- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
İncir mi yaptı acebağ?Yok kuzum sogan yapmadim ta gecen ay 5 6 gun incir suyu ictim o kadar o zmn yoktu gebelik zaten zaman gecti kan vermistim sknti yoktu hic bisey icip kullanmiorum ilk kez bukadar uzun surdu ve ilk kez bole leke oldu noldugunu ögrencez persembe gunu sadece belim karnim yanio agrio sabhdan beri yatiom ruhsuzum
Evet canım günümde oldum şimdi 29 Ağustos Ta olcamOldun mu peki adet ?
Beklemek çok zor.ben adet olduğum günden beri her ay bir hafta öncesi mide bulantısı baş ağrısı ve aş eriyormuşum gibi iştahım açılıyor o yüzden hiç bir belirti gebelik diyemiyorumHmmm diosun iide bnm migdem cok bulanmio bazi seyler tutuo uf ck skci bklemek varsa var yok sa yok ya uzamasa bole
Aynen öyle canım takdir Allah'ınEn iyisi umutlanmamak çünkü adet olacagimi biliyorumhayirlisi sagliklisi insaAllah hepimize Allah dermansiz dert vermesin can sağlığı versin vakti gelince olur nasip nezamansa tedbir bizden takdir Allahtan☺❤
Hic uzme kendini o pozitif durusunla eminim olacak vakti zamani bu ay degilmis insallah önümüzdeki ay ❤❤❤Nananın bütün alarmları yanlıs alarmmıs
Nana pert
Kırmıızılar geldi
Cok sagol canım hayırlısı böyleymis demekkiFfgvb
Yaaa uzuldum seninle fatmayabakmak için gelmiştimhayırlısı olsun cnm inşallah eylül de seninle olur bebeğin
Adetliyken okunurmuki cnmGelirsin bi de inşirah suresini oku canım
Hayırlısı kuzum cok sagolHic uzme kendini o pozitif durusunla eminim olacak vakti zamani bu ay degilmis insallah önümüzdeki ay ❤❤❤
Adetliyken okunmaz. Ben yatsının arkasındakim senin için okurum canım.hiç bişey senden önemli değil rabbim tez vakitte bebişlerimizi bize nasip etsin aminnnnAdetliyken okunurmuki cnm
Ssanmiorum cunku kanda sorun olurdu mutlaka ve cogu kisi icti inciri bisey olmamis bn erik visne kiraz suyuda yapiom dogal meyve suyu die onlarinda her ay etkilemesi lazim degilmiİncir mi yaptı acebağ?
Benm deeeeeBide gofuslerim sizlio sisti uclari iice belirgin ve kahvelerin ustunde kabarcik cikmis
Hmm anliorum haklisinBeklemek çok zor.ben adet olduğum günden beri her ay bir hafta öncesi mide bulantısı baş ağrısı ve aş eriyormuşum gibi iştahım açılıyor o yüzden hiç bir belirti gebelik diyemiyorum
Ahaaaa wallami kac gundur bnm 5 6 gundur bole hayirlisi olsun yaBenm deeeee
Gönlüne saglık kuzum Allah kabul etsin simdiden cok sagol insallah yüzümüze baksın rabbim bizleride tez sevindirsin cok amiiinAdetliyken okunmaz. Ben yatsının arkasındakim senin için okurum canım.hiç bişey senden önemli değil rabbim tez vakitte bebişlerimizi bize nasip etsin aminnnn
Uzun zamndr gogsumde sizlama oluodu. Ucu da 2 3 gundur sismis. Sutyenden belli oluo.ellyince de cok acio.bugun kendiliginden de agrisini hissettm.iice dolgunlasti.Ahaaaa wallami kac gundur bnm 5 6 gundur bole hayirlisi olsun ya
Ayni hadi insallah kiz aminUzun zamndr gogsumde sizlama oluodu. Ucu da 2 3 gundur sismis. Sutyenden belli oluo.ellyince de cok acio.bugun kendiliginden de agrisini hissettm.iice dolgunlasti.
Canım bu aya değilmiş demek kısmet.belki eylülde verecek Allah.Allah ol dedi mi oluyor.Hic birimizin elinden bir şey gelmiyor.Saglikla gelsinler de en önemlisi bu gerçekten.Cok sagol canım hayırlısı böyleymis demekkibundan sonrası kısmet artık amin diyelim yinede
Ya bebis tutunuyodur ya da yeniden yumurtluosundrKızlar ya benim bata daha 8 gün var. Ama kasıklarımda çok çok fazla ağrı var. Sanki şimdi adet olacakmışım gibi. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabaha kırmızılar gelecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?