünüyorsanız yaşı sıkıntı yapmayın ama A grubu için bilemiyorum. benimde 2018 78 geldi, 2020 tekrar gireceğim. yaşım 30 bu arada :)
Hocam eğer ilanlara bakarsanız yaş sınırı olduğunu görürsünüz.merhaba hocam,
bir arkadasım 38 yasında 2018 kpss girdi çok ta iyi puan aşdı tercih dönemini bekliyor. araştırmıştı hatta yaşta sıkıntı yok diye biliyorum ben ya ..
2018 den bana da 76 puan geldi sözleşmelileri takip edeceğim bakalım ama 2020 ye de çalışacağım yeniden yaş 33 hayırlısı bakalım biraz heyecan yaptm sınavda ama elimde değildi
daha iyi alabilirdim aslında ama yine sınavda panikledim zaten antideprasana başlamıştım heyecan yapmayayım diye ama sınavda 4-5 oruyu neredeyse okumamışım bile iibfli olduğumdan açıktan alımlarda belki şansım olur diyorum ama 2020 ye daha güvenli hazırlanacağım kendimden biraz daha emin olarak alt yapımı yapmış oldum önceki seneler gibi tembellik yapmadım aşırı olayları da kafama takmamaya çalıştımBen de seni merak edip gitmiştim
Hatta bir konuda etiketleyip sorsam mı diye bakarken gördüm
Hayırlısı olsun diyorum