• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 DE AŞILAMA YAPTIRANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derya89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
126
81
18
35
Arkadaslar merhaba bugun asilama icin 2.ignemi oldum.. fostimon 75lik kullaniyorum..30 yasindayim Universite hastanesinde yaptiriyorum fiyati cok uygun ve Faik Gurkan Yazici diye bir doktor var. Mersin de yasayanlar gercekten cok sansli.. bu ay benim gibi asilama yapan ya da yaptiracak olanlar var mi? Nelere dikkat ediyosunuz takviye olarak ne kullanabilirim

Bende dün yaptırdım progesteron hapı verdi duphaston diye onu kullanıyorum folik asit kullanıyorum iş yapmamaya calisiyorm uzaniyorm

Esim az once catlatma ignemi yapti. Cuma gunu asilama var. Doktor umitli degil, biz istedik diye yapiyor. Tup bebekten once bir kez deneyelim sitedik. Insallah sizinkiler tutar.

Esim az once catlatma ignemi yapti. Cuma gunu asilama var. Doktor umitli degil, biz istedik diye yapiyor. Tup bebekten once bir kez deneyelim sitedik. Insallah sizinkiler tutar.
Yaa neden doktor umutlu degil.hic belli olmaz Rabbim ol desin yeter ki

Yaa neden doktor umutlu degil.hic belli olmaz Rabbim ol desin yeter ki
Zaten aşılamanın başarı oranı %15. Benim biraz yaşım var. Eşimin değerleri de çok değişken. Doktorun gerçekçi yaklaştığını düşünüyorum.

Cikar herhalde ay insallah hayrlisiyla vardir guzel haberlerini bekliyoruzz. Bende dun asilamami yaptrdm hala cok kotu gribim bakalm hakkmzda hayrlisi

Çıkabilir. Ben de 11. gün sabahı test yapmayı düşünüyorum.
Siz aşılamadan sonra kramp benzeri ağrı yaşadınız mı?

Kan veremedim sağlık ocağına ya pazartesiye kaldi göğüs ağrısı var hic böyle olmamıştı duphastondan olabilir mi

Ben dayanamayıp gidip sağlık ocağına kan vercem ya 11. Gun cikar mi aceba
Canım inanki benimde bugün 11 oldu kafama esiyo gidip test alayım diyorum sonra boşver diyip 15 günüm tamamlanmasını bekliyorum kasıklarım da ağrım çok var inşallah tutmuştur rabbim İsteyen herkese nasip etsin

Back