Sen varken aday olmak kimin haddine başkanımAdil bir secim olsun
(Konu ne ara geldi ha buraya genel secimde hissettim kendimi ama olay guzel bizim kafalar bi guzel biguzel)
Diger adaylar nerde hanimis
Grubumuzun muhtarı ben olayım ne olur ne olurAdil bir secim olsun
(Konu ne ara geldi ha buraya genel secimde hissettim kendimi ama olay guzel bizim kafalar bi guzel biguzel)
Genel secim var baskan yardımcısı olmak isteyenler yorumlara buyursunHay Allah razı olsun 1 oy 1 oydur
Canımsın ama konuyu yanlıs anlamıssın yardımcı arıyorum istekler varSen varken aday olmak kimin haddine başkanım
Vay başkan bnm yardımcı seçelim ayagınızı denk alın başkanlık ne haddinize diyorsun güzel begendimGenel secim var baskan yardımcısı olmak isteyenler yorumlara buyursunben gidiyorum geleceam
Ev işi tabikide 2 hafta tadını çıkartcam yarın pazar evi süpürttürcem çok iyi ya zavallım sesinide çıkartmıyorBu is yaptırma meselesi benim dedigim ıs gorme olayımı yoksa ev geneli ıslermi
Yok baskanlıgımdan memnun olanlar var bozmayalım demek istiyorumVay başkan bnm yardımcı seçelim ayagınızı denk alın başkanlık ne haddinize diyorsun güzel begendim
Tabi cnm bizde yedikYok baskanlıgımdan memnun olanlar var bozmayalım demek istiyorum❤
Calıssın aferim aferimmEv işi tabikide 2 hafta tadını çıkartcam yarın pazar evi süpürttürcem çok iyi ya zavallım sesinide çıkartmıyor
Baskanlıga adaylıgını koymak isteyenler belirterek buyursunTabi cnm bizde yedik
Benim kafam doğuştan güzelAdil bir secim olsun
Çıksın baba yiğitler meydanaBaskanlıga adaylıgını koymak isteyenler belirterek buyursunadil bir secim olsun yardımcı olmak isteyenlerde belirterek buyursun kimmis o yürekliler bir goreyim bakalım
Isım var kız yumurtlicamÇıksın baba yiğitler meydanaalt alttan vermiş ayarı sıkıysa çıkın şimdi gruptan atar sizi nanaa
Oyyy kuzum yerim seni yaCoook iyi yapiyorsun vallahaicimden bir his su an icinde halay cekiyor bebegin ... cok sansli bence bebegin senin gibi anneye sahip olacagi icin
Gelecek felaketin farkinda degil benceEv işi tabikide 2 hafta tadını çıkartcam yarın pazar evi süpürttürcem çok iyi ya zavallım sesinide çıkartmıyor
Deme kız eşlerin de yapması lazımm benim eşim süpürür silerGelecek felaketin farkinda degil benceev temizligi
Kıııız bende yengeç ondan pozitifiz zateeeenSulu gözben yengeç
Baskan olarak sen sen sen en cok senDerken
Baskanlıgamı?
Yardımcılıgamı?❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?