- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.261
Bende çok gerinmek istiyorum çoğunlukla yüzüstü yatıyorum kızıma hamileyken dr sorun yok karnın çıkınca zaten yatamayacaksın demişti cnm o yüzden şimdilik yatıyorum sadece bugün üstüne basa basa ani hareketlerden kaçınmalısın dedi hatırladıklarım bunlarjoker gibi ağzım kulaklarıma vardı bebeğimizi görünce valla adımı bile unuttum
size sorayım bari; benim gibi sık sık gerinmek istiyor musunuz siz de hanımlar? bir de hala yüzüstü yatıyorum ben. 4. aydan sonra yatmak iyi değilmiş o zamana kadar yatılabilirmiş diye okumuştum internette.
hayır ama oraya gittik kontrol içinSefaköy demi oturuyorsun cnm
Hadi gözünaydın. Çok güzel. Seninle de aynıyız şuan. Dün 6+5 ölçtü dr ama kalp atışını di letmedi bana.biz de geldik bu da benim miniğim kalpatışlarını duyduk o kadar duygulandım ki
Ben yatıyorum yüzüstü. Minicik mm lik bir sey. Zarar göreceğini düşünmüyorum. Dr bile ultrasonla görebilmek için cihazı iyice bastırıyor. En azından ilk 3 ay sorun olmaz sanırım. Benim sorunum akşam olunca bel kasık diz ayak eklemleri ağrıyor. Sürekli gerinme isteği oluyor rahatlamak için.joker gibi ağzım kulaklarıma vardı bebeğimizi görünce valla adımı bile unuttum
size sorayım bari; benim gibi sık sık gerinmek istiyor musunuz siz de hanımlar? bir de hala yüzüstü yatıyorum ben. 4. aydan sonra yatmak iyi değilmiş o zamana kadar yatılabilirmiş diye okumuştum internette.
Biz kısaca mucize ilaç diyoruz kendisinebebeğimizi gördük kızlar. günü gününe gelişmiş. 7+3 olmuşuz. kalp atışını ekrana yansıttı doktor ama çok küçük dedi dışardan duyamadık. vajinal muayende duyabiliriz isterseniz dedi ben istemedim. bulantım için şu an ismini unuttum sonu dr ile biten ilaçtan verdi günde 2 defa alacaksın dedi. kötü hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.
yine sormam gereken tüm soruları sormayı unutup eve geldim
Teşekkür ederim cnm etkilenmemesi için az dinletti evt benimde sata göre 7+0 ama ultrason ölçümü 6+6 çıktıHadi gözünaydın. Çok güzel. Seninle de aynıyız şuan. Dün 6+5 ölçtü dr ama kalp atışını di letmedi bana.
2 gün fark var sadece, haftasonu gittiğim doktor gebelik haftası ölçümü için cihazdan cihaza göre bile değişir demişti...Teşekkür ederim cnm etkilenmemesi için az dinletti evt benimde sata göre 7+0 ama ultrason ölçümü 6+6 çıktı
Oyyyy maşaallah sübhanallah yerim onu yer
Ah canım benim teşekkür ederim sorma valla çok duygulandım 3 kayıptan sonra İnan bi garip oldumAyy maşallah maşallah maşallah kuzuma kocaman olmuş canimmm ❤❤
İlacı sakın bırakmayın benimde tiroidim var 2ydi değerim hamile kalınca 6ya yükselmiş ilacımı kullandığım halde şuan geri 2 ye düştü devam ediyorum dozumu artırdılar . doktorunuz bıraktırana kadar kullanınKizlar merhabagebeligimin 4.haftasında tsh ımın 5.65 olduğunu farkettik. Hemen ilaca başladık. Bir ay kullandım.bugün tekrar tahlil yaptığımda 1.9 a indiğini gördük ama doktor tedbir amaçlı ilaca devam edeceksin dedi. Sizde durumlar nasıl ? Tsh a baktırdınız mı?
İlacı sakın bırakmayın benimde tiroidim var 2ydi değerim hamile kalınca 6ya yükselmiş ilacımı kullandığım halde şuan geri 2 ye düştü devam ediyorum dozumu artırdılar . doktorunuz bıraktırana kadar kullanın
vallahi mucize ki ne mucize. yemek yer yemez attım bulantı mı ay o da neBiz kısaca mucize ilaç diyoruz kendisineaman olsun duyarsın daha canım sağlıklı olsun da☺
Kizlar merhabagebeligimin 4.haftasında tsh ımın 5.65 olduğunu farkettik. Hemen ilaca başladık. Bir ay kullandım.bugün tekrar tahlil yaptığımda 1.9 a indiğini gördük ama doktor tedbir amaçlı ilaca devam edeceksin dedi. Sizde durumlar nasıl ? Tsh a baktırdınız mı?
Ben de bugun gittim dahiliyeye.. 4 hafta önce tsh 4,75 çıkmıştı bugun de kan verdim ama henuz cıkmadı sonuçlar doktor tedbir amaçlı bugünden başlattıİlacı sakın bırakmayın benimde tiroidim var 2ydi değerim hamile kalınca 6ya yükselmiş ilacımı kullandığım halde şuan geri 2 ye düştü devam ediyorum dozumu artırdılar . doktorunuz bıraktırana kadar kullanın
En iyi bilenlerden birisi benim daha ergenliğimde tiroid olduğum çıktı ortaya dediler bir ömür içeceksin bu hapı alıştık beraber yadirgamiyorum bütünleşik onunlaTabikiidoktor demeden asla bırakmam. Zaten tedbir amaçlı devam edecekmişim. Tiroit cok elzem.dikkatli olunmalı
Bu aç karnına olayına dikkat edin hapın emilimi için en az yarım saat önce ama eğer unutursanız ay unuttum içmiyim filan demeyin için mutlakaBen de bugun gittim dahiliyeye.. 4 hafta önce tsh 4,75 çıkmıştı bugun de kan verdim ama henuz cıkmadı sonuçlar doktor tedbir amaçlı bugünden başlattı
Canım benim.cok.iyi anlayabiliyorum seni ama şükürler olsun artık. Sağ salim gelsin bütün kuzucuklarOyyyy maşaallah sübhanallah yerim onu yer
Ah canım benim teşekkür ederim sorma valla çok duygulandım 3 kayıptan sonra İnan bi garip oldumçok şükür Rabbime
Bende kullanıyorum tiroit ilaci 200luk hemde..Kizlar merhabagebeligimin 4.haftasında tsh ımın 5.65 olduğunu farkettik. Hemen ilaca başladık. Bir ay kullandım.bugün tekrar tahlil yaptığımda 1.9 a indiğini gördük ama doktor tedbir amaçlı ilaca devam edeceksin dedi. Sizde durumlar nasıl ? Tsh a baktırdınız mı?
Karın büyüdükten sonra zaten yüzüstü yatmana bebekte izin vermez emin oljoker gibi ağzım kulaklarıma vardı bebeğimizi görünce valla adımı bile unuttum
Benim 2.74 tu bi kac hafta sonra kan verdim yine 2.27 oldu. Ilaca gerek yok ama 2 nin altında olmasini isteriz dedi. Bi daha kan vercem bi kac hafta sonraKizlar merhabagebeligimin 4.haftasında tsh ımın 5.65 olduğunu farkettik. Hemen ilaca başladık. Bir ay kullandım.bugün tekrar tahlil yaptığımda 1.9 a indiğini gördük ama doktor tedbir amaçlı ilaca devam edeceksin dedi. Sizde durumlar nasıl ? Tsh a baktırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?