- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Olursa mucize olurZaten senin gibi ekşınlı birinin bebeği de ekşınlı gelecekti belli. Normal sıradan bir haber veremezdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursa mucize olurZaten senin gibi ekşınlı birinin bebeği de ekşınlı gelecekti belli. Normal sıradan bir haber veremezdi![]()
Onsallah oyledirm nasil ogrendin sen anlat hele
Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba,
Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah![]()
Bu cok iyi insallah saglikla ilerler8 ay üst üste hezimet olunca artık her belirti de kendime hadi ordan demeye başlamıştımbirkaç gün kala akşamları erkenden uyuyunca ve geceleri göğüs ağrısıyla uyanınca işgillendim canım. Bat günü silik çizgiyle öğrendim sanırım geç döllenme
![]()
Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahdarısı biz bekleyenlere inşallah bize de çok dua edin
Bu cok iyi insallah saglikla ilerlerbenimde 6 gun oldu geçeli tek belirtim gogus ucumun hassasiyeti be kanama
Hadi insallah diyelimHer anımda duacıyım Rabbim herkeslere nasip etsin evlat aşkıyla beklemek zor biliyorum ama gecikince güzelleşiyor inşallah
Aminn inşallah
Benim kanamam olmadı. Ama göğüs hassasiyetim hiç geçmedi bir aydır. İnşallah seninki de bebeciktendir![]()
Amin insllh saoalsn cnmcim. Cok sukur sona yaklastk darisi sizlereEvet canım duaların olma zamanı var işte elhamdulillah
Amin canım Allah razı olsun seninki de baya sona yaklaşmış Rabbim feraha çıkarsın ☺
Hayırlıs olsun canım çok sevindimmArkadaşlar merhaba,
Belki hatırlayanlarınız vardır 3-4 ay önce burada birlikte dua grupları kurmuştuk. Sonrasında geçen zaman ve burada okuduklarım beni çok yıprattığı için sizleri uzaktan takip etmeye devam ettim. Rabbim nasip etti hamileyim
Bir gün bu duyguyu yaşarsam yaşadıklarımı buraya yazıp en azından birilerine yardımcı olmaya çalışacağım diye düşünmüştüm. Bu ay soğan kürü uyguladım. Yumurtlamaya kadar 10 gün ve yumurtlama itibariyle bıraktım. Ve diğer aylardan farklı olarak adetim bittikten sonra her gün bir fetih bir meryem suresi okudum. Rabbim bizi sevindirdi. Şuan tek duam şu virüslü günlerden temiz çıkabilmek ve evladımı kucağıma alabilmek. Sizler için duacıyım Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah![]()
Yaptim canimcim sonradan cikan silik cizgi varLorikcim sen gebelik testi yaptın mı
2 gün daha bekleyip bidaha yap bakalım :)Yaptim canimcim sonradan cikan silik cizgi var
Oylr yapicam bakalim2 gün daha bekleyip bidaha yap bakalım :)
İyi haberlerini alırız inşallahOylr yapicam bakalim
Regl oldum canım giremedim de kaç gündür
Nasil suan son durum hala kahvemi gelen lekeInsalllahhhh![]()
Oglen kpyu kirmizi gibiydi simdi yine kahve olduNasil suan son durum hala kahvemi gelen leke![]()
Canım dışardan öyle görüp geldim takip ediyorum konunu inşallah hamilesidir :)Oglen kpyu kirmizi gibiydi simdi yine kahve oldu