- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.301
Sagol ya ben de arastirdim biraz bisey bulamayinca stress oldumSadece anti troglobulin antikor yuksek cikmis o da triod rahatsızlığından diyor ama tsh vs iyi gorunuyor
Sen yine de dr ile gorus umarim kotu birsey yokturSagol ya ben de arastirdim biraz bisey bulamayinca stress oldum
Doktor yazarsa karşılıyor canım devlet az bi katkı ödüyorsun ilaç prilam dr. Gece yatmadan iki tane içiyorumCnm o ilacın adı ne ki?bende alayım. Kusmam yok ama midem kayniyo istahim kesildi hiç bişey yemek istemiyorum canım hiç bişey istemiyo. Şu bile içmek istemiyom. Bende içeyim bari o ilactan. Devlet karsilamiyor demi
Doktoruna sor istersen canım en iyisini onlar bilirAy çok sağol canım. .nasıl yani almayim mi zararlı mı. .ama çok kotuyum cikarmjyorum ama midem kaynıyor hiç bişey yiyemyorum
Soldaki kese değil. Korpus luteum.Catlayan yumurtası.Bebek gelişimini tamamlayana kadar progesteron salgılayıp gelişimine destek olacak.sonra yavaş yavaş kaybolacak.Hepimizde var.Bende ilk kesemi demistim doktora böyle anlattiİkiz değil di mi, sanki soldaki de bir kese gibi
Aa çok ilginçmiş bunu hiç duymamıştım, teşekkürlerSoldaki kese değil. Korpus luteum.Catlayan yumurtası.Bebek gelişimini tamamlayana kadar progesteron salgılayıp gelişimine destek olacak.sonra yavaş yavaş kaybolacak.Hepimizde var.Bende ilk kesemi demistim doktora böyle anlatti
Masallahne guzel bi goruntu sabah sabahBuda benmm minkmm 3 günn öndenn gidiyorzz
Hasimaton mu var cnmBi sorun yok canim tahlil sonuçların iyi
Benim miHasimaton mu var cnm
Ayyy kusura bakma cnm..Benim miarkadasa yazmak istediniz herhalde
Büyük ihtimalle hasimato tiroidin var..çünkü antikor değerin yüksek..drun gerekli açıklamayı yapar cnmGüneydin guzel anneler kan tahlili sonucu cikmis arastirdim pek anlayamadim ama var mi aranizda az cok anlayan sanırım biraz sıkıntı var :/
Tesekkurler cok ilgincmis gercekten ilk defa duydumSoldaki kese değil. Korpus luteum.Catlayan yumurtası.Bebek gelişimini tamamlayana kadar progesteron salgılayıp gelişimine destek olacak.sonra yavaş yavaş kaybolacak.Hepimizde var.Bende ilk kesemi demistim doktora böyle anlatti
41 kere masallahBuda benmm minkmm 3 günn öndenn gidiyorzz
Maşallah ne güzelBuda benmm minkmm 3 günn öndenn gidiyorzz
Ayy ellerii bilee olşmşş doktorr gösterdi falnn çok güzell çokk heycanlııMasallahne guzel bi goruntu sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?