2020 KORONO Gelinlerini Böyle Alalım

Benim 21 haziranda nikahım var. Kına ve nikah istanbul, düğün kayseri de olacak. Düğünü iptal edip sadece nikahta olabilir. Bakalım bizler için hayırlısı

Ben de 6 haziran geliniydim 5 eylüle aldık nikah tarihimizi normalde düğünümüz olacaktı ama kimse gelmeyecek gibiydi boşa masraf olacaktı. Biz de nikah yapip ardından ailelerimizle teknede kutlama yemeği yemeği düşünüyoruz bakalım inşallah hepimiz için hayirlisi olur

Benim de 29 marttaydı şimdi ağustosa aldık ben kına nikah düşünüyorum ve nikah salonlarına belirli bir kapasitede izin verilmemesi de çok saçma dışarıda sosyal mesafe falan kalmamışken

Selam kızlar bende temmuz ayında nikah yapmayi planlıyorum insalah, eylul sonu düğün su korona yaktı hepimizi, insallah muradimiza ereriz

Benimde 31 Mayıstı normalde , 8 Ağustos’a aldık. Kısmetse inşallah artık olacak. Ama sağlık bakanımıza burdan sesleniyorum ne olur duyun sesimizi. Her şey mesafeli bir sekilde acılmısken( uçaklarda vs insanlar 3 koltuk dolu giderken) neden düğünde biz yakın ailemizle yakın çevremizle oynayamıyoruz? Lütfen bizleride düşünün artık. Biz zaten normal hayatımızda da ailemizle yaşıyoruz ve yakın arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Mesafeli oynamayı kısıtlı sayının piste cıkmasını anlarım ama hiçkimse oynayamayacak bunu asla anlamıyorum kimse kusura bakmasın. Resmen eziyet insanlara.

toplu taşımalarda birbirlerini tanımayan insanlar böyle dip dibe gidebiliyorken biz düğünümüzde yakın çevremizle bile dans edemeyeceğiz... nerede bu adalet ey duyun sesimizi.
Resim izmirdecevirmeden alıntıdır.

Şuna bak normal zaman gibi gerçekten yasaklar sadece bize var
Tek sözü düğün sektörüne geçirebiliyorlar... diğer sektörlere söz geçiremediler. Para lazım dediler yumruğu masaya koydular yasaklar kalktı. Düğün sektörününde hadi sizinde gönlünüz olsun der gibi bir sürü yasakla açtılar. Yazıklar olsun diyorum. Olan biz gariban çiftlere oldu.

Evet öyle gerçekten bizim hayallerimiz başkalarına gülünç geliyor. Ama sektör de hiç iyi durumda değil oyuna izin verilmediğini öğrenenler yine salonları iptal etmeye başladı oyun yoksa neden salona o kadar para verildi ki çok saçma oldu.

Hanımlar nasılsınız? Duyduğuma göre düğünlerde herkes oynuyormus anlamadım ben bu işi

Hanımlar nasılsınız? Duyduğuma göre düğünlerde herkes oynuyormus anlamadım ben bu işi
Merhaba bende öyle görüntüler görüyorum bu gibi usulsüz şeyler yüzünden eylül ayındaki düğünüm/düğünlerimiz riske girecek diye çok korkuyorum

Merhaba bende öyle görüntüler görüyorum bu gibi usulsüz şeyler yüzünden eylül ayındaki düğünüm/düğünlerimiz riske girecek diye çok korkuyorum
Canım icin rahat olsun bugün dügün salonumuzla konustuk dügünlerde oynamak serbestmis artık. Halay yasakmıs sadece.
Cok sükür bizlerinde sesini duyan oldu sonunda.

Canım icin rahat olsun bugün dügün salonumuzla konustuk dügünlerde oynamak serbestmis artık. Halay yasakmıs sadece.
Cok sükür bizlerinde sesini duyan oldu sonunda.
Canim ama çok komik değil mi erikdali oynarkende yanyana geliyor insanlar halay gibi oluyor nerdeyse o zaman neden halay yasak çok saçma geldi bana.

nisan 2020 de olacaktı nikahım.. erteleye erteleye hazirana geldik. sonradan öğrendık ki bizim evrak suremız hazşranda bitiyormus yeni tarih vermeleri şuanlık ucu açıkmış fln derken hadi dedim evlenelim. ve 12 haziranda evlendik..20 kişi davetle .. evde kına gecemi yaptık ve inanırmısınız ? benm içimde ukde kaldgı bir şey yok. her şey içime sindi zaten bu işler formalite fln diyordum tam istediğim gibi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…