Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ikiz gebelik her anlamda daha zor ve riskli gerçekten. Sağlıklı doğumlar diliyorumAnne adayları herkese merhaba;
Şuan ikiz bebek bekleyen tüm hamile arkadaşlarımızı bilgi paylaşımı için buraya bekliyorum..
Tekil gebelikle aynı değiliz ve sorularımıza cevap bulamıyoruz bazen
Evet ikiz gebelik her anlamda daha zor ve riskli gerçekten. Sağlıklı doğumlar diliyorum
Valla canım işin sırrı sürekli yatmak bence. Yani ben öyle yaptımevet maalesef öyle ama biz de bu süreci en mutlu en sağlıklı nasıl geçirebiliriz diye deneyimlerimizi paylaşalım istedim. Umarım katılım olur :)
Gerçekten öyle. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Tek yumurta mı çift yumurta mı ?Benim de 2020 gorunuyor tabi erken dogum falan olmazsa malum erken dogum riski hep var biz de saglikla gelsin bebislerimiz ikiz gebelik gercekten zor
Ben şuan 9. Haftadayım hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür ne bulantı ne baş dönmesi. Sonradan olur mu bilmiyorumValla canım işin sırrı sürekli yatmak bence. Yani ben öyle yaptım
Cift benimki seninki ?Gerçekten öyle. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Tek yumurta mı çift yumurta mı ?
Benim ki de çiftCift benimki seninki ?
Son adet tarihin neydi seninMerhaba bende ikiz bebek bekliyorım ocak 15gibi olacak doğum heyecanla bekliyoruz inşallah sorun yaşamadan bitiririz bu süreci
11 mayısSon adet tarihin neydi senin
Kusura bakma benim de ocak 15 gosteriyo da dogum tarihi tabi bu tek gebelik icin gecerli bi tahmin bende dedim acaba ayni mi son adet tarihlerimiz ama ayni degilmis11 mayıs
Yok benim normalde 16 şubat gibi beklenen doğum tarihide ikiz olduğu için 14 ocak dedi doktorKusura bakma benim de ocak 15 gosteriyo da dogum tarihi tabi bu tek gebelik icin gecerli bi tahmin bende dedim acaba ayni mi son adet tarihlerimiz ama ayni degilmis
Anladim ben sormamistim doktora demek ki 1 ay geriye atacak sekilde hesapliyolar benim de 15 aralik gibi olacak o zaman tabi tahmin etmek zor ama olsun o zamanlara hazirlikli olmak lazimYok benim normalde 16 şubat gibi beklenen doğum tarihide ikiz olduğu için 14 ocak dedi doktor
İnşallah en deneyimlimiz sizsiniz şimdilik :)Merhaba bende ikiz bebek bekliyorım ocak 15gibi olacak doğum heyecanla bekliyoruz inşallah sorun yaşamadan bitiririz bu süreci
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimMerhaba kizlar bende daha cok yeniyim.ikiz hamileyim 6 haftaligiz.herhangi br belirtim yok daha 1 ekimde kalp atislarini duymaya gitcez Allahin izniyle
Amin cumlemiz alriz insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim