Bence böyle yapma ben olsam hem gelmiyon hem sorun cikariyon derdim biraz daha ılımlı olmaya çalışbence senin düğünün çok güzel olur Ağustosa daha çok var hastalık biter ve ben bu yeni düzenin türk milletine yansıyacağını düşünmüyorum ben bile şu hastalık kalktığı an nerde kalabalık varsa atlamak istiyorum kimse corona bidaha gelmesin diye gelmeyeceğini düşünmüyorum tekrar aktif günlerimiz gelecek elbet. ben sadece daha fazla uzasın istemiyorum ailem pek anlamıyor ama eşimle aramız bozuluyor ben özleyince çekilmez biri oluyorum tartışma çıkarıyorum
Bence böyle yapma ben olsam hem gelmiyon hem sorun cikariyon derdim biraz daha ılımlı olmaya çalış
Walla adam dayanamazsa başar orayı verin karımı yeter diye sakinleşir kiz artık bir şekilde walla zor ya napcaz bilmemZaten hemen öpücüklü foto atıyorum bizim öyle küsme olayımız yok bugün beni görmeye gelmedi diye sinirlendim birazcık kızdım kızdırdım sonra yumuşadık. bakalım mayısa kadar dayanamam gbi görünüyor
Walla adam dayanamazsa başar orayı verin karımı yeter diye sakinleşir kiz artık bir şekilde walla zor ya napcaz bilmem
Hahaha zaten düz duvar işi durumlar kocalar bir an önce kavuşalım istiyo seninkide tak edince der herhaldeya işte ben onu istiyorumyeter ulan karımı almaya geldim düğün müyün yok işte heeyt desin istiyorum ben erkek olcaktım varya aklım çok iyi çalışırdı
Hahaha zaten düz duvar işi durumlar kocalar bir an önce kavuşalım istiyo seninkide tak edince der herhalde
Annem ateşle barut yan yana durmaz diye buluşturmuyor hala ama biz zaten nikahtan sonra hallettik o işi ahahaahannem ya kıyamam duvara tırmanmaya başladı 4 hafta oldu ne zaman tak edecek merak içindeyim.
iyi yapmışsın eşin sonuçta tabi olacak da ah bu anneler büyükle salsa na kızı kocasına ya
Bakalim ne zaman tak edicek benim nişanlıma walla evlenelim olacak o is diyo düğününde yapacağız sana söz ama ortalık duzelsin diyo25 yaşım bitiyor libidolar tavan yapmışken tutamazdım kendiimi
Bakalim ne zaman tak edicek benim nişanlıma walla evlenelim olacak o is diyo düğününde yapacağız sana söz ama ortalık duzelsin diyoAma fenalarda yani
Nikah önce olcak ya sen gibi ıştenikah düğün günü mü olacak :)
o evlilik cüzdanını almadan yapma sakın erkeklerin sağı solu belli olmaz
Benim her şeyim hazır olsa beklemezdim ben deBiz beklemeyi düşünmüyoruz ya bekle bekle nereye kadar bir an önce düzen yuva kurulsun istiyorum ben
Benimde hiçbirşeyin hazır değil ki eşya ev sadece düğün tarihi belliydi ama genede seneye saektirmican ya seneyede düğün yaparım napimBenim her şeyim hazır olsa beklemezdim ben de
Ama ne evimiz hazır, ne nikah tarihimiz hazır
Ne ara hepsini halledicem
Bi de düğün yapsak kaç kişi gelir ki, takı zaten olmaz
Peki seneye felan düğün dusunuyo musunuz benim.nisamlim düğünü seneye yapalım eger durumlar düzelmezse diyo
Canım eylülde düğün olur. Bak daha şimdi haberde çıktı. Mayıs sonu antalyada otellerin açılacağı . Eylüle ohooooooDüğün salonlarını aradık. Eylüldeki düğünü mayısa ya da seneye ertelemek için
Neymiş daha eylüle çok varmış
Erkenden söylüyoruz işte, yerimizi isteyene verin diye, salon da çıldırttı beni
belki de ama birincisi biz daha nişanlanamadık mayısta olcaktı iptal olurCanım eylülde düğün olur. Bak daha şimdi haberde çıktı. Mayıs sonu antalyada otellerin açılacağı . Eylüle ohoooooo