2020 Gk-Gy-Eb-ÖABT Maratonu

Canfeb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
18.424
55.167
Allah izin verirse önümüzdeki sınavda atanmak için çalışmaya başladım ,şimdilik matematik çalışıyorum hedefim yıl sonuna kadar GK gy konularını bitirip sonrasında eğitim ve alan konularına çalışırken soru ve deneme çözmek ,yapamadigim soruları ve önemli buldugum yerleri burdan paylasicam.yardimci olmak isteyen birileri çıkar belki:KK9: tavsiyelere açığım (çalışma yöntem ve tekniklerinizi paylasirsaniz sevinirim )Hazırlanacak arkadaşlar bana eşlik ederseniz sevinirim:21:

Bu arada 1.5 yaşında bebeğim var günlük çalışma saatlerim kısıtlı verimli kullanmam gerekecek:KK51:

Şuraya güncel notlar da alayım
Hafıza 15 temmuz müzesi -murted s400
Ilk yerli sismik gemisi oruç reis (fatih.yavuz.barbaros hayrettin.oruc reis)
*Artvin -Yusufeli ilçesi baraj olacak
Ankara-Tahran.iran demiryolu açıldı
Yerli kivi -ilkaltin -yalova

Son düzenleme:
Rasyonel sayılar, ondalik sayılar, basit esitsizlikler,mutlak değer bitti :KK9:vatandaşlık temel kavramlar bitti:KK9:

Kendime soru çözmek için hedef koyuyorum ilk hedef olarak 30.000

Öğrenme ve öğrenmeyi etkileyen faktörler bitti 65 soru çözüldü

Hedef soru 30.000 kalan 29.760:rapci:

Matematik köklü sayılar soru çözülecek :KK51: Yarın tarihe de başlamayı düşünüyorum biraz ilerledikten sonra Coğrafya ya geçerim sanırım ya da matematik konular bitince

Öğrenme psikolojisinde klasik kosullanmanin sonundayim 2 gün içinde bu dersi bitirip soru çözümüne gecicem sırada gelişim ya da ölçme var:KK28:

Öğrenme psikolojisi video dersler bitti ama konuları oturtamadim kuramlar beni benden aldı soru çözerek oturtmaya çalışıcam :KK64:

Ölçme ve değerlendirmeye geçiyorum :rapci:

Evveliyat soru bankasinadan 96 soru çözdüm hedefe kalan 29. 664 soru

Dün eğitim denemesi çözdüm
Tarih te osmanliya kadar geldim
Vatandaşlık idare hukukunu bitirdim sondan başladım kısa ünite ve 3 soru geldiği için

Ölçme ve değerlendirme bitti soru Bankası na gecicem

X