2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
20190209_171243.jpg
Kizlarr yardimci olabiler misiniz. :KK31:Cevap b imis. Cozumlu soru olmasina ragmen anlamadim

Eki Görüntüle 2231850

10 ve 11. Soru icin yardimci olabilir misiniz hanimlar:KK31:. Yks de taban aritmetigi mufredat disi olmus. Kpss yi falanda etkiler mi acaba. Dun baktim bi guncelleme yapilmamisti
Canım duyduğuma göre taban aritmetiği kaldırılmış müfredattan. Bir araştır istersen boşa çalışma o konuyu

Selamlar grup aktif mi neler yapiyorsunuz hangi konulardasiniz ben baslamistim calismaya ama bu ara biraz motivasyonumu kaybettim malesef

Ben yeni başladım program yapıyorum henüz hamilelik ve KPSS birlikte götürüp 2020 de 90 üstü bir puan almalıyım ama sitede çok nadir yazıyorlar birlikte çalışıp destek olmalıyız
Ben varim canim gunluk neler calistigimizi planlarimizi falan yazalim motive edelim birbirimizi.bu arada bebisin hayirla ugurla gelsin insallah :)

Teşekkür ederim canım o zaman ben bugün planımı yapıyorum ve bugünden ilerliyorum 2020 KPSS için öncelikle Türkçe matematik başlayacağım son 1 yıl kala diğer derslere başlayayım diyorum sen ne düşünüyorsun

Teşekkür ederim canım o zaman ben bugün planımı yapıyorum ve bugünden ilerliyorum 2020 KPSS için öncelikle Türkçe matematik başlayacağım son 1 yıl kala diğer derslere başlayayım diyorum sen ne düşünüyorsun
Ben baya baya basladim canim sıkıntım tarih ve mat onlara agirlik vermeye calisiyorum planima gore bugun benim bos gunum :) ama aksam calisirsam yazarim muhakkak

Çok iyi başlamışsın tebrik ederim ben dün matematik çalışmaya başladım sen tarihte ve mat da hangi konudasın branşın ne 2020 KPSS için değil mi tarih unutmazsın umarım bol bol tekrar yapmalısın alt yapın varsa kolay olur

X