- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #4.241
Canım teşekkür ederim cevabın içinbanlanmıştır
Gözün aydın canım ne güzel bir an. Duygulanmamak elde değilbiz de geldik bu da benim miniğim kalpatışlarını duyduk o kadar duygulandım ki
Bende rüyamda katiller varmiş onlardan kaciyorum birtane kız çocuk var onu kurtardım ellerinden kaçırdım falan ful aksiyonlardayımben de aşırı fantastik rüyalar görüyorum. dün gece vampirdim mesela
Kilo varsa göbek kısmında zor görmesi normal canimKızlar doktorlar benim keseyi çok zor buluyorlar. Karnıma cihazı bastırarak oldukça aradılar. Hatta bir an korktum. İlk gittiğimde rahimin ters demişti biri. Kızıma hamileyken hiç böyle diyen olmamıştı. Sizde de oldumu böyle.
Erkek diyorumMerhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Gozunuzaydin cnm cok sevindimbiz de geldik bu da benim miniğim kalpatışlarını duyduk o kadar duygulandım ki
Saolasın kuzum benim Allah razı olsun amin inşaallahAyy gözün aydın canım cok sevindim sağlıkla kucağına da al insallah ☺
Bir kızım Rabbim diğerininde tattırsın inşaallah sağlıklı olsunda herşeye razıyım ElhamdulillahErkek diyorum
Maşaallah sübhanallah kuzum bende öyle oluyorum unutuyorum çıkınca aklıma geliyor bir dahaki sefere sorarım diyorum o zaman da unutuyorumbebeğimizi gördük kızlar. günü gününe gelişmiş. 7+3 olmuşuz. kalp atışını ekrana yansıttı doktor ama çok küçük dedi dışardan duyamadık. vajinal muayende duyabiliriz isterseniz dedi ben istemedim. bulantım için şu an ismini unuttum sonu dr ile biten ilaçtan verdi günde 2 defa alacaksın dedi. kötü hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.
yine sormam gereken tüm soruları sormayı unutup eve geldim
Cok sevindim hepimizin gozuaydin sag salim gorduk cok sukurbebeğimizi gördük kızlar. günü gününe gelişmiş. 7+3 olmuşuz. kalp atışını ekrana yansıttı doktor ama çok küçük dedi dışardan duyamadık. vajinal muayende duyabiliriz isterseniz dedi ben istemedim. bulantım için şu an ismini unuttum sonu dr ile biten ilaçtan verdi günde 2 defa alacaksın dedi. kötü hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.
Gözün aydın canım ne mutlu sana sevindim senin adına.bebeğimizi gördük kızlar. günü gününe gelişmiş. 7+3 olmuşuz. kalp atışını ekrana yansıttı doktor ama çok küçük dedi dışardan duyamadık. vajinal muayende duyabiliriz isterseniz dedi ben istemedim. bulantım için şu an ismini unuttum sonu dr ile biten ilaçtan verdi günde 2 defa alacaksın dedi. kötü hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.
Ayy maşallah maşallah maşallah kuzuma kocaman olmuş canimmm ❤❤Merhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum
Az kalmış azbenim de daha 11 gün var kontroleen son 6+2 de görmüştüm şuan 8+2.. resmen şafak sayıyorum ama geçmiyo ya
O
Gozunuzaydin cnm cok sevindim
maşallahbebeğimizi gördük kızlar. günü gününe gelişmiş. 7+3 olmuşuz. kalp atışını ekrana yansıttı doktor ama çok küçük dedi dışardan duyamadık. vajinal muayende duyabiliriz isterseniz dedi ben istemedim. bulantım için şu an ismini unuttum sonu dr ile biten ilaçtan verdi günde 2 defa alacaksın dedi. kötü hiçbir şey yokmuş gayet sağlıklı dedi.
joker gibi ağzım kulaklarıma vardı bebeğimizi görünce valla adımı bile unuttummaşallahbende aynı şekil tek soru soramadan geri geldim
Sefaköy demi oturuyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?