Cok sukur nemutlu darisi basima insallah hayırlısıyla.Kendi evimize geçtik canım. Ama ufak tefek eşyalarımı taşımamıştım kıyafetim ıvırım zıvırım çoğu aile evimde kaldı. Çok uzak değiliz arabayla yarım saat mesafedeyiz ama eşim hâlâ çalışıyor ve kalabalık sayılabilecek ortamda, aile evimde de 65 yaş üstü olduğu için, mâlum daha fazla risk altındalar onlar, gidip alamıyoruz. Öyle saçma, komik bir durum oldu.Neyse en azından nikahıma aldım adamı Hepinize mutluluklar gönlünüze göre olsun, ne kadar olabiliyorsa o kadar olsun
Ayni durumdayiz dugun gunumuzde ayni25 şubatta nikahım kıyıldı evim şuan yaşamaya müsait çeyiz gitti düğün 12 nisanda olcaktı 30 mayısa erteledik sanırım düğün yapmaktan vazgeçiyorum daha erteleme şansım yok çünkü uzadıkça iki ailenin arası çıtırdamaya başladı ailemin baskıcı olması nedeniyle kimse üzülmeden kırılmadan bitsin istiyorum :)
Ayni durumdayiz dugun gunumuzde ayni
Nişan muhtemelen gitti, ama düğünde sıkıntı olacağını sanmıyorum.Benim de mayısta nişanım, eylülün ilk haftası düğünüm olacaktı, nişanı kısa tutalım demiştik.
İkisi de iptal gibi duruyor
Hiç nişan yapmadan da düğüm olur mu bilmiyorum ki, nişan dediğim aile arası yüzüktü.Nişan muhtemelen gitti, ama düğünde sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yukarıda belki okudun bilmiyorum ama, durumu çok daha kötü olanlar var, ben de dahil.Hiç nişan yapmadan da düğüm olur mu bilmiyorum ki, nişan dediğim aile arası yüzüktü.
Şu an canımızın derdindeyiz düğün en son düşündüğüm şey ama yine de belirsizlik insanı yoruyo. Hep bi soru işareti
Düğün yaparız kimse gelmez, hadi gelen oldu hastalık durumları yaşanır o da kötü.
Bakalım nolcak
Evet doğru çevremde de var o şekilde. Bizim de evimiz yapılcaktı tadilata verilip kaldı öyle. Eşyalarım alınmadı hepsini bu aralarda yapcaktık.Yukarıda belki okudun bilmiyorum ama, durumu çok daha kötü olanlar var, ben de dahil.
Benim evim tutuldu, eşyalarım depoda kaldı, depolar kapalı, boş eve kira veriyorum, düğün,kına salonlarım tutuldu, öyle bekliyoruz.
Burada davetiyeleri bile dağılmış halde olup düğünü iptal olanlar var.
Okusan, inan ki haline şükredersin.
2020 gelinleri olarak en popüler söylemimiz; '' Bekleyim bakalım... ''Evet doğru çevremde de var o şekilde. Bizim de evimiz yapılcaktı tadilata verilip kaldı öyle. Eşyalarım alınmadı hepsini bu aralarda yapcaktık.
ne diyelim bu yılki gelinlerin de şansı buymuş.Ben zaten dediğim gibi düğün yaparım da sorun olur diye korkuyorum. Seneye kalsa seneye nolacağı belli değil. Düğünsüz sade nikaha da aileler kesinlikle karşı.
Bekleyelim bakalım
Yapılır neden yapılmasın, hele şu an olağanüstü durum varBiraz önce düğün mekanını aradık bizde 31 Mayısta olmazsa eğer düğünümüz maalesef ekime kadar tüm hafta sonları doluymuş. Napıcam kızlar ya ? Cuma günü akşam düğün yapılır mı ?
Canım bende olmazsa hafta içi bir güne ertelicem mecburen ağustosa. Napalım hiç düğün olmamasından hafta içi olması iyidir . Gelen gelir artık ne yapalımBiraz önce düğün mekanını aradık bizde 31 Mayısta olmazsa eğer düğünümüz maalesef ekime kadar tüm hafta sonları doluymuş. Napıcam kızlar ya ? Cuma günü akşam düğün yapılır mı ?
o ne demek kız ne kaçırdım benOcak ayına kadar damat halayı, olayımız belli oldu :)))
Düğünler ertelendi, karantina kalkar kalkmaz başlar, ocak ayına kadar yolu var, bi taraflarımız dona dona kır düğünü yaparız diyorum.o ne demek kız ne kaçırdım ben
Ne yaptın canım nikahı kıyıyor musun ?Düğünler ertelendi, karantina kalkar kalkmaz başlar, ocak ayına kadar yolu var, bi taraflarımız dona dona kır düğünü yaparız diyorum.