Ben geldim
-Sakura-
Geldi geçti bir senem inşallah çöp olmamıştır hayırlısı ben çalışırken dış faktörler beni engelleyici çok şey vardı kafamdakileri tam olarak yapamadım ama bu deneyimle sana yapmalısın dediklerim var tabi
Coğrafya için Engin Eraydın hocanın tüm videolarını izledim tavsiye ederim ama tekrar hazırlansam Hakan Bileyen hocayı dinlerim sanırım. Kitabını şiddetle tavsiye ediyorum Hakan Bileyen hocanın coğrafyada 18 de 18 kitabı al ve bitir 3 günde bitiyor zaten çok güzel hazırlamış ve 4 soru tutturdu sadece son tekrar videosunda akıla kalıyor.
Türkçe için dilbilgisinde boğulma zarf edat vs bunları kesin ve net bil, çatı konusunu bil, noktalama bil. Haricinde önerim çok çok çok paragraf çözüp hızlan süre tut kendinle yarış.
Tarih için çok ayrıntıda boğuldum çıktı mı hayır. Ayrıntı sorusu azdı. Yorum çok diyorlar kanma o yorumlar bilgiye dayalı bilmeden neyi yorumlayacaksın :) Ramazan hocanın videolarını dinledim bir kez daha hazırlansam Celal Hoca yı dinlerim. Ramazan hoca kötü olduğu için değil kesinlikle iyi ben ramazan hoca bir kez daha çekmeyecek onu bildiğimden farklı bir hoca ve yayın ile hazırlanmak iyi olur diye onu dinlerim ve ayrıntısı daha azmış onun.
Matematikk yeşittiremedim
Oys uzun bir süre ayırdım ama olmadı. Çok soru çözüp farklı yayın ve farklı soru tipleri çözüp hız kazanmak şart. Kompleks sorular vardı. Matematik şöyle olmalı her gün çözülmeli ister 20 soru ister 40 ister 100 ama matematik asla ihmale gelmiyor. Tekrar şansı yok çözmek hız kazanmak önemli.
Vatandaşlık biliyorsun konu çalışması yapamamıştım hazırlanırken zamanım yetmedi dönüp sınavda da bakmaya sürem yetmedi ama baksam güncel ve vatandaşlıktan en az 5 net gelirmiş, kısmet ne deyim
Kesinlikle planın olsun, plansız çalışma günler su gibi akıyor. 1 ay sonra istediğimden düşük bir puan gelirse eğer Yılbası zamanı başlayacağım çalışmaya bu kez. Allah gönlünden geçeni versin inşallah faydası olur :)