Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İncir mi yaptı acebağ?

Hmmm diosun iide bnm migdem cok bulanmio bazi seyler tutuo uf ck skci bklemek varsa var yok sa yok ya uzamasa bole
Beklemek çok zor.ben adet olduğum günden beri her ay bir hafta öncesi mide bulantısı baş ağrısı ve aş eriyormuşum gibi iştahım açılıyor o yüzden hiç bir belirti gebelik diyemiyorum

Adetliyken okunmaz. Ben yatsının arkasındakim senin için okurum canım.hiç bişey senden önemli değil rabbim tez vakitte bebişlerimizi bize nasip etsin aminnnn
Gönlüne saglık kuzum Allah kabul etsin simdiden cok sagol insallah yüzümüze baksın rabbim bizleride tez sevindirsin cok amiiin

Merhabalar, pek yazmıyorum ama genelde konuşmaları takipteyim. Umarım hepimizin bir miniği olur, özellikle bekleyişi uzun süren birkaç arkadaşım için daha içten istiyorum bebişlerine kavuşmalarını. N Nana Ana da onlardan biriydi. İnan ben de heyecanla bekledim sonucunu ve gerçekten çok üzüldüm. Yazılanları okudukça aklıma şu geldi. İstiyoruz ama vücudumuzu ne kadar hazırlıyoruz mesela ben hala sigara içiyorum doktorumun söylediğine göre yumurtanın ve spermlerin hareketini kolaylaştıran bir takım sillerin hareketini yavaşlatıyormuş sigara içmek. Yani o kadar yumurtlama günü takip ederek kolladığımız buluşmalarını her nefeste engelliyor da olabiliriz. Ayrıca kuzenimin eşi 2. çocuğuna hamile kalmadan önce birkaç ay negatifi gördü. Baya şaşırdılar çünkü ilkinde hemen olmuştu. O sıralar vücudu arınsın diye çaylar, detoks suları tüketiyordu acaba bunlar mı engel oluyor diye bıraktı ve sonraki ay hamile kaldı. Bilmiyorum tesadüf de olabilir ama belki de rahimde etkisi olan şeyleri yiyip içmemek de hayrımıza olabilir. Çok duyuyorum kendine hiç dikkat etmediği halde hamile kalanları ama her bünye farklı sonuçta. Bir konuştum pir konuştum ama anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım

Kızlar ya benim bata daha 8 gün var. Ama kasıklarımda çok çok fazla ağrı var. Sanki şimdi adet olacakmışım gibi. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabaha kırmızılar gelecek gibi

Kızlar ya benim bata daha 8 gün var. Ama kasıklarımda çok çok fazla ağrı var. Sanki şimdi adet olacakmışım gibi. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Sabaha kırmızılar gelecek gibi
Ya bebis tutunuyodur ya da yeniden yumurtluosundr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…