2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
ah keşke çalışmaya başlamış olsam :)
rica ederim

Yok canım aktif olmama sebebi sınava daha çok olması.
Şahsen ben, başlamadım çalışmaya daha.

Kızlar merhaba, sonunda çalışmaya matematiğin ilk konusundan başlayabildim. Yalnız bir sorunum var
Ders çalışmayalı elbetteki uzun zaman oldu
Şimdi soruları inanılmaz yavaş çözüyorum ve moralim çok bozuluyor. Biliyorum ki çok soru çözerek bunu aşmam gerek. Peki bunun dışında hızlanmam için önerisi olan var mı?

Başka bir yolu var mı bilmiyorum ama şey gibi düşün yeni okumaya başladığımızda nasıl zordu heceleyerek okuyorduk terliyorduk resmen ama zamanla okuya okuya serileşti onun gibi bence ne kadar çok çözersen o kadar hızlı olursun başla yolu bence yok

Teşekkür ederim canım, çok haklısın. Biraz sabırla üstüne düşersem hızlanırım diye ümit ediyorum.

Sosyal hizmet 2. Sınıf öğrencisiyim ve 2021 de mezun olacağım inşallah ve hemen atanmak işe başlamak istiyorum. Bunun için 2020 de ki sınava mı girmem gerekiyor :). İnternetten araştırdım ama anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Evet sınav 2 senede bir oldugu ıvın haazırşanmanız ıyı olur mezunıyetten aonra hemen atanıraınız ınsallah

10 ve 11. Soru icin yardimci olabilir misiniz hanimlar. Yks de taban aritmetigi mufredat disi olmus. Kpss yi falanda etkiler mi acaba. Dun baktim bi guncelleme yapilmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…