- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.161
İnşallah canıminşallah uygun bi mama bulursunuz ❤❤
Benimki tekrar eden şeylere ikilemeli kelimelere çok gülüyor otübüsün tekerleği şarkısına bayilirÇok güzel şarkıymış müziği filan. Çok gerginim dinlerken ağladımuyansın dinleteyim oğluma. Bizde miniyo hayvan sesleri ve gezegenler şarkısını çok seviyoruz tavsiye ederim. Türkçe ama
yok be ne havası kuzum ya ailen nerdeyse orayı özlüyorsun. burayı da çok seviyorum elbet ama şöyle annemle ablamla karşılıklı dairelerde oturmayı ne çok isterdimBodrum muçok havalı
Ok memnun oldum toprağımmmHijyenik konusu bendede takıntılı ve düşündürüyor en iyi kendin yapmak bı tarif gördüm onu yapicam şimdilik alt komsumdan temin ediyorumbu arada yakınsın bana bende aydindayim
Hemen ağzını açıyor ama yüzünü ekşitiyor yerken şimdilik iyi gidiyor gibi
Benim gibi düşünmüşsün ama eminim o zamanda bir sıkıntısı olurda fakat bukadar yalnız kalmazdik öyle olsa kesin sabah eşim çıktı mı oraya gider akşamı ederdimyok be ne havası kuzum ya ailen nerdeyse orayı özlüyorsun. burayı da çok seviyorum elbet ama şöyle annemle ablamla karşılıklı dairelerde oturmayı ne çok isterdim
Hiç öyle olmuyor canım inanki.ben ailemle aynı şehirdeyim ve bazen onları 2 ay görmediğim zamanlar oluyor ki babamın işyeri evime 15 dk uzaklıktaKizlar ben bayadir
Benim gibi düşünmüşsün ama eminim o zamanda bir sıkıntısı olurda fakat bukadar yalnız kalmazdik öyle olsa kesin sabah eşim çıktı mı oraya gider akşamı ederdim
Bende ablamla aynı apartmandatız haftada Bi anca görüşüyoruz çocuklar gidip geliyor olmuyor yani sürekli birlikteKizlar ben bayadir
Benim gibi düşünmüşsün ama eminim o zamanda bir sıkıntısı olurda fakat bukadar yalnız kalmazdik öyle olsa kesin sabah eşim çıktı mı oraya gider akşamı ederdim
Karşı daire olsaydı giderdim diye düşünüyorum ama doğru soyluyorsunHiç öyle olmuyor canım inanki.ben ailemle aynı şehirdeyim ve bazen onları 2 ay görmediğim zamanlar oluyor ki babamın işyeri evime 15 dk uzaklıkta
Ben kalabalık aileden geldim apartmanimiz aile apartmaniydi ayriyetten karşı binalarda bir abim birde ablam vardı sabah kalkar kalkmaz hangisi denk gelirse kahvaltı yapardık gezerdik çaya giderdik park vardı yakinda toplanip orda keyif yapardık yengemlerle abla kardeş gibiydik Sabit bir yerde durmazdim ve genelde toplasirdik çok eglenirdik lBende ablamla aynı apartmandatız haftada Bi anca görüşüyoruz çocuklar gidip geliyor olmuyor yani sürekli birlikte
O şekilde olması güzel olur canım ne güzel aile bağınız varmış inşallah birgün sende gidersin aralarınaBen kalabalık aileden geldim apartmanimiz aile apartmaniydi ayriyetten karşı binalarda bir abim birde ablam vardı sabah kalkar kalkmaz hangisi denk gelirse kahvaltı yapardık gezerdik çaya giderdik park vardı yakinda toplanip orda keyif yapardık yengemlerle abla kardeş gibiydik Sabit bir yerde durmazdim ve genelde toplasirdik çok eglenirdik lhatta bazen telefonu evde unuturdum eşim annemi arardı nisanliyken ulaşamıyorum sunaya diye annem beni sırayla herkesi arar öyle bulurdu çok özledim o günleri ailemi görmeyeli bir buçuk sene oldu
Pandemi herkesi ayırdı ama güzeldi o zamanlarO şekilde olması güzel olur canım ne güzel aile bağınız varmış inşallah birgün sende gidersin aralarına
Ah canım ben deyok be ne havası kuzum ya ailen nerdeyse orayı özlüyorsun. burayı da çok seviyorum elbet ama şöyle annemle ablamla karşılıklı dairelerde oturmayı ne çok isterdim
hadi ya pandemiden dolayı mı canım?Hiç öyle olmuyor canım inanki.ben ailemle aynı şehirdeyim ve bazen onları 2 ay görmediğim zamanlar oluyor ki babamın işyeri evime 15 dk uzaklıkta
ohhh ne güzel günlermiş, ne güzelmiş böyle çok kardeşli bir ailede olmak.. bizim ailemiz kalabalık değildir ama annem sağolsun hiç eksikliğini aratmazBen kalabalık aileden geldim apartmanimiz aile apartmaniydi ayriyetten karşı binalarda bir abim birde ablam vardı sabah kalkar kalkmaz hangisi denk gelirse kahvaltı yapardık gezerdik çaya giderdik park vardı yakinda toplanip orda keyif yapardık yengemlerle abla kardeş gibiydik Sabit bir yerde durmazdim ve genelde toplasirdik çok eglenirdik lhatta bazen telefonu evde unuturdum eşim annemi arardı nisanliyken ulaşamıyorum sunaya diye annem beni sırayla herkesi arar öyle bulurdu çok özledim o günleri ailemi görmeyeli bir buçuk sene oldu
Nedemek canımPandemi herkesi ayırdı ama güzeldi o zamanlarkız senin sayende bır maziye gittim geldim
Nedemek canımPandemi herkesi ayırdı ama güzeldi o zamanlarkız senin sayende bır maziye gittim geldim
İş kitleme olayı benim annemdede vardır üzülüp ne duruyon kafanla konuş konuş iyi olamam kalk Bi abdest al sonra evinin işini yap kuran oku şunu yap bunu yap diye liste sıralarohhh ne güzel günlermiş, ne güzelmiş böyle çok kardeşli bir ailede olmak.. bizim ailemiz kalabalık değildir ama annem sağolsun hiç eksikliğini aratmaz. benim çabuk modum düşer, hemen üzülüveririm herşeye.. Annem hemen, öyle oturduğun yerde boş boş üzülme, kalk ütüleri yap bir yandan da üzülürsün der bana bolca iş kitler, ağız tadıyla bir depresyona giremem. her daim ocakta fokurdayan çayı yada yeni çekilmiş kahvesi vardır. muhabbeti de boldur, anlatır anlatır durur bende doğumdan sonra kalıp gitti, valla şuan çok ihtiyacım var ama ona hiç belli etmiyorum,keşke yanımda olsa da bebeğe bakmasada olur , o yine anlatsın benim kafam dağılsın, bana yeter
Evin içinde kokusu olsun verdigi huzur yeter diyorsun bencede Allah eksikliklerini göstermesin sagliklar yerinde olsun elbet yine gelicek o günlerohhh ne güzel günlermiş, ne güzelmiş böyle çok kardeşli bir ailede olmak.. bizim ailemiz kalabalık değildir ama annem sağolsun hiç eksikliğini aratmaz. benim çabuk modum düşer, hemen üzülüveririm herşeye.. Annem hemen, öyle oturduğun yerde boş boş üzülme, kalk ütüleri yap bir yandan da üzülürsün der bana bolca iş kitler, ağız tadıyla bir depresyona giremem. her daim ocakta fokurdayan çayı yada yeni çekilmiş kahvesi vardır. muhabbeti de boldur, anlatır anlatır durur bende doğumdan sonra kalıp gitti, valla şuan çok ihtiyacım var ama ona hiç belli etmiyorum,keşke yanımda olsa da bebeğe bakmasada olur , o yine anlatsın benim kafam dağılsın, bana yeter
Benim annemin dedikleri bı an benim annemden bahsediyorsun sandımNedemek canım
İş kitleme olayı benim annemdede vardır üzülüp ne duruyon kafanla konuş konuş iyi olamam kalk Bi abdest al sonra evinin işini yap kuran oku şunu yap bunu yap diye liste sıralar
Nasıl yani ataman olsa tek mi gideceksin çocukların ne olacak pekiHerkes gurbet ten yakınmış içime bi sizi düştü.evlendigimden beri hatta kendimi bildim bileli bu semtteym ama atamam oluuna gurbet olcak...kızım ben ananemi özlersem nolcak demeye başladı simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?