• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 İSTANBUL'DA YÜZ GERME AMELİYATI İÇİN DOKTOR TAVSİYESİ OLAN??

lilyumm888

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
22
2
286
Selam arkadaşlar
Kimi mini orta yüz germe diyor kimi endoskopik yüz germe diyor.
Daha önce yaptırıp memnun kalan varsa ve doktor önerisi olan varsa lütfen ACİL yardım istiyorum sizden...
Ben 4 aydır araştırıyorum. Tamam budur dediğim bir doktor olduğunda hakkında araştırma yapıyorum, olumsuz 1 tane bile yorumunu gördüğümde soğuyorum maalesef. Yeniden araştırmaya devam ediyorum.
Bende eğer bulursam burdan paylaşacağım.

Teşekkür ederim 🤗

Hayati Akbaş komşum oldu kadın genç kız oldu onun gibi yapanı göremedim

Selam arkadaşlar
Daha önce yaptırıp memnun kalan varsa ve doktor önerisi olan varsa lütfen ACİL yardım istiyorum sizden...
Ben 4 aydır araştırıyorum. Tamam budur dediğim bir doktor olduğunda hakkında araştırma yapıyorum, olumsuz 1 tane bile yorumunu gördüğümde soğuyorum maalesef. Yeniden araştırmaya devam ediyorum.

Teşekkür ederim 🤗
Bende sizin gibiyim ne yapacagim kararsizim yuz olunca insan cok korkuyor basarisiz olursa vucut gibi saklamak cok zor, ben zekeriya kul beyi cok merak ediyorum bu ara onu takip ediyorjm ama burda cok yorum yok maalesef

Bende sizin gibiyim ne yapacagim kararsizim yuz olunca insan cok korkuyor basarisiz olursa vucut gibi saklamak cok zor, ben zekeriya kul beyi cok merak ediyorum bu ara onu takip ediyorjm ama burda cok yorum yok maalesef
Selamlar
Aynen oyle maalesef bu aralar dr resit burak kayani araştırıyorum.
Endolift lazer yapıyor etkisi 5 6 sene imis.
Fakat fiyati 25.000 tl. Ayni islemi baska yerler 6.000 tl 7000tl ye yapanlar var
Ocak ayına randevu aldim bakalim ne diyecek

Selamlar
Aynen oyle maalesef bu aralar dr resit burak kayani araştırıyorum.
Endolift lazer yapıyor etkisi 5 6 sene imis.
Fakat fiyati 25.000 tl. Ayni islemi baska yerler 6.000 tl 7000tl ye yapanlar var
Ocak ayına randevu aldim bakalim ne diyecek
Merhaba hangi doktor 6000-7000 TL yapıyor acaba ??

Merhaba hangi doktor 6000-7000 TL yapıyor acaba ??
Selamlar
Instagramdan gorup gitmistim sym estetik nişantaşındaki yerlerine gidip görüştüm. Onlar 5000 tl ye yapiyorlar.
Ben doku tip merkezinde gecen hafta yaptirdim suan odem var 1 hafta kaldı odemlerimin gitmesine. Onlarda yuz ve boyun olarak 7000 tl ye yapıyorlar.

Bende bir kaç aydıR araştırıyorum bulamadım. Benim de ihtiyacım var. Hazır evdeyken de olmak istiyorum. Anca iyileşirim. Sen bulabildin mi ?

Valla ben doku medical emre beye yaptirdim. Suan iyilesme surecindeyim. 6 ila 12 hafta sonra etkilerini gorecegimi soyledi. Suan odem var zaten.
Sonucu yazarim

Selamlar
Instagramdan gorup gitmistim sym estetik nişantaşındaki yerlerine gidip görüştüm. Onlar 5000 tl ye yapiyorlar.
Ben doku tip merkezinde gecen hafta yaptirdim suan odem var 1 hafta kaldı odemlerimin gitmesine. Onlarda yuz ve boyun olarak 7000 tl ye yapıyorlar.
Sonucundan memnun musunuz?

Selam arkadaşlar

Teşekkür ederim 🤗
Kesinlikle zekeriya bey derim.Ben orta yuz ve sakak germe oldum.sıfır ödem nerdeyse .şimdi 4.ayimdayim.benden sonra 4 arkadasim oldu ve 2.tanesinin annesi tum yuz germe oldu

Back