Daha çok zamanın var 2020 için normal bence böyle sakin sakin ilerlemen en güzeliKonularda yavaş ilerliyorum. Bir konu bittiğinde elimdeki tüm kitaplardan bütün sorularını çözmeden diğer konuya geçmiyorum. İyice sindirmeden ilerlemeyeceğim. Çok iyi gidiyor. Sizlerin nasıl hanımlar ?
İlk defa çalışırken kendimden umutluyum, mutlu oluyorum. Önceden hızlı hızlı konuları geçer, yetiştirmeye çalışır, panik olur, sonunda bırakırdım. Kısa sürede kpss çalışmaya çalışmak hiç de akıl işi değildi ama işte... Uzun süreli planlar yapmak gençliğe yakışmazDaha çok zamanın var 2020 için normal bence böyle sakin sakin ilerlemen en güzeli
İlk defa çalışırken kendimden umutluyum, mutlu oluyorum. Önceden hızlı hızlı konuları geçer, yetiştirmeye çalışır, panik olur, sonunda bırakırdım. Kısa sürede kpss çalışmaya çalışmak hiç de akıl işi değildi ama işte... Uzun süreli planlar yapmak gençliğe yakışmaz
Cidden ya büyük başarı. Nasıl baş edebiliyorsunEn güzelini yaptın sağlam adımlarla ilerle iş en son tekrar ve soru çözümlerine kalsın . Ben okulla birlikte çok zor yürüttüm
Cidden ya büyük başarı. Nasıl baş edebiliyorsun
Dersleri zor yetiştiriyordum bir de kpss asla kaldıramazdım. Tebrikler
hersene olan söylentiler bunlar kpss olmaz adı başka birşey olurKızlar merhaba. Ben de 2018 KPSS girdim fakat sanırım tam istediğim gibi olmadı. 2020 ye hazırlanacağım fakat sınavın kalkacağı söylentileri çok var. Bu motivasyonumu çok etkiliyor. Yeni Milli Eğitim Bakanı atandı malum. Sınava yönelik bir değişiklik olursa çalışmalarım boşa gider zaman kaybederim diye korkuyorum. Fikriniz nedir ?
Nasıldı sınavınız?Siz naçizane tavsiyem 2 kez hazırlanıp girmiş biri olarak. Elinizde sağlam ve güvendiğiniz kaynakları sakın ilk başlarda çözmeyin, mümkünse 2 ay kala çözün. Kaliteli soruları harcamayın başta. Ve şimdiden çok sıkmayın, sıkılacaksınız yüksek ihtimal.Esas asılmanız gereken zamanda boşlayabilrsiniz.
Onca emeğime pek değmedi gibi. Sınav öncesi göz rahatsızlığı çektim, sınavda zorladı beni biraz ama daha iyi geçmeliydi. İyi geçti diyemiyorum bu yüzden.Nasıldı sınavınız?
Onca emeğime pek değmedi gibi. Sınav öncesi göz rahatsızlığı çektim, sınavda zorladı beni biraz ama daha iyi geçmeliydi. İyi geçti diyemiyorum bu yüzden.
Bi r de 90 üstü hedefliyorsanız bence şimdi sözel derslerden ziyade matematiği halledin. Sözel dersleri sonra da halledersiniz ama matematik 2 ayda halledilebilecek bi ders değil. Bu uyarımı özellikle dikkate alın.
Allah korusun demek istiyorum sadece. Artk çok yoruldum. Atamam da çok sınırlı. Hazırlanmayı düşünmüyorum,yani Allah düşürmesin şu kpss ye beni bi daha.Hayırlısı olsun diyelim o zamn.
Az önce arkadaşlara bende aynı tavsiyede bulundum
Eğer çalışmalara başlarsanız beraber götürebiliriz..
Tabi önce bi sınav sonuçları açıklansın da
İnşallah gönlünüze göre olurAllah korusun demek istiyorum sadece. Artk çok yoruldum. Atamam da çok sınırlı. Hazırlanmayı düşünmüyorum,yani Allah düşürmesin şu kpss ye beni bi daha.
Size bol kolaylıklar dilerim. Tabi inşallah sizin de ihtiyacınız kalmaz.
Eğer alman gereken puan 70 ise son yıl çalişsan yeterli olur.Merhaba, sınava giren arkadaşlar inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Ben üniversite 3. sınıfa geçtim .Sınav 2020 ye denk geliyor gk ve gy gireceğim. Sizce çalışmalara ne zaman başlamalıyım, 4. sınıf yeterli mi çalışmak için. Tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Faydalı bulduğunuz kaynakları da yazarsanız sevinirim, kpss ye dair hiç kaynak kitap almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?