• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar benim goguslerim küçüldü sanki.sadece uçları çok fazla hassas.33.51 çıkmıştı bhcg.yarin sabah tekrar baktircam.ama sanki göğüsler de kuculunce belki de değerim düşmüştür.yada ikiye katlamamistir.ben kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum.Belki daha az hayal kırıklığı olur.Elden bir şey gelmiyor.Allah ol derse olacak....

Merhabalar, pek yazmıyorum ama genelde konuşmaları takipteyim. Umarım hepimizin bir miniği olur, özellikle bekleyişi uzun süren birkaç arkadaşım için daha içten istiyorum bebişlerine kavuşmalarını. N Nana Ana da onlardan biriydi. İnan ben de heyecanla bekledim sonucunu ve gerçekten çok üzüldüm. Yazılanları okudukça aklıma şu geldi. İstiyoruz ama vücudumuzu ne kadar hazırlıyoruz mesela ben hala sigara içiyorum 😒 doktorumun söylediğine göre yumurtanın ve spermlerin hareketini kolaylaştıran bir takım sillerin hareketini yavaşlatıyormuş sigara içmek. Yani o kadar yumurtlama günü takip ederek kolladığımız buluşmalarını her nefeste engelliyor da olabiliriz. Ayrıca kuzenimin eşi 2. çocuğuna hamile kalmadan önce birkaç ay negatifi gördü. Baya şaşırdılar çünkü ilkinde hemen olmuştu. O sıralar vücudu arınsın diye çaylar, detoks suları tüketiyordu acaba bunlar mı engel oluyor diye bıraktı ve sonraki ay hamile kaldı. Bilmiyorum tesadüf de olabilir ama belki de rahimde etkisi olan şeyleri yiyip içmemek de hayrımıza olabilir. Çok duyuyorum kendine hiç dikkat etmediği halde hamile kalanları ama her bünye farklı sonuçta. Bir konuştum pir konuştum ama anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım 🤭
Anlıyorum canım ve ilgin icin cok tesekkür ederim kısmet böyleymis hep istedim ama hepte hayırlısıyla olsun diyede dua etmistim bu ay icin hayırlısı degilse olmasın diyede dua ettim yani demekki hayırlısı degilmis ve gercekten kısmetsizmis yavrum. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık ne zaman kısmet olursa gelir yanımıza saglıgımız el verdigi müddetce yanında oluruz bizlerde. Esime söylemekte cok karamsar kalmıstım ki sükür oda önümüzdeki maclara bakıcagımızı söyledi:) bende Allah isterse hersekilde olacagına inananlardanım. Sigara evet cok zararlı bir örnek konsum arkadasım gebelikten öncede gebeykende sürekli ellerinden düsürmedi cokta sükür kocaman oldu bebekleri. Mesela uyusturucu icenlere bak bünyelerinde tutmaması lazım bebegin ama ilk önce onlar yanlıslıkla gebe kaldıklarını söylerler hatta korunurken bile. Benimde demek istedigim herkesten bizden önce Allahın istemesi. O ol derse olur insallah bizim icin demeside yakındır yavrum ne diyim😞

kızlar benim goguslerim küçüldü sanki.sadece uçları çok fazla hassas.33.51 çıkmıştı bhcg.yarin sabah tekrar baktircam.ama sanki göğüsler de kuculunce belki de değerim düşmüştür.yada ikiye katlamamistir.ben kendimi kötüye hazırlamaya çalışıyorum.Belki daha az hayal kırıklığı olur.Elden bir şey gelmiyor.Allah ol derse olacak....
Korkma inşallah yükselmiştir.

Canım bu aya değilmiş demek kısmet.belki eylülde verecek Allah.Allah ol dedi mi oluyor.Hic birimizin elinden bir şey gelmiyor.Saglikla gelsinler de en önemlisi bu gerçekten.
Öyle yavrum cok agrı cok sancı cektim sancıdan üzüntüme odaklanamadım dusa girip afedersin salya sümük aglayacaktım suya girdigim gibi bir rahatlık geldi karnım hala davul gibi ve dustan sonra gelen regl kesildi 😢🙄 acaba diyorum sonra demesemmi diyorum😐 yinede iki gün sonra test yapsam cıkarmıki diyorum 😓 böyle düsünmeyi bırakmalıyımda diyorum bilmiyorum kuzum bilmiyorum herseyin hayırlısı insallah🤲🤲

Anlıyorum canım ve ilgin icin cok tesekkür ederim kısmet böyleymis hep istedim ama hepte hayırlısıyla olsun diyede dua etmistim bu ay icin hayırlısı degilse olmasın diyede dua ettim yani demekki hayırlısı degilmis ve gercekten kısmetsizmis yavrum. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık ne zaman kısmet olursa gelir yanımıza saglıgımız el verdigi müddetce yanında oluruz bizlerde. Esime söylemekte cok karamsar kalmıstım ki sükür oda önümüzdeki maclara bakıcagımızı söyledi:) bende Allah isterse hersekilde olacagına inananlardanım. Sigara evet cok zararlı bir örnek konsum arkadasım gebelikten öncede gebeykende sürekli ellerinden düsürmedi cokta sükür kocaman oldu bebekleri. Mesela uyusturucu icenlere bak bünyelerinde tutmaması lazım bebegin ama ilk önce onlar yanlıslıkla gebe kaldıklarını söylerler hatta korunurken bile. Benimde demek istedigim herkesten bizden önce Allahın istemesi. O ol derse olur insallah bizim icin demeside yakındır yavrum ne diyim😞

Çok umutsuz olduğumda aklıma hep İstiklal Marşımızın çok beğendiğim şu dizeleri gelir ‘Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın, kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın’ ☺️ Umarım yarından da yakındır tüm güzellikler. Allah gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı eylesin inşallah.

Insllh bisy yoktur cnm. Belirtilerin arada gidip gelmesi norml.saat kacta gidicen

Çok umutsuz olduğumda aklıma hep İstiklal Marşımızın çok beğendiğim şu dizeleri gelir ‘Doğacaktır sana va’dettiği günler Hakk’ın, kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın’ ☺ Umarım yarından da yakındır tüm güzellikler. Allah gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı eylesin inşallah.
Ne güzel dedin öyle agzın bal yesin gögsünde bebegine yedirsin insallah kuzuuum cok cok amiiin🤲🤲🤲❤️❤️❤️❤️

Hayırlısıyla insallah sevinirsin sende yarın sabah yavrum ya🤲🤲❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back