Benim 21 haziranda nikahım var. Kına ve nikah istanbul, düğün kayseri de olacak. Düğünü iptal edip sadece nikahta olabilir. Bakalım bizler için hayırlısıMerhaba kızceler :)
2020 gelini olucaklar beraber fikirleşelim mi?
Benim kasım ayında kına ve nikahım olucak sizce her şey o zamana kadar düzelir mi?
Sizler tarihleri ne zamana aldınız hazırlıklar başladı mı ?
Biz 4 haziranda nikah tarihimizi almaya gidicez daha sonrasında balayı fotoğrafçı kuaför gibi detayları ayarlamayı planlıyoruz. Gelinlik işini ağustosa bıraktım bakalım göreceğiz. 2020 gelini olabilecek miyiz acaba
Bu arada hazırlık denilen hiç bir şey yapmadık dahaKarambole olacak gibi. Allah yanımızda olsun :)
Şuna bak normal zaman gibi gerçekten yasaklar sadece bize varEki Görüntüle 2655145
toplu taşımalarda birbirlerini tanımayan insanlar böyle dip dibe gidebiliyorken biz düğünümüzde yakın çevremizle bile dans edemeyeceğiz... nerede bu adalet ey duyun sesimizi.
Resim izmirdecevirmeden alıntıdır.
Tek sözü düğün sektörüne geçirebiliyorlar... diğer sektörlere söz geçiremediler. Para lazım dediler yumruğu masaya koydular yasaklar kalktı. Düğün sektörününde hadi sizinde gönlünüz olsun der gibi bir sürü yasakla açtılar. Yazıklar olsun diyorum. Olan biz gariban çiftlere oldu.Şuna bak normal zaman gibi gerçekten yasaklar sadece bize var
Evet öyle gerçekten bizim hayallerimiz başkalarına gülünç geliyor. Ama sektör de hiç iyi durumda değil oyuna izin verilmediğini öğrenenler yine salonları iptal etmeye başladı oyun yoksa neden salona o kadar para verildi ki çok saçma oldu.Tek sözü düğün sektörüne geçirebiliyorlar... diğer sektörlere söz geçiremediler. Para lazım dediler yumruğu masaya koydular yasaklar kalktı. Düğün sektörününde hadi sizinde gönlünüz olsun der gibi bir sürü yasakla açtılar. Yazıklar olsun diyorum. Olan biz gariban çiftlere oldu.
Merhaba bende öyle görüntüler görüyorum bu gibi usulsüz şeyler yüzünden eylül ayındaki düğünüm/düğünlerimiz riske girecek diye çok korkuyorumHanımlar nasılsınız? Duyduğuma göre düğünlerde herkes oynuyormus anlamadım ben bu işi
Canım icin rahat olsun bugün dügün salonumuzla konustuk dügünlerde oynamak serbestmis artık. Halay yasakmıs sadece.Merhaba bende öyle görüntüler görüyorum bu gibi usulsüz şeyler yüzünden eylül ayındaki düğünüm/düğünlerimiz riske girecek diye çok korkuyorum
Canim ama çok komik değil mi erikdali oynarkende yanyana geliyor insanlar halay gibi oluyor nerdeyse o zaman neden halay yasakCanım icin rahat olsun bugün dügün salonumuzla konustuk dügünlerde oynamak serbestmis artık. Halay yasakmıs sadece.
Cok sükür bizlerinde sesini duyan oldu sonunda.