Çok teşekkür ederim, inşallahBenim randevum pazartesi kese içinendişelenmeyin inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsınız kalp atışını da
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim, inşallahBenim randevum pazartesi kese içinendişelenmeyin inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsınız kalp atışını da
![]()
Üzülme canım çok şükür bak kesmeyi görmüşsün bi dur adım adım inşallah, boş yere evhamlanıp üzülüp sağlığından olma bebeğini düşün, bildiğim kadarıyla normal zaten keseden daha sonra bebek görülüyor hem olumlu düşün olumlu olsun inşallah, çağırma negatifiGittim canım. Kese gördük o kadar. Haftaya gel bakalım kalp atışı fln dedi. Ama sadece boş bir kese vardı. Çok gergin ve tedirginimya boş gebelikse diye çok üzülüyorum
![]()
Dur bklm belki hayrli bi sonuc alicksin belli olmuo bu isler. Her seyn hayrlisi yine deBen test yaptım. NegatifYıllardır ilk kez reglim gecikti boşuna umutlandım
İnşallah canımÜzülme canım çok şükür bak kesmeyi görmüşsün bi dur adım adım inşallah, boş yere evhamlanıp üzülüp sağlığından olma bebeğini düşün, bildiğim kadarıyla normal zaten keseden daha sonra bebek görülüyor hem olumlu düşün olumlu olsun inşallah, çağırma negatifi![]()
İnşallahhh duyacaksın canım yavrunun kalp atışlarını hiç panik yapma Allahın izniyle hem bi sıkıntı olsa zaten doktorlar söylüyor sana bahsederdi , normal olan durumlarda fazla konuşmuyorlarİnşallah canıminternette her yerde yol kesesinin de görünmesi lazım diyorlar. Ben onu görmedim. Doktorun yanında da çok kısa kaldım. Uzun kalmaktan kaçınıyorum. Sorular yazmıştım onları bile sormayı unuttum. Hoca da denedi yolk kesesi fln diye. Ben gelince evde baktım netten. Haftaya gel kalp atışı bakalım dedi. Moralim alt üst oldu yolk kesesi fln okuyunca
inşallah bir aksilik olmaz da duyarız kalbini kuzumun
![]()
Ne kadar güzel moral verdin bana, çok ihtiyacım var böyle şeyler duymaya sanırımİnşallahhh duyacaksın canım yavrunun kalp atışlarını hiç panik yapma Allahın izniyle hem bi sıkıntı olsa zaten doktorlar söylüyor sana bahsederdi , normal olan durumlarda fazla konuşmuyorlarsen güzelce sağlığına kendine dikkat et hem içini ferah tut sıkıntı yapma sakın. Bebeği de strese sokma içeride boş yere
fazla da araştırma İnternetten okudukça her türlü düşük olmayacak kötü ihtimali bile çağırıyoruz akışına Allaha bırak
![]()
Rica ederim ne demek kuzum burda birlikte seviniyoruz birlikte üzülüyoruzNe kadar güzel moral verdin bana, çok ihtiyacım var böyle şeyler duymaya sanırımAllahım inşallah bir aksilik yoktur ve haftaya duyarız kalbimizi... Doktora gidince nutkum tutuluyor, virüs öncesi olsa oturur bir sürü şey sorardım, virüs olunca soru sormak aklıma gelmiyor oturmadan giriyorum
dua ediyorum artık, hakkımızda hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim desteğin için
![]()
İnşallah canım çok çok teşekkür ederimRica ederim ne demek kuzum burda birlikte seviniyoruz birlikte üzülüyoruzAllah hepimizin yardımcısı olsun önemli olan olumlu bakabilmek, ortada bi sıkıntı yok çok şükür üzülmeni grrektirecek hiç bi şey yok her şey normal seyrinde inan bak doktordan falan değil İnternetten panik yapmışsın. Allah büyüktür daha çok güzel haberlerini vereceksin bize inşallah
hem çok normal bu ara hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz dünya savaşta resmen sorularını unutman normal bi dahakine sorarsın hem aklına çok takılan bi durum olursa doktorunu ara görüş için rahat eder
ama sakın internette okudum falan diye başlama öyle diyince doktorlar çok kızıyor
sen yüreğini ferah tut dua et, Allah çok güzel hayırlı sağlıklı haberler nasip etsin inşallah hepimize de
![]()
bugünlerde güzel haberlere ihtiyacımız var bizi mahrum etme bu haberlerden
![]()
Aminn canım aminİnşallah canım çok çok teşekkür ederimiyi ki sizler varsınız, sayenizde kendimi yalnız hissetmiyorum, bana dost oldunuz hepiniz
önümüzdeki hafta sanırım cumayı bekleyemeden perçembe günü en geç giderim yeniden gibi geliyor. İnşallah güzel haberler veririm sizlere
Allahım hepimize güzel haberler nasip etsin
isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah
![]()
Canım tedirgin olacak hiç bişey yok. Zaten herhangi aksi bi durum olsa doktorun belirtirdi. Ben hiç yolk kesesi falan görmedim kendimde, doktorda hiç bahsetmedi. Kalp atışı duyana kadar tedirgindim bende ama yolk kesesi göremedim diye değil, iki doktora gitmiştim ikisi de yolk kesesi diye bişey söylemedi. Kese oluşmuş, iki hafta sonra kalp atışı için gel demişlerdi. Kalp atışını duydum, yine de insanın tedirginliği geçmiyo. Sonra belirtilerim kaybolmuştu, o yüzden tedirgin olmuştum. Araştırdım, çoğu kişide olmuş. Korkma yani, güzel şeyler düşün.Ama boş kese gördüm yolk kesesi dediklerini görmedim bensiz gördünüz mü onu
Bana da bişi demedi. Kesenin şekli güzel dedi boyutunu söyledi. Sonra giyindim çıktım benCanım tedirgin olacak hiç bişey yok. Zaten herhangi aksi bi durum olsa doktorun belirtirdi. Ben hiç yolk kesesi falan görmedim kendimde, doktorda hiç bahsetmedi. Kalp atışı duyana kadar tedirgindim bende ama yolk kesesi göremedim diye değil, iki doktora gitmiştim ikisi de yolk kesesi diye bişey söylemedi. Kese oluşmuş, iki hafta sonra kalp atışı için gel demişlerdi. Kalp atışını duydum, yine de insanın tedirginliği geçmiyo. Sonra belirtilerim kaybolmuştu, o yüzden tedirgin olmuştum. Araştırdım, çoğu kişide olmuş. Korkma yani, güzel şeyler düşün.![]()
Canım, nasılsın? Doğum ne zamann dedi Dr?Dur bklm belki hayrli bi sonuc alicksin belli olmuo bu isler. Her seyn hayrlisi yine de
AminGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Mart
@Tubaa9533 bat 20
@eylem91 bat 22
N Nana Ana bat 23
@MrsRed bat 23
L Loriklorik bat 24
@Rabia islam bat 26
@MNbeyaz bat 26
@rosebatum bat 26
@Kedi sever bat 27
@nisandeniz bat 27
Nisan
@Kocasininprensesi93 bat 1
@Duhahsen bat 4
B Bluangl bat 5
@fionawoody bat 5
@Feminas bat 9
@dayler dayler bat 10
@bocek345 bat 11
@Alynabll bat 11
@Ahenfatma bat 15
@Artemissisipi bat 15
@pariko bat 16
@Aybush bat 18
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
Venuseva sat 18 Oc
@Maisiyah345 sat 1 Su
Edifar sat 2 Su
@Mlk245 bat 3 Su
@Ezgisnye sat 4 Su
Y yaska32 sat 20 Su
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
Ben de gebe kalmak istiyorum adetim gecikti bugün 3.günümdeyim mide bulantısı gaz sancısı ve baş agrısı var sizce hamilemiyim testi ne zaman yapmalıyım
Hemen yap, 3 gün geçmiş. Varsa çıkar zaten.Ben de gebe kalmak istiyorum adetim gecikti bugün 3.günümdeyim mide bulantısı gaz sancısı ve baş agrısı var sizce hamilemiyim testi ne zaman yapmalıyım
Iiyim com sukur cnm seni sormli.Canım, nasılsın? Doğum ne zamann dedi Dr?
Pazartesi kan versem yada ultrasonla baksalar çıkarmıHemen yap, 3 gün geçmiş. Varsa çıkar zaten.
Hayırlıca gelsin dünyaya inşaallah canım benim kendine dikkat et.Iiyim com sukur cnm seni sormli.
Kontorulumu ertelemistm durumlrdan dolyi. Onumuzdekj hafta sali gunu gidicem insllh. Baklm o zmn ne der dr . Simdilk yalanci kasilmalr agrilr falan yavastan basldi. Bklm
Amin insllj hepimz kiHayırlıca gelsin dünyaya inşaallah canım benim kendine dikkat et.
Bende dün gittim kalp atısını duyduk.
Malum zamanlardayız insan endişeleniyor. Özelde değil mi doktorun